kako natjerati trebicu da ti pece lignje ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?:think:

Nadjes gurmanku ili neku koja prosto ne moze odoleti dalmatinskoj kuhinji i eto specijaliteta svaki dan.
A ako ne zelis da menjas vec postojecu onda pod ruku pa u neki dobar restoran.

Lignje nisu strasne uopste sto se tice prskanja. Spremaju se na rostilju ili punjene, u oba slucaja ni u pola ne prljaju kao npr pastrmke u ulju.

to navodno sprica na sve strane ulje i kasnije se tesko cisti . dakle koji je psihicki trik da joj unaprijed razjebes zelju za otporom prema brisanju kuhinjskog zida ?:think:
zid ces oribati ti, ko svaki posten muskarac koji volis voju zenu i zeli da bude uz nju i u sreci u nesreci, sto je primera radi prljava kuhinja zbog tvojih lignji :zaljubljena:
ovo je tema za normalne zene koje imaju normalne muskarce a ne papucare koji i prasinu brisu po kuci .
ako cemo iskreno ti i nisi bas najnormalniji ni covek ni muskarac, a i prilicno si dosadan, realno sto bi tebi neko bilo sta spremao...

Trebica ako je pukla za tipom, ne da ce pece lignje, nego ce i kore da razvlaci sama za pitu, ja ti kazem!

Msm...ja sam svom pravila slatko od sljiva, ako je iko ikada to pravio zna o cemu pricam. JEEEEbaaada....samotakva!!!

trebica zvuci kao riba koja se mresti
sve samo ne nesto pozitivno
a teranje nekog da bilo sta ucini zvuci jos bizarnije
iz koje pecine dolazi postavljac teme?

mozda ako bi naucio da postoji zamolis i zahvalis se, pomogne,s radite zajedno, mozda bi dobio lignje i jos i neki aperitiv i desert pride
mozda al u slucaju postavljaca tesko :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back