КАКО ЛУКАВИ ЛАТИНИ ОТИМАЈУ КиМ

ma daj,ostavi me se tih romaticarskih spletaka 19.stoljeca.
i tih prvih yugoslavena medju Hrvatima.

usput sokci i bunjevci su etnicki Hrvati.kao
sto su torlaci(ist.srbija) etnicki Bugari.:mrgreen:

Onda ti ostavi mene tog. :mrgreen:

Iskreno, Кроација, zar me toliko potcjenjuješ?

Hajde nemojmo se zajebavati, valjda znaš da ja znam motive iza tog gorenapisanoga, kao i dublje značenje, ali zar ćeš se i ti praviti glup da mene nisi do sada upoznao? :???:

Znaš na šta mislim.

Onda ti ostavi mene tog. :mrgreen:

Iskreno, Кроација, zar me toliko potcjenjuješ?

Hajde nemojmo se zajebavati, valjda znaš da ja znam motive iza tog gorenapisanoga, kao i dublje značenje, ali zar ćeš se i ti praviti glup da mene nisi do sada upoznao? :???:

Znaš na šta mislim.

kuzim ljude na kilometre,nebitno koje boje i vijere,ali vi mesanci ste mi ostali do dan danas velika enigma...;)

opaaa,biolog/entomolog??i ne razumes se u istoriju,a lepi?

ali kao svaki prosecni srbin, volis da izvalis, kako su Hrvati,barem
80% "pok.srbi"...nemoj sad da ti trazim tvoju repliku.

pa kad treba malo u detalje ili ti atome materije,onda nema..
Pa moram priznati da mi je genetika jača strana od istorije.
A ono "samo" 20% Hrvata su etnički i genetski zaista Hrvati - je tačno.
To su izneli neki experti, posle analize u Norveškoj gde se pokazalo da su samo 30% norvežana zaista potomci Vikinga.
Norvežane to nije nimalo pogodilo, a ti si prsao na pomisao da je etnički Hrvat retkost u Hrvatskoj.
Malo je i ružno i necivilizovano tako gledište...Ali ipak - neka se zna !
Zbog takvih napaljenih, da se malo prizemlje...

Pa moram priznati da mi je genetika jača strana od istorije.
A ono "samo" 20% Hrvata su etnički i genetski zaista Hrvati - je tačno.
To su izneli neki experti, posle analize u Norveškoj gde se pokazalo da su samo 30% norvežana zaista potomci Vikinga.
Norvežane to nije nimalo pogodilo, a ti si prsao na pomisao da je etnički Hrvat retkost u Hrvatskoj.
Malo je i ružno i necivilizovano tako gledište...Ali ipak - neka se zna !
Zbog takvih napaljenih, da se malo prizemlje...

i kako to izgledaju "Hrvatski" geni,a biologu?
kocaksti sa bijelocrvenom bojom..:hahaha:

biolog,a..

Vesti dana - nedelja, 7. septembar 2008. 20:23
piksel.gif

sve veći broj srba sa kosmeta beži u inostranstvo

Politika - Pre 6 sati GNJILANE, PARTEŠ - Iz sela Parteš u Kosovskom Pomoravlju u poslednja tri meseca iselilo se 17 srpskih porodica, koje su otišli u inostranstvo a u tamošnjoj školi više od pedeset đaka je manje u odnosu na prethodnu školsku godinu.
Jedan od političkih predstavnika ovdašnjih Srba i odbornik u opštini Gnjilane Vesna Jovanović izjavila je Tanjugu da je u poslednja tri meseca dosta Srba iz Kosovskog Pomoravlja, u potrazi za boljim životom, otišlo u Norvešku i Luksemburg.
"Iz Parteša je zadnjih meseci otišlo 17 porodica i što je najgore otišli su mladi bračni parovi. U Kosovskom Pomoravlju imamo 114 đaka manje u odnosu na prošlu godinu kada ih je bilo 2958, a u selu Parteš u školi je 52 đaka manje", rekla je Jovanovićeva.
U Partešu je do pre dve godine u 320 srpskih domova živelo 1.700 stanvnika dok je danas taj broj znatno manji.
Jovanovićeva je istakla da su se predstavnici UNMIK-a i Vlada Srbije prethodnih godina oslonili prvo na povratak a onda na stabilizaciju srpskih sredina u pokrajini što je, kako je ocenila, naopako i što je za posledicu dalo ovo što se sada događa.
Ona ističe da je, kao i u drugim delovima Kosmeta, i u Pomoravlju izražena prodaja srpske imovine i zemljišta.

Не прође ни недељу дана а да се не објави неки чланак или подаци ДА СРБЕ ИСЕЉАВАЈУ СА КиМ.......
Trebali su da ih nastane u Vojvodini, gore na severu.
I kako svi odoše u inostranstvo, a ne u maticu Srbiju? :otkacio:
I oni iz Krajine i ovi sa Kosova sada... Pa kad se dokopaju interneta i registruju po forumima da se junače... Uh...

Trebali su da ih nastane u Vojvodini, gore na severu.
I kako svi odoše u inostranstvo, a ne u maticu Srbiju? :otkacio:
I oni iz Krajine i ovi sa Kosova sada... Pa kad se dokopaju interneta i registruju po forumima da se junače... Uh...

Ja mislim da su oni i previse dugo bili junaci(vecina),zahvali bogu da se ti (i ja) nisi moro tako junaciti,ali tebi je mizerno da imas"samo" miran san,da imas posao,da imas decu za koju znas da ce se ziva vratiti iz skole,a sve to je za njih LUKSUZ.
I hoces da kazes ,one izbeglice iz Krajine sto su smestili na Kosovo,koje opet odatle beze,treba da nasele na sever Vojvodine gde ce i Madjari kad tad traziti otcepljenje,pa da se OPET ISELJAVAJU.......E MNOGO JE, BRATE,MNOOOOOOOOOOOGO

Ne znam šta me više iritira. Tvoj avat ili ovaj post.
Polako, preko Albanije, Kosova, Bosne, zakucaće muhamedanci i na tvoja vrata.
Ali nemate više Srba koji će Vas braniti...

ybga ja bar imam ljudsko biće za avat:lol: a ti insekta. meni tvoj ne smeta a tebi smeta moj...
zašto?....
zato što je crnac???...rasisto
ili
zato što je gif animacija???... zavidiš mi a?

da se ne bih puno s tobom (zavidnimrasistom) prepucavao reći ću ti da sam se šalio.
e sad što ti nemaš smisla za humor* nije moj problem:idea:

ma nek kuca na vrata tko god hoće. ja ipak još uvijek sam određujem tko će ući :mrgreen:

- ako i dođu tim putem znači da ste vi i bratija iz šumske gadno popasli :mrgreen::rtfm:

* dodati tekstu u zagradi.
- uf koliko se o nekome može saznati samo iz jednog jedinog posta:whistling:

Ja mislim da su oni i previse dugo bili junaci(vecina),zahvali bogu da se ti (i ja) nisi moro tako junaciti,ali tebi je mizerno da imas"samo" miran san,da imas posao,da imas decu za koju znas da ce se ziva vratiti iz skole,a sve to je za njih LUKSUZ.
Pa zar ne vidiš da i njima želim sav taj luksuz u zemlji matici (patriotizam?) umesto patnje na zapadu, pa još izdajničkom, mrskom, ''onom koji nas je bombardovao i ubijao našu decu''...
Ti si taj koji njima ne želi dobro... Šalješ ih tamo, a ja želim da su ovde, sa braćom koja ih nisu zaboravila.
Nego, ode li neko u Rusiju od tih napaćenih ljudi?

i kako to izgledaju "Hrvatski" geni,a biologu?
kocaksti sa bijelocrvenom bojom..:hahaha:

biolog,a..
Kako izgledaju geni, potraži na netu. Sumnjam da ćeš naći karakteristike za Hrvatski genom - jel je vrlo redak. A i koga briga za to.
Istorijski i brojčano zanemarljivo mali. Gotovo pleme.
A, opet ima Vas mnogo. Samo se pitam (a i ti se zapitaj), da li svaki katolik i Hrvat ?
Hrvatski državljanin O.K., ali geni...
Ja živim or nasleđa i prodaje svog znanja. Ne edukujem za dž.
Surfuj netom i uživaj.

ybga ja bar imam ljudsko biće za avat:lol: a ti insekta. meni tvoj ne smeta a tebi smeta moj...
zašto?....
zato što je crnac???...rasisto
ili
zato što je gif animacija???... zavidiš mi a?

da se ne bih puno s tobom (zavidnimrasistom) prepucavao reći ću ti da sam se šalio.
e sad što ti nemaš smisla za humor* nije moj problem:idea:

ma nek kuca na vrata tko god hoće. ja ipak još uvijek sam određujem tko će ući :mrgreen:

- ako i dođu tim putem znači da ste vi i bratija iz šumske gadno popasli :mrgreen::rtfm:

* dodati tekstu u zagradi.
- uf koliko se o nekome može saznati samo iz jednog jedinog posta:whistling:
Zavidnirasista.Ovu reč u mom (priličnom) veku još nisam čuo.
Jel istina da je u Croaciji u modi smišljanje novih reči ? Da bi se što više razlikovao od srpskog ?
Ne volim i ne kapiram humor koji vređa narod ili naciju.Pojedinca već O.K.

Zavidnirasista.Ovu reč u mom (priličnom) veku još nisam čuo.
Jel istina da je u Croaciji u modi smišljanje novih reči ? Da bi se što više razlikovao od srpskog ?
Ne volim i ne kapiram humor koji vređa narod ili naciju.Pojedinca već O.K.
bez smisla za humor si zaboravio;)
naravno da nisi čuo za nju... mislim da je jasno zašto sam je napisao
a ako tebi nije i treba ti crtati onda žalim slučaj.... ovo je pdf politika a ne vrtić.

to što ti nešto ne voliš ili ne kapiraš nije moj problem....
pa nisam ti pisao ljubavno pismo :rtfm: promašio si pdf a i star si :lol::mrgreen:

one more thing... ovo sklepavanje riječi sam ovdje pokupio
ako i za to trebaš primjer... rado... imaš ih ovdje na kilometre

bez smisla za humor si zaboravio;)
naravno da nisi čuo za nju... mislim da je jasno zašto sam je napisao
a ako tebi nije i treba ti crtati onda žalim slučaj.... ovo je pdf politika a ne vrtić.

to što ti nešto ne voliš ili ne kapiraš nije moj problem....
pa nisam ti pisao ljubavno pismo :rtfm: promašio si pdf a i star si :lol::mrgreen:

one more thing... ovo sklepavanje riječi sam ovdje pokupio
ako i za to trebaš primjer... rado... imaš ih ovdje na kilometre
Za ovo plavo (modro) si jedino u pravu.
A što se tiče teme, stvarno jeste lukavi.:think:

Back