Kako naci ukraden mobilni

Trudite se da što manje privatnih stvari držite na telefonu
Evo ja sam prvi koji radi vraćanje podataka sa USB stickova, telefonskih memorija, računarskih hardova...

Tako mi komšija poklonio SD ram "sin obriso sve, kupio sam 512Gb"
Za pola sata odem kod istog komšije na kafu, pozovemo i sina - još niste dovršili krov na kući jel tako, evo vidi iz više uglova...

Trudite se da što manje privatnih stvari držite na telefonu
Evo ja sam prvi koji radi vraćanje podataka sa USB stickova, telefonskih memorija, računarskih hardova...

Tako mi komšija poklonio SD ram "sin obriso sve, kupio sam 512Gb"
Za pola sata odem kod istog komšije na kafu, pozovemo i sina - još niste dovršili krov na kući jel tako, evo vidi iz više uglova...
mogo bi te ljubo karan angažovati

zato ce on respawn :D

Ja nosim ključić, ljubavi
maleni, crveni...
U njemu njanjaju sad svi
koji su mi potrebni...

images

Zato me ne traži
Tako si mi draži
Ključić crveni
vremenski limitirani
menjaju se kodovi
presporo kucani

p.s. za ovu foru me naučio jedan od prvih Krstinih genijalaca za bezbednost, odavno je u inostranstvu i zadužen za kontrolu interneta,
a kad je Ivan tvrdoglav pa ne sluša Darka :kafa:

Na daljinu iz p.Materine se bez problema otvaraju i prelistavaju bankarski nalozi po Srbiji....
I ne samo po Srbiji...
Jbg....

Poslednja izmena:
@Monteverdi

Dobar dan

primili ste ovu poruku jer smo vam uvalili raznoware
obilazili ste one gau sajtove, nemo da se folirate logovi kod provajdera nam to dokazuju
I to ste obilazili loše gau sajtove
Ima i boljih
Nego aj uplatite neku kintu na sledeći račun
ček da nadjem..
A ako ne uplatite nek zna ceo svet da ste bili na gau sajtovima i to onim trećerazrednim..
fuj bljak.

Svuče mi gaće
Bez authenticatora ne može da pristupi
A on nije na tom telefonu
Moze ako je ostala otvorena sesija i nisi logoutovao sve uredjaje / ostao si ulogovan. Naravno pod uslovom ako otkljuca tvoj telefon. Ne znam koliko to dugo traje na Google-u ali u 365 / Outlook -u koji je rigorozniji cak i nakon promene lozinke svi ce imati fore jos sat vremena (toliko traje taj session token) da ostanu ulogovani sa starom lozinkom osim ako ne odes rucno na "sign out all devices")

Prva stvar kad izgubis tel / laptop sign-out sve uredjaje

Poslednja izmena:

Back