zelena_zabica
Obećava
- Poruka
- 95
Lako je biti prepoznatljiv,ako je to cilj sam po sebi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:Desno oko mi je pola zeleno pola smedje
I da..kao i uvek..ne nosim brus i dosta sam komunikativna...![]()
Pa i dodjem.Jesi li se ikada nasla u situaciji kada si morala da odreagujes kao netko drugi pa se boris da ne izgubis sebe i svoju srz u toj epizodi?NatasaNatasa:Ako u sebi imaš 1000 ličnosti, ne moguće da ne dodješ nikad u sukob sa samom sobom ....
Peta W.:Desno oko mi je pola zeleno pola smedje
I da..kao i uvek..ne nosim brus i dosta sam komunikativna...![]()
Cupavka::razz: Ti si cudo, nevidjeno![]()
Zana:Mozda kosa.... Imam kosu skoro do struka, boja crnog vina. Onako, jako bordo. Prelepa boja. Cesto me zaustavljaju na ulici da me pitaju koja je to farba![]()
Gazdarica:Ovo je varijacija na temu - Cime osvajate...
Vec sam rekla - Stav!
SLR:Je_ote sa koje si ti planete?
storm cloud:
Prolećem vodjena:Prepoznatljivost, vecina vas se usmerila na fizicki izgled.
To sto cu reci da prepoznaju moj glas, moj osmeh i rupicu na obrazu,ne moze predstavljati samo odraz moje licnosti.
Tacno licnost ne cini samo fizika... vec vecim delom karakter... Ali da bi upoznala karakter trebas upoznati osobu... a to ne ide za jedan dan... i nikako na prvi pogled... po cemu bi se neko odmah izdvojio...Prolećem vodjena:Prepoznatljivost, vecina vas se usmerila na fizicki izgled.
To sto cu reci da prepoznaju moj glas, moj osmeh i rupicu na obrazu,ne moze predstavljati samo odraz moje licnosti. U masi ljudi sigurno postoji jos neko sa slicnim karakteristikama.
Postoji li nesto u vama sto vas izdvaja,nesto sto mislite da je samo vasoj licnosti svojstveno?
rastamann:Za domacina-acina i sve goste-oste-oste, mali smanji taj eho da ti ne bi **** mater-ater-ter...
Vraceno![]()
SLR:Majko mila na chega ti lichish
А ко не верује, нека провери ! :-)jagodica:divna sam i zrachim srecom. eto.