Kako nastaviti dalje i naći novu ljubav?

• Začetnik teme Začetnik teme miona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

miona

Početnik
Poruka
15
Kada se brak raspadne, a vi osećate da ste još uvek prepuni ljubavi koju želite sa nekim da podelite, kako i gde pronaći novu ljubav, kada ste prestali odavno sa izlascima, sa druženjima, osim sa par drugarica koje su u braku....Prosto ne znam odakle da krenem ispočetka....nisam više mala a ne osećam da treba da budem sama....

Kada se brak raspadne, a vi osećate da ste još uvek prepuni ljubavi koju želite sa nekim da podelite, kako i gde pronaći novu ljubav, kada ste prestali odavno sa izlascima, sa druženjima, osim sa par drugarica koje su u braku....Prosto ne znam odakle da krenem ispočetka....nisam više mala a ne osećam da treba da budem sama....

Zdravo Miona !

Pa super ako si prepuna ljubavi....

Idi na mesta gde ces upoznati nove ljude.

Neki kurs, sport, teretana, humanitarne organizacije, prezentacije, neki poziv za rodjendan nemoj slucajno da si odbila...

ako se setim jos neceg, zapisacu ... :)

miona neko ko je bio ovde i sada sledo osveta Dzedaja....:D

- - - - - - - - - -

Zdravo Miona !

Pa super ako si prepuna ljubavi....

Idi na mesta gde ces upoznati nove ljude.

Neki kurs, sport, teretana, humanitarne organizacije, prezentacije, neki poziv za rodjendan nemoj slucajno da si odbila...

ako se setim jos neceg, zapisacu ... :)
a ti tetka Doko da se smiris malo :zcepanje:

Kreni od sebe!Vidim, pozitivna energija ne nedostaje :ok: Promeni frizuru,način oblačenja,šminkanja...tačku si stavila na dosadašnji život,stavi i na dojučerašnju tebe i kreni sa tim pozitivnim vibracijama koje osećaš.... i doći će neko sa kim ćeš da se smeješ :heart:

I ne treba da budeš sama.
Ali ne postavljaj sebi imperativ da moraš da nađeš nekoga... Živi svoj život i stvari će se prosto dešavati. Doći će i novi ljudi. Prijavljuj se na seminare ako imaš takav posao,stručna usavršavanja,kreni u teretanu ili fitness, kurs nečega...samo nemoj da se zalepiš za komp...to ti je najgore rešenje.

Back