kako natjerati trebicu da ti pece lignje ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad smo vec kod toga sta bih uradila za Genija, a da je u pitanju nesto sto je zesce smaranje i nesto sto ne volim, to je recimo - da bih uvek otisla da mu kupim bilo sta u bilo koje doba, i da nosim dzakove zajedno s njim
a lignje bi lepo spremila sa poklopcem i obrisala, ne vidim sta je to tako strasno
uostalom, on tako lepo sprema rucak pojedinih dana, da ja prste polizem kad on sprema

ali sama pomisao da moram me odvraca da bilo sta radim
naterati trebicu, wtf
i dalje se cudom cudom da takva bica disu :manikir:

kad smo vec kod toga sta bih uradila za Genija, a da je u pitanju nesto sto je zesce smaranje i nesto sto ne volim, to je recimo - da bih uvek otisla da mu kupim bilo sta u bilo koje doba, i da nosim dzakove zajedno s njim
a lignje bi lepo spremila sa poklopcem i obrisala, ne vidim sta je to tako strasno
uostalom, on tako lepo sprema rucak pojedinih dana, da ja prste polizem kad on sprema

ali sama pomisao da moram me odvraca da bilo sta radim
naterati trebicu, wtf
i dalje se cudom cudom da takva bica disu :manikir:

isto kao shto je i mushka kafa najbolja. zene bi rekle, kafa sa mudima!! :))))

ja sam ustanovila da mi kad nesto spremam za moje nije nista tesko, ali slatko jos nisam pravila, a ne do Bog od sljiva :lol:
al kad budem imala vremena i to cu
u penziji

cinjenica je da ce zena svasta da uradi za onog koga voli i svasta da mu istolerise, kao ja na primer da nosim namestaj svojevremeno, da ne bismo zvali komsije u pomoc
a juce sam isla da mu pomognem oko nekog dzaka koji je bio lak, cisto da mu pravim drustvo
jadan covek, nekad bezi od mene :lol:

ti bas ne volis ribu i morske plodove :lol: meni misis ribe i mora ne smeta, ali zato mi dodje da se izrigam svaki put kad osetim miris svinjetine, a posebno przene...nema goreg smrada od svinjske masti :confused: u mojoj kuci se suljpa spremati nece, onaj corbasti,od toga mi se zeludac pet puta okrene :neutral: aj sto zasmrdis svoju kucu nego i celu zgradu :bljak:

ti bas ne volis ribu i morske plodove :lol: meni misis ribe i mora ne smeta, ali zato mi dodje da se izrigam svaki put kad osetim miris svinjetine, a posebno przene...nema goreg smrada od svinjske masti :confused: u mojoj kuci se suljpa spremati nece, onaj corbasti,od toga mi se zeludac pet puta okrene :neutral: aj sto zasmrdis svoju kucu nego i celu zgradu :bljak:

meni ne smrdi domaca svinjska mast, dok mi one kupovne uzasno smrde, i pegla mi se od njih.

ma dobro ne samo mast kao takva, vec miris masti iz mesa kad se topi na vatri i tako to....nego jednom sam probala leba i masti, zaebali me kad sam bila mala, zagrizla i ispljunula na licu mesta :bljak: ne volim ni kolace koji sadrze mast niti kad neko na njoj przi, moj nezni stomak i ovako ne podnosi przeno, a od masti samo maslinovo, susamovo ulje i puter :zaljubljena: jao kolko ja volim puterisu :zaljubljena:

ja ne podnosim suncokretovo ulje, pa koristim maslinovo, provalio sam jedno novo domace, pakuje ga bimal brcko, ekstrica je, bolje mi je od svih ovih izvikanih. a posto mi treba masnoce, onda jedem slanine ili tako nesto sto masnije par puta sedmicno, da ne padam na kilazi :)))

- - - - - - - - - -

npr. jaje na suncokretovom ulju mi padne ko kamen na zeludac, al zato kad pliva u masti je stravishka :))))

mene je jednom prijateljica zvala na klopu pre posla
tada sam radila u tada elitnom ino kazinu, koji je bio samo za inostrane goste
na radnom mestu smo imale uniformu koja je morala da ispuni standarde odredjenog dres koda..svilene elegantne kosulje i suknje,.salonke..
zasto ovo opisujem..pre posle sam bila kod prijateljice
spremala je lignje
miris koji se tada sirio, uvukao mi se u kosu, kozu, trepavice
od nje sam direkno isla na posao
jel treba da pisem da je direktor citavo vece isao zamnom i kljucao (sa crnogorskim naglaskom) - ako vec postis, sledeci put spremaj ribu na leso!
a ja se mislim :roll: sledeceg puta nece biti sigurno! sto se mene tice - nikad vise!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back