Како не капирате?

Како не капирате да претерано пљување и омаловажавање мушкараца може да буде контрапродуктивно? Нпр мушкарац који је нормалан, кад слуша како нека девојка пљује и блати мушкарце, у њему се јавља одређено гађење зато што он капира да нису сви такви а она га убеђује у супротно, и онда може да дође до тога да и тај нормалан кликне, и каже себи нешто у фазону ''кад нас већ пљују дај да им дам и разлог'' , а знам такве случајеве...

Ово није тема за хејт жена, немам намеру за то, али размислите какве последице може да има претерано пљување мушкараца...

Bemti patka, toliko sam umorna a ne mogu da spavam, a tvoja tema mi baš ispred njuške, da prostiš.
Samo me interesuje, ako se ti deklarišeš već tako-kako, koji moj tebe iritiraju žene koje pljuju po muškima, valjda mi znamo zašto nam je to ponekad baš neophodno, a ti, šta i gde tebe to pecka da mi je znati???

Bemti patka, toliko sam umorna a ne mogu da spavam, a tvoja tema mi baš ispred njuške, da prostiš.
Samo me interesuje, ako se ti deklarišeš već tako-kako, koji moj tebe iritiraju žene koje pljuju po muškima, valjda mi znamo zašto nam je to ponekad baš neophodno, a ti, šta i gde tebe to pecka da mi je znati???

Зато што ми није јасно зашто вам је то неопходно? Неопходне су ти ствари као што су вода, храна, ваздух.. Али ово, тешко..

Back