- Poruka
- 49.993
Budalastine koje pisu nepismeni "pristojni" clanovi foruma nisu nista prema seljastvu koje izranja iz botovskog foruma....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leto Gospodnje 2021. a i dalje se lozis na vjekoslava seselja?Budalastine koje pisu nepismeni "pristojni" clanovi foruma nisu nista prema seljastvu koje izranja iz botovskog foruma....
On se lozi na sve sto mu narede iz centrale, da se sutra zvoncica i Djilas pomire i naprave koaliciju ljubio bi sliku Marinike i okacio je pored ikone.Leto Gospodnje 2021. a i dalje se lozis na vjekoslava seselja?![]()
kao i Milosevicu. znas da je trebalo da pobedi Milutinovica na predsednickim izborima, tj. pobedio ga je u prvom krugu ali su nastelovali naravno u dogovoru, da ima 49.9% i islo se u drugi krug gde ga je "pobedio" Milutinovic.
Milosevic nije hteo da dopusti da bude neko drugi predsednik makar to bio i Seselj a cele price se secam i tog drugog kruga gde je radikalima naredjivano da glasaju za Milutinovica.
Seselj NIKAD nije hteo da preuzme vlast, mada je to jedno vreme mogao, jer on bio deo te vlasti, ja sam ga gledao kao jedno ekstremno krilo Socijalisticke partije Srbije.
javna je tajna bila da je Arkan hteo da ga likvidira zato sto ga je ovaj vredjao, pricao za Arkana da je nosio vise carapa na glavi nego na nogama, itd. medjutim, Milosevic preko Stanisica naredi da to nikako ne sme da uradi.
Seselj je pre Haga bio debilcina.Sećam se te euforije krajem 2014-e, išao sam pijan ulicom sa drugarima nekim i svi pričaju - vraća se Vojvoda. A napio sam se i naduvao jer se slavio povratak vojvode, tojest oni su slavili a ja se okoristio. Na trg nisam išao jer sam predosetio da to nije stari Šešelj, kao što sam predosetio 2016. da je Tramp prevara i folirant. No to na stranu - kako objašnjavate da se Šešelj od političara koji je obnovio koncept Velike Srbije, imao najjaču opozicionu partiju, koji je slao dobrovoljce u rat, koji se javno suprostavljao Miloševiću i Arkanu, robijao u Zenici kao disident, pljuvao mrtvog Djindjića i prkosio u Hagu toliko godina, pretvorio u pekinezera svog bivšeg učenika Vučića? Meni je recimo nejasno kako je i nakon ovog poslednjeg poraza kad nije uspeo da dobaci cenzus od tri posto nakon čega su ga i najzadrtiji sledbenici napustili ipak nastavio da palamudi na Hepiju i kevće za Vučića?
Šta se to desilo sa njim? Čovek velikog formata koji je imao sve preduslove da bude velika istorijska ličnost sada nastupa na Hepiju sa Miroljubom Petrovićem, a stranka mu je skoro nepostojeća. Šta vi mislite?
nemoguce, siguran sam da je ovako bilo! znam da je u prvom krugu gotovo pobedioU pravu si da Šešelj apsolutno nikada nije želeo da dođe na vlast, niti je to ikada bio cilj Srpske radikalne stranke, ali nije tačno to vezano za izbore 1997. godine.
Uzeo je samo 32,2%.
Fol!!!!!nije fol, Arkan je stvarno hteo da ga likvidira
Sto je indirektno i priznao u jednoj emisijiJa ne verujem da Sheki moze da odrzava svoju zenu. Velik stomak.