Znate li ko je ovo?
I sta biste rekli kakvu sudbinu ima ova osoba?
Pogledajte prilog 578264
Za sudbinu ne znam, ali ako posmatramo SMČ ovaj Merkur je preaktivan u skladu Meseca.
Imamo veoma zanimljivu postavku Meseca, Merkura i najverovatnije 12 kuće koja počinje u Blizancima. Ne znam koliko je karta tačna.
MC u opoziciji sa Plutonom. Mesec napadnut od Marsa pa se dobijaju zanimljive crte lica. Zbog Vage, skoro pa manekenski izgled.
Sa Jupiterom i Venerom u VI putovanje je zagarantovano.
11 u Ovnu, društven tip osobe, voli da izlazi i da se provodi. Ali problemi sa drugima, napadnut od strane drugih, drugi ga direktno (Mars) fizički (Asc, Mars opozicija) napadaju (VII, I) kada god izađe u provod (V u Vagi, kvadrat Asc Meseca i Meseca sa Marsom).
Velika tragedija sa Saturnom u VII u Jarcu, dinamika između Napada (Mars) i Odbrane (Saturn) Merkura (ruka, dete, drug, prijatelj, brat).
Vodolija, Uran 3, Drama. Uran prenaglašen! Jupiter i Venera su tu, umetnost prenaglašena.
Uran je super opasan, takođe, zbog Merkura koji vlada 3 (i onim Plutonom, između ostalog).
''''''''''''''''''''''
Na osnovu karte dobija se uvek broj 3, nervoznog karaktera, brzopletog, naprasnog, ali okrenutog ka lepim stvarima u životu. Dobija se neko ko nije nasilnik, ali će postati ako se naruši sve u domenu Merkura i Meseca.
Ovaj Uran u 3 je posebno zanimljiv jer deluje koliko povoljno, toliko i nepovoljno u karti.
Uranovski tip ličnosti ili Merkurovski tip ličnosti, moguća dinamika ili kombinacija oba. U oba slučaja tu je Pluton koji daje crtu agresije ili posebnog magnetizma i šarma, nalim onom koji se može primetiti kod kriminalaca, neka aura osvete ili aura strasti, gde su ruke najizraženije.
Gubitak ruke, gubitak slobode, gubitak prilikom putovanja, gubitak u Srbiji, gubitak braće, treći brat, bilo šta što ima veze sa braćom, zaštita braće, ubijanje brata, ubijen od strane brata, brat mu smešta, tragedija u kolima, vožnja bicikle, vožnja motora, stradanje na putu, tokom putovanja (ali automobilima, ne avionima), tajno bratstvo, kriminalne radnje u okviru zemalja Lava i Raka.
Dinamika Plutona i Urana kasnije. Iznenadna tragedija. Slučajna, Merkurovska.
''''''''''''''''''''''
To su simboli koje sam izvukao. Pozdrav!