- Poruka
- 2.306
joj sto volim lignje,vako bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad smo vec kod toga sta bih uradila za Genija, a da je u pitanju nesto sto je zesce smaranje i nesto sto ne volim, to je recimo - da bih uvek otisla da mu kupim bilo sta u bilo koje doba, i da nosim dzakove zajedno s njim
a lignje bi lepo spremila sa poklopcem i obrisala, ne vidim sta je to tako strasno
uostalom, on tako lepo sprema rucak pojedinih dana, da ja prste polizem kad on sprema
ali sama pomisao da moram me odvraca da bilo sta radim
naterati trebicu, wtf
i dalje se cudom cudom da takva bica disu![]()
to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?![]()
ti bas ne volis ribu i morske plodovemeni misis ribe i mora ne smeta, ali zato mi dodje da se izrigam svaki put kad osetim miris svinjetine, a posebno przene...nema goreg smrada od svinjske masti
u mojoj kuci se suljpa spremati nece, onaj corbasti,od toga mi se zeludac pet puta okrene
aj sto zasmrdis svoju kucu nego i celu zgradu
![]()
ti bas ne volis ribu i morske plodovemeni misis ribe i mora ne smeta, ali zato mi dodje da se izrigam svaki put kad osetim miris svinjetine, a posebno przene...nema goreg smrada od svinjske masti
u mojoj kuci se suljpa spremati nece, onaj corbasti,od toga mi se zeludac pet puta okrene
aj sto zasmrdis svoju kucu nego i celu zgradu
![]()