kako kod zenidbe?

GlasNick:
Pa znaš kako... Prvo joj uzmi krv... Pa na analizu. Pa onda mokraću. Pa onda lepo idi kod njenog doktora i pitaj je da li tvojoj dragoj nešto fali. Pa onda počni da obilaziš komšiluk. Pitaj ih da li su primetili nešto sumnjivo. Onda uzmi uzorak tkiva i šalji Molderu. Ili bolje, Skali. I na kraju, ali ne manje važno, pitaj Djuru šta je on saznao. Nikad se ne zna. Malo nepažnje i... Ode Vinča u vazduh :lol:

Ha, haaaaaaaaaa
he, heeeeee
ho ,hooooooo

Veoma je vazno da imas plan, jer zenidba je to...Prvo ako ima sestru, bezi od nje jer automatski to su 3 zene u kuci, majka sestra i ona, to niti postuje oca niti daj boze, tako da verovatno nece ni tebe, e ako ima brata pa jos starijeg to vec moze, drugo dobro pogledaj majku njenu, ako je i dalje privlacna ako nema veliko dupe i tako to onda ce takva ili slicna da bude tvoja izabranica...I najvaznije, dobro razmisli o njenim manama, posto su te verovatno vrline privukle, ako mozes da budes kontra od njenih mana i da se nosis sa njima onda odmah zeni brate i ziveli mladenci!!!!

craetive:
Imam devojku u koju sam zaljubljen i koju planiram jednog dana da ozenim!
Medjutim stariji mi kazu,sine,pusti ljubav to je prolazno, gledaj kakva joj je familija,da li su svi zdravi,da li su bolesni i od cega sl.I kako vreme odmice vise ne znam sta da mislim..
A kako sam primetio situacija nije bas najsjajnija,sto se tice stvari na koje su mi stariji ukazivali.I sad,ne znam sta da radim..Razmisljam cak i da raskinem!
Kako da se odlucim?Na osnovu srca,zdravog razuma ili neceg treceg?

:lol:x1000!
Da joj je familija najzdravija, sigurno će umreti...
Ne brini...
Svaka ima ili krive noge, ili krivu familiju...
A da tvoja nije od onih koje treba stavljati na dnevnik2 kao primer zdravlja?
Zapamti - nećeš živeti sa familijom ni sa svetom već sa njom!
Dok god to ne razbistriš - ne ženi se!

craetive:
Imam devojku u koju sam zaljubljen i koju planiram jednog dana da ozenim!
Medjutim stariji mi kazu,sine,pusti ljubav to je prolazno, gledaj kakva joj je familija,da li su svi zdravi,da li su bolesni i od cega sl.I kako vreme odmice vise ne znam sta da mislim..
A kako sam primetio situacija nije bas najsjajnija,sto se tice stvari na koje su mi stariji ukazivali.I sad,ne znam sta da radim..Razmisljam cak i da raskinem!
Kako da se odlucim?Na osnovu srca,zdravog razuma ili neceg treceg?

Postovani,

Ti ocigledno imas problem sa balastom unifikovanog obrasca ponasanja. To sto ti pokusavas da ozenis jednu devojku je produkt tvoje podsvesti gde je duboko urezan jedan model humanoidnog ponasanja (ili ponsanja humanoidne individue) od detinjstva do duboke starosti. Tvoje stremljenje k zenidbi " je za osobu u tvojim godinama navodno n o r m a l n o" i ono je idealan primer kako izvesni (ili mnostvo?) humanoida postaju robovi kolektivne svesti, sto je u rpimitivnim sredinama veoma opasno.
Medjutim isto kao sto ne mora da bude normalno da splavaris do pet ujutru na jednom od beogradskih recnih "plovila" i slusas "Laku noc!" od jedne renomirane primitivke tako uopste nije nuzno ni da se ozenis! Jer ako masa slusa "Laku noc!" i ako masa ima uvek najnoviju marku mobilnog telefona i ako masa smatra da treba da je8es do 20 da ne bi ispao lokalni gej i ako masa ima duboko urezan plan zenidbe odnosno udaje u glavi do 30 godine (ili kasnije), tako ne moras da radis i mislis i ti.
Zenidba je dogadjaj u zivotu koji uopste nije neophodan. Ti mozes sa tom devojkom da zivis i bez tamo nekih potpisa koji moras da das lokalnim komunistima i bez onog lista 'artije koji n e o p o z i v o dokazuje da ste ti i tvoja zena u braku. To su gluposti. Uostalom posto si ti sada mlad i lud, moze vrlo lako da se desi da ti ta devojka uskoro dosadi i da ces zeleti da se odvojis od nje. E vidis, onda ces to moci da uradis bez brakorazvodne parnice!

p.s. I to sto reci "starijih" imaju tako dubok uticaj na tebe bacajuci te u nedoumicu je isto posledica unifikovane svesti pojedinca. Naime, "stariji" (tu obicno mislimo na dede sa izbrazdanim licima, sedom bradom i mudrim pogledom) je simbol mudrosti u Srbiji i s m a t r a s e da ih uvek treba slusati. Isto ti je i sa pojmom zenidbe, jer s e s m a t r a " da se treba ozeniti, inace brukas familiju".

Ha ha ha.

Pa da li si ti normalan???? Koja bre porodica i porodicno stablo??? Jel je volis??? Jel bi proveo zivot sa njom??? Ako su ti oba odgovora potvrdna i dovoljno si sa njom da znas da se to nece promeniti, sta si se onda istripovao??? Ostavices devojku svog zivota zbog roditelja??? ALO!!!???

Samo da ti kazem, jednu stvar! Zena ima dva karaktera, i to: jedan prije udadbe, kada ti spava na majcinom ramenu, kada zajedno gledaju filmove do kasno u noc, a ti mislish kako si jedan od rijetkih koji umije da procijeni pravu osobu za brak, i drugi, kada ti majki, odmah drugi dan po vjencanju, vadi oci! U NARODU SE TO KAZE, NESTO JE PUKLO MEDJU NJIMA!!!

Back