Duke5
Primećen član
- Poruka
- 541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa poslao link. Interesuje me kako osporavaju taksonomske grupeРед је да прво ти нешто напишеш.
Jer pokazuju jasno evolutivno stablo odnosno jasno evolutivno razvice vrstaЗашто уопште мислиш да треба да је оспоравају?
Jer pokazuju jasno evolutivno stablo odnosno jasno evolutivno razvice vrsta
Pa i za to postoji hipoteza abiogeneze, koja polako dobija sve vise konkretnih dokaza. A i kreacionista osporava i evoluciju...tako da mu je ceo grafik problemЗашто би креациониста морао да оспорава еволутивно развиће врста? Проблем није у еволуцији него у овом делу графика:
Pogledajte prilog 917677
Pa i za to postoji hipoteza abiogeneze, koja polako dobija sve vise konkretnih dokaza. A i kreacionista osporava i evoluciju...tako da mu je ceo grafik problem
3 diskusije od 3 koje sam video na ovom forumu - kreacionisti pricaju protiv evolucije, kako nije tacna. I razumem ih, adam i eva ne idu bas u skladu sa konvencijalnom naukom, jel?Где си чуо да креационисти оспоравају еволуцију? Креационисти оспоравају да је нешто настало само од себе ни из чега.
3 diskusije od 3 koje sam video na ovom forumu - kreacionisti pricaju protiv evolucije, kako nije tacna. I razumem ih, adam i eva ne idu bas u skladu sa konvencijalnom naukom, jel?
Ne, mene interesuje kako zagovornici hipoteze o kreaciji(kreacionisti - "Coveka je stvorio bog") osporavaju taksonomiju koja pokazuje da smo evoluirali iz neke jedinke grupe homininaТебе значи интересује да ли се еволуција догодила или не, а не креационизам.
Ne, mene interesuje kako zagovornici hipoteze o kreaciji(kreacionisti - "Coveka je stvorio bog") osporavaju taksonomiju koja pokazuje da smo evoluirali iz neke jedinke grupe hominina
Sem sto nauka pokusava da nadje odgovor. Religija ga samo izmisliНи у религији ни у науци нема одговора на сва питања. Стигне се до неке границе.
Da li je bog stvorio zivot ili nije nema veze s onim sto kreacionisti pricaju. Oni pricaju da je SAV zivot stvorio bog, a pod tim misle coveka, zabu i pingvina kao vrste. Govore da je svaki covek nastao od adama i eve.Не морају да је оспоравају. Да ли је били еволуције или не, ни на који начин не утиче на то да ли је живот створио бог или није. То су два одвојена питања.
Nauka sama pokusava da da odgovor na pitanje kako je nastao zivot i to je geneza u biologiji.Не морају да је оспоравају. Да ли је били еволуције или не, ни на који начин не утиче на то да ли је живот створио бог или није. То су два одвојена питања.
Ne zna se. Ali se zna da je velikog praska bilo.U nauci se kreće od velikog praska. A šta je bilo pre? Zašto je došlo do toga?
Ne zna se. Ali se zna da je velikog praska bilo.
Teorija :И то је само једна од теорија. Није сигурно да га је било.
Pretpostavljam da si mislio na hipotezu, ali teorija velikog praska jeste, teorija, naucno je dokazana.И то је само једна од теорија. Није сигурно да га је било.
Pretpostavljam da si mislio na hipotezu, ali teorija velikog praska jeste, teorija, naucno je dokazana.
Hipoteza je na primer abiogeneza, ili biogeneza. Ni za jedno nemamo konkretne dokaze
Za big bang ima. Zato je i svrstana u teorije. Mislim ne da ima dokaza, nego postoje zakoni koji izlaze iz te teorije. Prosla je rigorozni naucni metod.Свеједно је како ћеш је звати. Доказа за то нема.
Poznate teorije suИ то је само једна од теорија
Za big bang ima. Zato je i svrstana u teorije.