kako muskarci

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
reaguju na zensko pitanje o broju njihovih partera?

zene su se uglavnom izjasnjavale da im te takvo pitanje (postavljeno od strane muskarca) "seljacko, nedopustivo, drsko, skandalozno, uvredljivo..." itd, ali ne secam se kako su muskarci komentarisali svoju reakciju kad ih zene to pitaju...

zene su se uglavnom izjasnjavale da im te takvo pitanje (postavljeno od strane muskarca) "seljacko, nedopustivo, drsko, skandalozno, uvredljivo..." itd, ali ne secam se kako su muskarci komentarisali svoju reakciju kad ih zene to pitaju...

U pravilu je bolje da ne zna. Najbolje je svakoj reci, ti si mi prva.

da, i meni su takva pitanja skroz normalna, deo celog kontakta i to sve...

secas se kako su zene ovde najstrasnije osudjivale muskarce koji se "drznu da takvo nesto pitaju"...e to mi nije jasno.....uopste
komplexasice bre aj sto nemaju cime da se pohvale nego tripuju da je svaki previse..i onda lazu kako je aktuelni najveca ljubav i najbolji iebac..to je kad su bile s nekim nesigurnim pa pljuju po bivsem kako ja najgori i kako ga se stide

Kako koji muškarac.
Ako zaobidjemo neke koji su pohebali pola ženskog foruma
džentlmeni se ili ne izjašnjavaju, a ako se i izjasne to je kratko i
pozitivno.
Seljačine (dakle ne pravi seljaci, pošteni ljudi koji žive na selu)
se hvale.

A pitanje za žene:
Zašto po tom pitanju broja znate da brojite samo do dva.
Prvi i svi ostali su drugi.
Normalno, ne računaju se kamenjarke koje su davno
prestale da broje.

С' обзиром да на сва звона звоните како хоћете искусног, прекаљеног, оваквог, онаквог, мислим да немате права ни да питате, ни да се чудите после откуд толики број, ј б г искуство се стиче праксом.

da, i meni su takva pitanja skroz normalna, deo celog kontakta i to sve...

secas se kako su zene ovde najstrasnije osudjivale muskarce koji se "drznu da takvo nesto pitaju"...e to mi nije jasno.....uopste
Ne volim da pricam i ni o mojim bivsim vezama ni o njenim . Mozes misliti koji bi to
bio udarac da mi isprica da joj je jedan od bivsih imao kitu od 25 centimetara ?
Sa svojih 24cm bih zavrsio na psihijatriji !:rotf:

Ne reagujem nikako iz dva razloga:
1. Nisam nikad čuo to pitanje upućeno meni.
2. Možda nisam muškarac :think:

Pa kad saznam, odakle je ta informacija doshla i kada, u kom trenutku?
(to koristim da se udaljim od objekta)

Bez veze pitanja. To mi je nekako klinacki.
Uzdam se u svoj zdrav razum i u realnu procenu coveka koji je preda mnom. Kroz druzenje i razgovor mogu steci sliku o njemu, dal je na svom mestu il je neki vetropir.
Ako procenim da je ok, ozbiljan, savestan, pametan, sta me briga koliko je zena imao, verovacu da je imao onoliko koliko je morao, a ne koliko je hteo.

Back