- Poruka
- 4.865
to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?![]()
pa isprzi sam
je l ovo tema za invalide?
ovo je tema za normalne zene koje imaju normalne muskarce a ne papucare koji i prasinu brisu po kuci .
to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?![]()
..znash kako pochinju ciganjski recepti..?
.."ukradesh pet jaja.."
..odgovor na tvoju dilemu bi pochinjao sa
"zamislish da imash trebicu.."
zid ces oribati ti, ko svaki posten muskarac koji volis voju zenu i zeli da bude uz nju i u sreci u nesreci, sto je primera radi prljava kuhinja zbog tvojih lignjito navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?![]()
ako cemo iskreno ti i nisi bas najnormalniji ni covek ni muskarac, a i prilicno si dosadan, realno sto bi tebi neko bilo sta spremao...ovo je tema za normalne zene koje imaju normalne muskarce a ne papucare koji i prasinu brisu po kuci .
Ako voli lignje, znace i sama da su ubedljivo najukusnije (kao i hobotnica) u rerni, sa krompirom, zalivene pivom![]()
ovo je tema za normalne zene koje imaju normalne muskarce a ne papucare koji i prasinu brisu po kuci .
Trebica ako je pukla za tipom, ne da ce pece lignje, nego ce i kore da razvlaci sama za pitu, ja ti kazem!
Msm...ja sam svom pravila slatko od sljiva, ako je iko ikada to pravio zna o cemu pricam. JEEEEbaaada....samotakva!!!