КАКО обући тесне фармерице

Poruka
20.095

Ово ме баш, баш насмеја..... :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ако неко има бољи начин "улажења" у тесне фармерице, напишите, можда ћемо да будемо некоме од користи :zper:

Мој савет би био: Одлучите се за фармерице са еластином
2242_8311_j1.jpg

.

Sad me podsjeti, ulazimo drugarica i ja u butik jer ona hoće da kupi farmerice, inače cura nosi 42 veličinu. U prvom butiku nema broja, ulazimo u drugi, daju joj najveći, ali njoj usko. Ulazimo u treći, daju joj 42 i opet usko. Ulazimo u četvrti daju dva najveća modela, oba uska. Kad je ona prsla: - Je li vi pravite ovo za Kineskinje?!?!?! :zcepanje:

ako nosis 38 nema teorije da udjes u 34, mada meni sumnjivo i da je ona velicina 38 :lol:
missim ili kupis odgovarajuci broj ili pomeris malo guzicu pa smrsas, mlada je koliko mi se cini, najgore kad se utegnes u preuske pantalone a ono preko pozamasan muffin top :zper: doduse problem je sto se ne prave cesto pantalone za razlicite gradje, pa ti bude ok oko nogu i guzice, a preliva stomacina,ili ti tesno oko nogu a ostane siroko oko struka i tako :lol:

Sad me podsjeti, ulazimo drugarica i ja u butik jer ona hoće da kupi farmerice, inače cura nosi 42 veličinu. U prvom butiku nema broja, ulazimo u drugi, daju joj najveći, ali njoj usko. Ulazimo u treći, daju joj 42 i opet usko. Ulazimo u četvrti daju dva najveća modela, oba uska. Kad je ona prsla: - Je li vi pravite ovo za Kineskinje?!?!?! :zcepanje:

Tako i ja.
Nosim 40 ili 42, poodavno mi 38 ne stoji baš najlepše.
Gde god da uđem, štagod da prbam - ne mogu da se uvučem u farke il mi odvratno stoji, a pride ja nisam ni prineti debelom , čak ni elegantno popunjenom :confused:

Tačno ne znam za koga prave :neutral:

- - - - - - - - - -

Naravno, ne pričam o 38 ili čak ni 40-ki već mi počnu donositi brojeve koje bi, da je pravde, nosila moja supersajzd tetka, prava banatksa gomboca :))))

Najnovije istraživanje pokazalo je da čak četiri od deset žena nose pretesne farmerke jer ne žele priznati da im treba veći broj.

Rezultati istraživanja koje je radio klub StyleCard i koji se bavi modom pokazali su da žene više vole da se uvlače u pretesne farmerke i pokazuju masne naslage oko pojasa nego da obuku veće i udobnije farmerke..

U istraživanju je učestvovalo hiljadu žena od kojih čak 87 obuče farmerke barem jednom sedmično. U proseku imaju u ormaru osam farmerki ali ih nose samo tri. Više od polovine ima pretesne farmerke u nadi da će uskoro da budu opet prave velićine. Čak 60 posto žena kaže da ima problem da nadje u prodavnici odgovarajuće farmerke ali ih to ne sprečava da ipak kupe nove.

Има ли истине у овоме :zper:

Back