bundeva Buduća legenda Poruka 29.056 29.12.2004. u 15:05 - kako kontrolisete libido #26 e, a sta je to libido :?
divlja-u-srcu Poznat Banovan Poruka 8.396 29.12.2004. u 16:06 - kako kontrolisete libido #27 bundeva: e, a sta je to libido :? Kliknite za proširenje... Kako , bre, ne znas? :? To je ono kad ti meni kazes "povalicu te!", a ja tebi kazem " jedva cekam!"!!!!
bundeva: e, a sta je to libido :? Kliknite za proširenje... Kako , bre, ne znas? :? To je ono kad ti meni kazes "povalicu te!", a ja tebi kazem " jedva cekam!"!!!!
bundeva Buduća legenda Poruka 29.056 29.12.2004. u 17:45 - kako kontrolisete libido #28 aaaaaa! pa onda je dobra stvar taj libido
snoshaj efendija Elita Poruka 19.456 15.01.2005. u 23:55 - kako kontrolisete libido #29 Mnogo nas je: Bas sam u nekom casopisu procitala da svetlost povecava sexualnu zelju... A zar nije lepse to raditi u mraku... romanticnije je Kliknite za proširenje... A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit....
Mnogo nas je: Bas sam u nekom casopisu procitala da svetlost povecava sexualnu zelju... A zar nije lepse to raditi u mraku... romanticnije je Kliknite za proširenje... A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit....
Nesi Domaćin Poruka 3.767 16.01.2005. u 00:09 - kako kontrolisete libido #30 snoshaj efendija: A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit.... Kliknite za proširenje... Ti bas znas da se kontrolises 8)
snoshaj efendija: A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit.... Kliknite za proširenje... Ti bas znas da se kontrolises 8)
snoshaj efendija Elita Poruka 19.456 16.01.2005. u 00:14 - kako kontrolisete libido #31 Nesi: snoshaj efendija: A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit.... Kliknite za proširenje... Ti bas znas da se kontrolises 8) Kliknite za proširenje... Da, dva puta udahnem i zadrzim vazduh.Blago pritisnem odredjeno mesto i posle toga mogu jos dva sata.Ha!
Nesi: snoshaj efendija: A i ne vide se pregibi na bulji, dlakavo i bubuljicavo dupe, tragovi kocenja na gacama, mlohave sise, strije, celulit.... Kliknite za proširenje... Ti bas znas da se kontrolises 8) Kliknite za proširenje... Da, dva puta udahnem i zadrzim vazduh.Blago pritisnem odredjeno mesto i posle toga mogu jos dva sata.Ha!