Isus 33, procitao sam, jasno mi je, tako je na mnogim mestima na zalost.
User Friendly, znam i ja to

eternal dream, nema imovine.
Nije mi do novca, samo bi voleo da ovo izadje u javnost, a nadam se da ce izaci vrlo brzo.
Da napisem za ostale da znaju. Bivsi direktor firme koju sam tuzio je multimilioner i placao je sve sudije da odugovlace sudjenje 10 godina. Svi znamo kakvo je sudstvo, ali eto posle 10.godina je ipak doneta presuda u moju korist, jer drugacije nije ni moglo. Presuda je postala pravosnazna i ja sam uplatio taksu za izvrsenje prinudne naplate. Znaci prinudna naplata je odmah po zakonu morala da blokira sve racune njegove firme, ali to se nije desilo odmah, vec posle skoro 3 meseca, a svi znamo zasto - opet je platio! U medjuvremenu je gospodin otvorio tri nove firme na kucnu adresu, a da su mu racuni blokirani na vreme po zakonu - ne bi mogao. Znaci, i to je platio! Firma koju sam tuzio i dobio na sudu, posle pravosnazne presude i uplacene takse za prinudnu naplatu, menja vlasnika !!!!!!!!! To se sve desava u praznom hodu od 3 meseca, jer prinudna naplata ili Narodna banka Srbije nije blokirala njemu racune. Njemu se kao direktoru brise svaki trag iz APR-a, a novo ime i prezime se pojavljuje kao vlasnik firme ( pitanje da li covek uopste postoji), ali sto je jos cudnije u APR-a ne postoji trag ni datum promene u registru, a svi znamo da je to obavezno, vec se novi vlasnik firme vodi kao da je od samog osnivanja vlasnik ( 15 godina)!!!!!!! Opet je platio! Proslo je godinu dana od blokiranja racuna na kojima nije bilo uplata, jer je on nastavio nesmetano da posluje sa novim firmama. Automatski se pokrece stecajni postupak, a on je na vreme izvukao sve nekretnine koje su se vodile na firmu i 3 puta za vreme blokade racuna menjao adresu firme!!!!! Opet je platio! Eto, pa tuzite u zemlji Srbiji. Ovde nista nije po zakonu, a ja mu izgleda ne mogu nista, iako sam dobio presudu. Boli me uvo za pare, iako suma nije mala, ali ako ima neki pravnik na ovom forumu da kaze sta mi je ciniti samo da obelodanim istinu. Ima tu jos mnogo toga, ali nije za forum, vise je za Insajder i razmisljam se da li njima da posaljem sve sto imam da plati na drugi nacin, da bude javno zigosan - to mi je zelja.

, a ujedno da se stane na put takvima i da se radi na tome da se promeni zakon, da ne moze svaka susa od poslodavca da nas zajebava kako hoce, a mi da budemo gori od robova za smesne pare.