Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Sećam se te euforije krajem 2014-e, išao sam pijan ulicom sa drugarima nekim i svi pričaju - vraća se Vojvoda. A napio sam se i naduvao jer se slavio povratak vojvode, tojest oni su slavili a ja se okoristio. Na trg nisam išao jer sam predosetio da to nije stari Šešelj, kao što sam predosetio 2016. da je Tramp prevara i folirant. No to na stranu - kako objašnjavate da se Šešelj od političara koji je obnovio koncept Velike Srbije, imao najjaču opozicionu partiju, koji je slao dobrovoljce u rat, koji se javno suprostavljao Miloševiću i Arkanu, robijao u Zenici kao disident, pljuvao mrtvog Djindjića i prkosio u Hagu toliko godina, pretvorio u pekinezera svog bivšeg učenika Vučića? Meni je recimo nejasno kako je i nakon ovog poslednjeg poraza kad nije uspeo da dobaci cenzus od tri posto nakon čega su ga i najzadrtiji sledbenici napustili ipak nastavio da palamudi na Hepiju i kevće za Vučića?
Šta se to desilo sa njim? Čovek velikog formata koji je imao sve preduslove da bude velika istorijska ličnost sada nastupa na Hepiju sa Miroljubom Petrovićem, a stranka mu je skoro nepostojeća. Šta vi mislite?
Šta se to desilo sa njim? Čovek velikog formata koji je imao sve preduslove da bude velika istorijska ličnost sada nastupa na Hepiju sa Miroljubom Petrovićem, a stranka mu je skoro nepostojeća. Šta vi mislite?