KAKO NAPLATITI PATRIJOTIZAM??

***, Rusiju u WW2 zamalo da pregazi ni milion Nemaca, a ovde 10 000 000......kuku.....

ma koji bre covece 10 000 000?srbija 10 000 000 stanovnika.u takvoj ratnoj opasnosti se mobilise 1/3 stanovnistva sto je 3 500 000 ne racunajuci dobrovoljce sa strane.ti mislis da 10 000 000 bilo koje vojske moze da porobi srbiju sa njenimratnim iskustvom i geog.polozajem:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:,a ne racunajuci da to nije moglo da se desi zbog na primer rusiji koja je preko bombi presla ali preko ovoga ne bi tako da.....vidis koliko si gluposti nalupao,a ja ti govorim o recima ljudi koji imaju 2 faxa,cak sam i nameravao da ti dam ime ujaka ali sudeci po tvom patriotizmu ne bih....a ako mislis da je glupost ti pravo u nemacku pa reci njihovoj vladi i generalima dda su nenormalni jer sam ih ja gledao kako ovo pricaju......:klap:

Malisha.........neverovatno je koliko si glup.....a uporan u svojoj gluposti........

10 miliona vojnika da se pokori Srbija????:rotf::rotf::rotf:

Svaka dalja prica je smesna.......a i ova do sada, sa tobom je gubljenje vremena....ae , pali, neka se smara ko je lud........:thumbdown:

Pa u Iraku , koji je za srbiju golijat ......ameri imaju jedva 165 000 vojnika......
Za srbistan , koji je manji od Bagdada im treba 10 miliona???............ala je tebe lagao rahmetli ujka.......

AJDE ne lupetaj vise rekao sam ti da ne vredjas niti da upotrebljavs takve izraze

Onoga koje citavo stanovnistvo NATO zemalja predstavlja kao neprijatelja protiv koga smo se borili.

Nije nas napalo stanovnistvo.

Odakle ti ta ideja?

Vec sam rekao da je takvo predstavljanje stvari suludo.

Kuku lele.

Tacno tako, kao sto ni oni nisu ratovali sa celim stanovnistvom.

Nije bila mocnija, ali je u nekim pogledima pokazala dobru organizaciju.

naravno da su ratovali sa celi stanovnistvom?svako je bio potencijalna meta a da nismo dali i to malo videli bi sta bi bio rat.mislis da bi sujetni nato priznao poraz?dovukao bi on i vise od te cifre ako treba veruj mi.

pa nije suludo tako se gleda,tako i cnn,bbc i svi svetski mediji prenose,i u svim istorijskim izvorima ce pisati tako,jer ako zatreba oni ce mobilisati svo moguce stanovnistvo naprime u 3 svetkom ako bi doslo.NARAVNO ja mislim da do toga pa ni do tih 10 mil.nebi upotrebilo,,sudeci da su vecina drzava vec pokazivale izlazak iz tih operacija,jer ni legitimitet nije bio na pravnoj osnovi i mnogo toga jos.

organizacija je do sposobnosti a ne tehnike,i upravo o toj borbenosti ti ja govorim o ishodu mrtvih,ali glupo je reci da nisu desetine,pa mozda i stotine puta samo tehnici jaci negledajuci ljudstvo uopste.

dajes mi americke podatke?????????
dobro da nisi nasao ono o 100 000 albanskih zarobljenika na pristinkom stadionu cekajuci da ih sloba ugusi otrovnim gasom:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

I POSLE SE PITAS STO SAM ZAKLJUCIO ono o tebi.....da da i slobina propaganda i mislosrdni andjeo
tvoja parola je izgleda kosovo je albanija,a jel znas da mi na netu iste dokaze iznose i albanci na nekim sajtovima......treba od samog sebe da te je sramota....gde su ti dedovi bili u 1 svetskom i 2...i 99..ccc

Back