Kako klonirati ceo HDD na novi veći

Relativno! Sveža instalacija znači i NOVO instaliranje svih programa, plus nekoliko sati novog skidanja i instaliranja svih DEBILNIH, neophodnih zakrpa i nadogradnji Windowsa!
Ništa ti onda kopiraj 200 gb nekog đubreta i starih apdejtova, razvlači i seckaj, kupuj veći i skuplji ssd zbog toga. Ja lepo uzeo 120 gb novi ssd reinstalirao sve novo za par sati gotovo. Nema muke sa drajverima ide ko voda leti instalacija!

Hehe, kad imas SSD to leti :P
Sveza instalacija na laptop mojih matoraca, sve se apdejtovalo blejzingli :P
Da, brzo se instalira, ali se otelim dok podesim SVE postavke svih programa za MOJE potrebe itd....

Ništa ti onda kopiraj 200 gb nekog đubreta i starih apdejtova, razvlači i seckaj, kupuj veći i skuplji ssd zbog toga. Ja lepo uzeo 120 gb novi ssd reinstalirao sve novo za par sati gotovo. Nema muke sa drajverima ide ko voda leti instalacija!
Stare apdejte, restore pointe itd očistiš

A cuj zasto mislis da ja instaliram Linux jednom u 100 godina :P
Kao i ja:
mint.png

Pozdrav! Imao bi jedno mozda neobicno pitanje. Da li moze windows da se klonira sa SSD-a na HDD i kako?
Може неким од програма за клонирање а њих је много у понуди.
Значи, одабери неки програм и никаква мудрост. Једини услов је да ти диск на који желиш да клонираш систем буде истог или већег капацитета.

Koje smaranje kakvo crno kopiranje sistema uvek treba imati svežu instalaciju koliko je to moguće! A danas je to nikada lakše! Win 7 bih što pre da zaboravim da je ikada postojao! Najgori sistem ikada!

Dok sam imao xp to kopiranje sam radio akronisom.
Ако си са седницом руковао као са телефоном, онда ми је све јасно.

Znas kako ja povremeno promenim hardver :P
Kada crkne od starosti? z:lol:

Може неким од програма за клонирање а њих је много у понуди.
Значи, одабери неки програм и никаква мудрост. Једини услов је да ти диск на који желиш да клонираш систем буде истог или већег капацитета.
?? Siguran si za ovo, ili si samo LUPIO? Očekivao bih da svaki dobar program za kloniranje omogućuje to ako u svakoj novoj, manjoj particiji ima mesta za SVE podatke na njoj? Kako bi inače recimo sis. particiju od 100 GB klonirao na SSD od 60GB?

Poslednja izmena:
?? Siguran si za ovo, ili si samo LUPIO? Očekivao bih da svaki dobar program za kloniranje omogućuje to ako u svakoj novoj, manjoj particiji ima mesta za SVE podatke na njoj? Kako bi inače recimo sis. particiju od 100 GB klonirao na SSD od 60GB?
Да ли си ти умеш да читаш? Лепо сам написао да диск на који желиш да клонираш мора бити истог или већег капацитета?!
И ко овде лупа?

Kada crkne od starosti? z:lol:

LOL. Nasuti 1 litar vode u posudu osd pola litre-je li to realno?!? To je isto ono sto ti ocekujes da sistem od VECEG broja Gb stane na MANJI SSD/HDD. KAKO!~?

Jeste, propaganda je...> Ali u cemu je onda poenta-ZASTO bi ljudi kupovali VECE diskove ako t sve staje na MANJE?? Zasto se ne proizvode sve manji diskovi nego sve veci../
Recimo: SSD od 500 Gb je 'malo' skuplji od HDD-a istog kapaciteta....

Bil Gejc "640K memory ought to be enough for anybody."
Ispravak krivog navoda: 64K memory.... to je 16 bitni adresni prostor... Za 640K su već počeli da k*njuckaju sa adresama...

Ali si imao onu egzibiciju sa preklapanjem sadržaja adresnih registara za fizičku adresu memorije. Nikada nisam shvatio zašto je to neka budala izmislila...
e pazi to je prvo izmisljeno na ovima sa 64kb adresnog prostora. Tako sam ja na CPC6128 imao 4 banke sa po 16kb koje su mogle da se
mapiraju iz pula od 128kb. emms i xmms su slican mehanizam, emms samo podaci a xmms i kod koji je mogao da se izvrsava.

Prosto imaš veliku šerpu od 10 litara a u njoj 3 litra vode nekog sistema, program za kloniranje diskova ti omogućava da ta tri litra prespeš u šerpu od 5 litara. Neverovatno zar ne?
Да ли си прочитао наслов теме?
Човек пита како да клонира диск а не оперативни систем или део диска!
Залећеш се без везе са мудровањем о клонирању а не умеш да обришеш кеш на телефону.
Значи, реч је о клонирању диска а не о клонирању само оперативног система!

Back