V
veseli
Gost
Za muskarce: Kako obicno prilazite devojkama?
Za devojke: Kakav prilaz vam se najvise svidja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali bi neko bio ljubazan da odnese pice ovoj lutkicikety:Bitna je spontanost, i njegova nenametljivost. Takodje i odredjena doza misterioznosti, ali ne foliranje. Sada ce me verovatno pola foruma ispluvati ali evo na pr. ako izlazimo na ista mesta, posalje mi pice par puta, ali mi ne prilazi, ili se cak i ne predstavlja... to ume da ucini devojku pozeljnom i posebnom, a opet, dobar je nacin da je privuces, jer ce na kraju ona doci do tebe.
Gazdarica:Ja recimo ne volim razmetljivce... Ne volim ufurane tipove, koji misle da su boga uhvatili za neku stvar...
Jos ako se natrpao zlatom i "kilom" parfema, kojim tusi sve oko sebe, nema sanse da cu mu dati da progovori jednu rijec...
Eto, za pocetak...
Pogledaj kraj strane ali i tu ces procitati da romantika "zavrsava posao".Pozdrav!veseli:Za muskarce: Kako obicno prilazite devojkama?
veseli:Ok razumeo sam da treba biti spontan itd... kao i svestran da bi mogao da se uklopis u svaku temu ali mene zanima jos vise zbog cega devome imaju odbojnost prema muskarcima a cak nisu ni progovorili tj. vec u startu gubim svake sanse. Dakle zanimam me kako je neko vama najlepse prisao (ovo se naravno odnosi na devojke) ? I sta to moze da vas isprovocira vec u startu da mi gubimo svaku sansu?
to majstore i dva tri picahmmmmmmm:Dali bi neko bio ljubazan da odnese pice ovoj lutkicikety:Bitna je spontanost, i njegova nenametljivost. Takodje i odredjena doza misterioznosti, ali ne foliranje. Sada ce me verovatno pola foruma ispluvati ali evo na pr. ako izlazimo na ista mesta, posalje mi pice par puta, ali mi ne prilazi, ili se cak i ne predstavlja... to ume da ucini devojku pozeljnom i posebnom, a opet, dobar je nacin da je privuces, jer ce na kraju ona doci do tebe.
kety:Bitna je spontanost, i njegova nenametljivost. Takodje i odredjena doza misterioznosti, ali ne foliranje. Sada ce me verovatno pola foruma ispluvati ali evo na pr. ako izlazimo na ista mesta, posalje mi pice par puta, ali mi ne prilazi, ili se cak i ne predstavlja... to ume da ucini devojku pozeljnom i posebnom, a opet, dobar je nacin da je privuces, jer ce na kraju ona doci do tebe.