Kako moze da vam presedne najbolji odmor ?

nachmish

Aktivan član
Poruka
1.001
Prijatelji godinama idu u Tursku na All inclusiveu u 5 star hotelu gde placaju 300 i kusur evra za njih cetvero , i kako kazu prezadovoljni su svime .
Kako da je , ove godine im je odmor preseo jer kad su se vratili kuci imali su sta da vide .
U eksluzivni stan su provalili profesionalci ,koji pored sto su odneli pobajagi para i svo zlato i nakit , napravili takvu premetacinu da je cela porodica dozivela veliku traumu .
Gospodja koja je nevidjena pedanterija ne moze iz glave da izbaci sliku da joj se kuci muvalo nepoznatih ljudi i ko zna sta sve radilo ...
Interesantno je da je upad izvrsen samo dan posle odlaska na odmor , jer se dobro vidi ruka koja svrce sigurnosnu kameru , a koja kamera registrira dan i sat snimanja.
Ocigledne su 2 greske :
1. Neko je vrlo dobro znao kad se ide na odmor i stan prazni .
2. Pare i nakit nisu bili premesteni na sigurno , recimo u safe deposit box u banci .
Gospodin kaze 5-6 hiljada evra, bili ne bili zaradice se ali bilo je porodicnog zlata i nakita iz davnina .
Zakljucak : sto manje informacija za odlazak na odmor na forume , fb ...to bolje i dragocenosti poloziti na sigurnome .

pf znas kako na vise nacina se moze doci do informacija ko kad putuje..neki narkoman komsija..iz agencije pri uplati ili neko ko radi dojavi tip..vidis da se ljudi pakuju i nose kofere..isli od vrata do vrata kao prodaju nesto itd i sl

Ne,ne.....!
Očigledno je da je taj stan tipovan.
Od nekoga ko je bio upućen u planove ove porodice.
Radi se o prilično bliskoj osobi iz okoline.
Jer,provalnici su tačno znali da će "ulov" biti žešći.....

Otkud njemu 5-6 hiljada evra na ovu krizu??? Uhapsiti gazdu kuće i ispitati poreklo imovine. :aha:

Da li znate da je do pre 15-tak godina
bilo slučajeva otkupa loto listića !?
Velike lopine,najčešće direktori uspešnih firmi,
sačekivali su pred Direkcijom lutrije srećne dobitnike
loto premija i kupovali dobitne listiće.
Plaćalo se i do 20% više od utvrđenog dobitka...
Sve da bi se imalo pokriće za veliki novac,koji imaju.
Ako "padnu"....!
(Znam slučajeve)

moguce je, ali je ova moja ekipa prosla neopljackano

cini mi se da je rec o ski centru, letnja sezona niske cene. penjali su vrh od preko2.900 m. nije lose

Ma gde pronalazite te jeftine cene ? KAO , bili u Grckoj i nas 4 platili 150 evra , ma gde ima to , ja nikako da nađem .

Ovo me podseca na OVO

DAL ZNADES DA IMA NOVI BMW DA SE KUPI ZA 5000 EVRA
MA GDE ?
NE ZNAM GDE ALI JE JEFTINO

Prijatelji godinama idu u Tursku na All inclusiveu u 5 star hotelu gde placaju 300 i kusur evra za njih cetvero , i kako kazu prezadovoljni su svime .
Kako da je , ove godine im je odmor preseo jer kad su se vratili kuci imali su sta da vide .
U eksluzivni stan su provalili profesionalci ,koji pored sto su odneli pobajagi para i svo zlato i nakit , napravili takvu premetacinu da je cela porodica dozivela veliku traumu .
Gospodja koja je nevidjena pedanterija ne moze iz glave da izbaci sliku da joj se kuci muvalo nepoznatih ljudi i ko zna sta sve radilo ...
Interesantno je da je upad izvrsen samo dan posle odlaska na odmor , jer se dobro vidi ruka koja svrce sigurnosnu kameru , a koja kamera registrira dan i sat snimanja.
Ocigledne su 2 greske :
1. Neko je vrlo dobro znao kad se ide na odmor i stan prazni .
2. Pare i nakit nisu bili premesteni na sigurno , recimo u safe deposit box u banci .
Gospodin kaze 5-6 hiljada evra, bili ne bili zaradice se ali bilo je porodicnog zlata i nakita iz davnina .
Zakljucak : sto manje informacija za odlazak na odmor na forume , fb ...to bolje i dragocenosti poloziti na sigurnome .

BRAVO! :klap: Sve si lepo rekla, zakljucci su ti odlicni. Pare treba cuvati u banci iz 2 razloga, prvo, sigurnije je i mirno spavas ako ih cuvas u sefu banke a ako ih stedis za kamatu jos mozes da imas i koristi od toga. A te dragocenosti kao sto su nakit i zlato svakako treba cuvati u banci.

A sto se tice opravdavanja provale-ako je vlasnik stana posten covek, onda je velika steta sto je doslo do provale a ako je neka mafijoza-i ako su to uradili.

Ali interesantan mi je bio onaj detalj oko kamere. Da li su lopovi bili maskirani, da li snimak kamere moze da pomogne u istrazi i dokle se doslo sa istragom?

Coek je poshtenjacina i krtica ... vodi porodicnu shtampariju koju je nasledio od oca ... radi ko konj 350 dana ,i odmara ko car 15 dana ...

Policija josh kad je uradila uvid mu je rekla , da na osnovu kako je sve odigrano , rec je o profesionalcima i teshko da ce ishta da se rasvetli , shto mislim da je i slucaj do danas .

Sigurnosna kamera nije uhvatila nishta , vec se samo vidi da ruka svrce istu u vis u gluvo doba noci prakticno istog dana kada su ovi otishli na odmor.

Posle par meseci mi je covek rekao da pored shto su zena i deca pretrpela shok i bilo je odneseno dosta para i nakita , josh je i dobro proshao jer imao je on na drugom skrovitijem mestu u stanu puno puno vishe casha , kojeg drpige nisu nashle jer su verovatno mislili da su nashli sve na onom prvom mestu , gde je bio nakit i neshto para ( 5-6 iljada evra... ) .
Kaze josh , dobro shto je stan bio osiguran , pa je uspeo bar da naplati obijeni shiber na terasi odakle su lopovi ushli i neshto razbucanih stvari .

Back