bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.812
Pa da, Rašomon film Akira Kurosave, opisuje taj fenomen.A kako onda nemamo svi iste reakcije na ono što zabeležimo čulima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, Rašomon film Akira Kurosave, opisuje taj fenomen.A kako onda nemamo svi iste reakcije na ono što zabeležimo čulima?
Moći će da objasni, i to je već krenulo. Samo što materijalističko objašnjenje ne pije vodu...emocije nauka ne može da objasni
što nauka ne može objasniti ide pod duhovno
posle ovakve reakcije jednog modusa prema članu, ne znam šta mogu reći daljeMoći će da objasni, i to je već krenulo. Samo što materijalističko objašnjenje ne pije vodu...
Pa dobro, emocije su deo duše, sa te strane možemo govoriti o religiji. A kad to i naučno potvrde, onda ide na nauku Čpposle ovakve reakcije jednog modusa prema članu, ne znam šta mogu reći daljePogledajte prilog 1343998
Тешко да можеш контролисати емоције, можеш "спутавати" њихову манифестацију, тако да временом постају мање изражајне, или да их прихваташ на други начин.No svakako da emocije možeš kontrolisati
Ne više ne osećam ljutnju i bes kad me neko uvredi. Čak ni kad crkne komputer ČPТешко да можеш контролисати емоције, можеш "спутавати" њихову манифестацију, тако да временом постају мање изражајне, или да их прихваташ на други начин.
Зато што смо кроз друге биохемијске процесе унијели специфичан код за сваку индивидуу, што у крајњем резултату може да доведе до разлике у интензитету или чак до дијаметрално супростављених емоција код различитих особа.A kako onda nemamo svi iste reakcije na ono što zabeležimo čulima?
Зато што их у мозгу обрађујеш на други начин, да не кажем да више не узимаш к срцу, како неко не би рекао да срце нема везе са тим.Ne više ne osećam ljutnju i bes kad me neko uvredi. Čak ni kad crkne komputer ČP
Јок, дугогодишњим тренингом. Није било лако, али постигао сам ЧПЗато што их у мозгу обрађујеш на други начин, да не кажем да више не узимаш к срцу, како неко не би рекао да срце нема везе са тим.![]()
Neko je Koslavu hakovao nalog..Зато што смо кроз друге биохемијске процесе унијели специфичан код за сваку индивидуу, што у крајњем резултату може да доведе до разлике у интензитету или чак до дијаметрално супростављених емоција код различитих особа.
![]()
Mislim da se šali ČPNeko je Koslavu hakovao nalog..Večtatčka inteligencija?
Gde se u prirodi nalaze ti kodovi i kako smo ih uneli?