Kako kupujete belu tehniku,ostale kucne aparate i one za licnu upotrebu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja nemam fen :confused: a retko se i cesljam. :mrgreen:
Imam frizider, sporet, masinu, mixer i stapni mixer i to bi bilo to :lol: e moram da.kupim vagicu crkla mi stara, pa sad ne.znam dal da uzmem digitalnu ili ne. Kuhinjska vagica mi treba..a ovu xa tezinu imam iz nasledstva od baba tetke. Ybt, ima.pola veka, ako ne i vise i meri tacno.

- - - - - - - - - -

E imam peglu, al je ne pipam...imam neke strahove, fobije od pegle :rotf: kraj korita svuci, kraj plota obuci :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zaboravila sam na usisivac...njega ukljucim lad mi se vozi formula 1 i knda jurim po stanu i vicem brum brum.

- - - - - - - - - -

Ja kad vidim sta sve imate ja se zabezeknem....:huh:

Моје је да пазарим(о) електронику остало је на Џени.
Још увек нам ради горењева веш машина из доба СФРЈ(спомињао сам то, купио сам седам комада по повлашћеној цени јер сам тада радио у Агровојводини, трговини на велико), као што исте раде код мојих родитеља-рода, и обе сестре и још су три у резерви... ако мишОви нису појели гуму, али то се лако замени!
Машину за сушење веша немам, ту је штрик, стандардна сушилица нас сиромашних сељобера, пегле имамо, али мало шта се код нас пегла, фен користи жена за себе и близнакиње и још ми мундулира сина што морам да енергично забраним да ми не призведе геја за наследника(јебте син од 12 година с палмицом на вр' гл0ве!:sad2:), имамо три замрзивача сандучара од 550Л исто горењева, шљакају и после четврт века, фриГидера тЛи, ободин од три и по банке, десет година млађи кончар и вирпул оооогроман од 600Л(са двоје врата!) од 2003., поклон Џениних родитеља-рода за венчање, Чпорет је две рингле на гас и две електро рингле и још има Чпорет на боотан боцу са две рингле који се не користи, али за не дај Боже... и Смедеревац на равно.
У главној просторији(кухиња + трпезарији + дневна соба)= 6,8*8,6 метара имамо две гасне зидне грејалице за догревање типа кад се више не користи котао с централним грејањем а наиђе нека хладноћа у мају, или чак јуну и у свим купатилима по једна такође зидна гасна грејалица.
УсисАвач је бошов од 2,4 киловата називне и 1,5 киловата усисне снаге, епилаторе, пегле за косу и сличне Џенске апаратиће ни не рачунам... можда сам нешто и пропустио, али није битно.

Ja nemam fen :confused: a retko se i cesljam. :mrgreen:
Imam frizider, sporet, masinu, mixer i stapni mixer i to bi bilo to :lol: e moram da.kupim vagicu crkla mi stara, pa sad ne.znam dal da uzmem digitalnu ili ne. Kuhinjska vagica mi treba..a ovu xa tezinu imam iz nasledstva od baba tetke. Ybt, ima.pola veka, ako ne i vise i meri tacno.

- - - - - - - - - -

E imam peglu, al je ne pipam...imam neke strahove, fobije od pegle :rotf: kraj korita svuci, kraj plota obuci :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zaboravila sam na usisivac...njega ukljucim lad mi se vozi formula 1 i knda jurim po stanu i vicem brum brum.

- - - - - - - - - -

Ja kad vidim sta sve imate ja se zabezeknem....:huh:

Kad si pomenula usisviač, da li neko ima onaj robotizovani? Ja se stalno spremam da ga kupim, ali mi je žao svih lego delova bez kojih bismo ostali... a baš baš baš ne volim da usisavam

realno kako ce usisavati izmedju stolica i stolova ako ga senzor vrati cim udari u prepreku, ne moze da se zavuce jer ce se stalno vracati.
i mislim da su oni pogodni samo za etisone i velike prostore bez prepreka kao sto su kongresne sale i slicno...

Итисоне.

Да, само за огромне празне површине.

yesmam-logo.png

фен користи жена за себе и близнакиње и још ми мундулира сина што морам да енергично забраним да ми не призведе геја за наследника(јебте син од 12 година с палмицом на вр' гл0ве!:sad2:)

:rotf:

Evo mog predloga. :) Kupili smo bas skoro Beko masinu za pranje I susenje oznake su HTV 8633 XS0 I PREZADOVOLJNA SAM! :clap:
Imamo bebu, a mali stan I nije bilo sanse vise da susimo ves po stanu I terasi. Ova masina je bila potpuni spas! Prvo, ne guzva ves da moras posle pranja da ga dodatno peglas. Drugo ne usmrdi ves kao neke masine vec ga super omeksa-peskiri mi nikad meksi nisu bili! A plus sto mnogo vesa opere I osusi. Ima kao neka linijica do koje treba da se stavlja za susenje ali ja me obracam paznju na nju vec ozbiljno napunim bubanj I pustim pranje I susenje I sve se zavrsi sjajno. Koje olakanje kad samo izvadis ves I poredjas u orman! :yeah:
Da ne kazem da smo je super povoljno platili nesto bas tako oko 45 hiljada I to preko neta smo naricili na sajtu tehnoklik.rs Ljudi nam doneli I uneli u stan, raspakovali I milina jedna! Garancija 5 godina, laganica (:

Back