Kako je zaboraviti?

Upoznali smo se pre mesec i nesto dana,videli se par puta a pre toga smo se vise od godinu dana dopisivali na skajp ja sam se zaljubio u nju kao kreten,zavoleo sam je,pisala mi je i lepo me upozorila da ne zeli vezu i da nije spremna za vezivanje posebno ne samnom jer sam daleko (inace ona zivi u inostranstvu).Kada smo se upoznali mislio sam to je to,popricacemo,malo se ljubiti i svako na svoju stranu.Tako je i bilo,upoznali smo se i bas kako sam zamisljao da ce biti tako je i bilo,medjutim kasnije su mi stizale poruke od nje da zeli ponovo i ponovo da se vidimo,ja sam jedva cekao da je vidim a i ona mene...Otisla je za inostranstvo ponovo,ostali smo samo drugari i culi smo se preko skajpa svake noci,bilo je sve ok dok ona nije pocela da se vidja sa nekim tipom,pricala je meni jer mislila da ce mi biti drago sto je konacno nasla nekog (mozda pravog) a onda sam ja skontao da sam ljubomoran i da sam je zavoleo za kratak period.Sinoc sam joj rekao sve kako je i sta je,gledali se na cam.i plakali zajedno (znam da zvuci cudno i glupo ali tako je) izvinjavala mi se stotinu puta sto me je povredila i sto mi je to ucinila,pozelela mi je srecu u zivotu i sve najlepse,isto i ja njoj,rekla je da ce mo se videti ponovo kada dodje u srb... Ja sinoc sam umirao od tuge,sanjam je svake noci,a znam da sam ja kriv,lepo mi je rekla da se ne vezujem za nju... :dash::dash::dash: ..... POTREBNA MI JE POMOC,KAKO DA JE ZABORAVIM,GUSIM SE,NE VIDIM IZLAZ??????? Ni u jednu se do sada nisam zaljubio kao u nju do sada.........

Sjebala te, bio si joj zajebancija i to je to. Sa tobom je ubijala vreme na Skajpu, nisi valjda lud pa si mislio da bi se bilo ko vratio iz inostranstva ovde kod nas?...Ali nemoj da se brines, sve ce biti ok. Sjebat ce te jos njih...Dok ti sve to ne dosadi pa prestanes da juris zene po Skajpu. Onda ces da juris zene po kafanama i drugim kulturnim ustanovama. I tu ce te sjebati poneka...Ali nema veze, naci ces jednog dana jednu koja te nece sjebati, ozenit ces je, izrodit ce te divnu decu i bice te sretni...u pauzama izmedju velikog broja raznih drugih zivotnih sjebova...Glavu gore, jesi li Nindza ili si ******?

Ako eto posle dve godine (24.meseci) nije proslo ne verujem da ce za zivotom da prodje ... Ja i ne zivim,kontam kada bi me stavili na onaj skener emocija to bi bila samo jedna jedina boja ona najgora i najcrnija .... Koliko jedna osoba moze nekome unistiti zivot a da toga nije ni svesna !? Kakve su to sudbine koje dozive to ... Verujte mi da ne zelite da znate.

ih, nema nista bolje od fiktivne ljubavi
bolja je od prave 120 posto, stono bi svaki drugi fudbaler reko

Čini mi se da sam istu sudbinu doživeo kao moj deda.Njega je stalno moja baba zadirkivala za neku žensku iz mladosti on se uvek rastuživao i pričao kako mu je ona bila alfa i omega svih žena i nikad nije poricao to.Ali eto,naišla je moja baba i osvojila ga ali opet se videla neka vrsta tuge u njegovim očima kad god smo se šegačili sa njim na tu temu.

Čini mi se da sam istu sudbinu doživeo kao moj deda.Njega je stalno moja baba zadirkivala za neku žensku iz mladosti on se uvek rastuživao i pričao kako mu je ona bila alfa i omega svih žena i nikad nije poricao to.Ali eto,naišla je moja baba i osvojila ga ali opet se videla neka vrsta tuge u njegovim očima kad god smo se šegačili sa njim na tu temu.

da se deda mozda nije zvao Vasa i volio konje vrane i tako to?

đavola ga je osvojila,taj nikad nije ni bio njen...
pristao čovjek na ljubavnu rezervu...tuga...:sad2:

Davno bilo ovo kad sam pisao,secam se,raskinuli smo,prosao sam kroz pakao,mucninu koju ne zelim da oseti ni najcrniji moj dusman.Lutao sam i trazio mir,isao sam i kod psihologa,vristao na sav glas,gusio od bolova,padao u duboku depresiju .... I NE ... NISAM JE JOS PREBOLEO A POGLEDAJTE DATUM KADA SAM PISAO OVO. JOS ME BOLI. JOS JE VOLIM. JOS NE DISEM SLOBODNO.
JOS JE SANJAM. JOS JE CEKAM (uzaludno) NE MOGU DA KRENEM DALJE. Imao sam puno cura posle nje,i sada imam jednu,postao sam nenormalni psihopata koji unistava svakog ko pokaze da me voli...Zao mi je zbog toga ali ....
Poruka za sve : PAZITE SE I CUVAJTE SE ! Toliko ...
Pozdrav ...

Ako eto posle dve godine (24.meseci) nije proslo ne verujem da ce za zivotom da prodje ... Ja i ne zivim,kontam kada bi me stavili na onaj skener emocija to bi bila samo jedna jedina boja ona najgora i najcrnija .... Koliko jedna osoba moze nekome unistiti zivot a da toga nije ni svesna !? Kakve su to sudbine koje dozive to ... Verujte mi da ne zelite da znate.

Шта ти је рекао психолог?

То што ти се дешава нема везе са њом, сам себи све чиниш. Чини се да имаш мало озбиљнији опсесивно-компулсивни поремећај, а тиме што си дозволио да тако дуго траје учинио си га још тежим. Пројектовао си на њу неке своје идеје, није дошло до остварења, па се пројекција није могла повући и ето белаја.
Теби треба неко озбиљније саветовање, сам очигледно не можеш.

Psiholog me je prvo pitao da li imam neku poznatu ličnost kojoj se divim,odgovorio sam joj da imam onda me je upitala kako ja tu poznatu ličnost doživljavam,odgovorio sam joj ''doživljavam je kao Boga''.
Onda mi je objasnila da ja bivšu doživljavam kao neku vrstu idola,obožavam je a ne mogu da budem sa njom.Isto kao npr.ovi bolesni fanovi prema nekoj pevaljki...Pokušavam da rešim to ali javlja mi se ta opsesija periodično a onda uzmem lekić i spavam kao bejbi ...

Upoznali smo se pre mesec i nesto dana,videli se par puta a pre toga smo se vise od godinu dana dopisivali na skajp ja sam se zaljubio u nju kao kreten,zavoleo sam je,pisala mi je i lepo me upozorila da ne zeli vezu i da nije spremna za vezivanje posebno ne samnom jer sam daleko (inace ona zivi u inostranstvu).Kada smo se upoznali mislio sam to je to,popricacemo,malo se ljubiti i svako na svoju stranu.Tako je i bilo,upoznali smo se i bas kako sam zamisljao da ce biti tako je i bilo,medjutim kasnije su mi stizale poruke od nje da zeli ponovo i ponovo da se vidimo,ja sam jedva cekao da je vidim a i ona mene...Otisla je za inostranstvo ponovo,ostali smo samo drugari i culi smo se preko skajpa svake noci,bilo je sve ok dok ona nije pocela da se vidja sa nekim tipom,pricala je meni jer mislila da ce mi biti drago sto je konacno nasla nekog (mozda pravog) a onda sam ja skontao da sam ljubomoran i da sam je zavoleo za kratak period.Sinoc sam joj rekao sve kako je i sta je,gledali se na cam.i plakali zajedno (znam da zvuci cudno i glupo ali tako je) izvinjavala mi se stotinu puta sto me je povredila i sto mi je to ucinila,pozelela mi je srecu u zivotu i sve najlepse,isto i ja njoj,rekla je da ce mo se videti ponovo kada dodje u srb... Ja sinoc sam umirao od tuge,sanjam je svake noci,a znam da sam ja kriv,lepo mi je rekla da se ne vezujem za nju... :dash::dash::dash: ..... POTREBNA MI JE POMOC,KAKO DA JE ZABORAVIM,GUSIM SE,NE VIDIM IZLAZ??????? Ni u jednu se do sada nisam zaljubio kao u nju do sada.........

Pazi objektivno sa strane ... njena greska je u tome sto ti je slala poruke. Znaci treba da stoji iza svojih reci ... nece vezu, sta ima koj moj da salje poruke i daje pogresne signale sem ukoliko nije htela da zajebava na kvarno.
To sto prolazis ... glorifikacije, idolopoklonstvo je tipicno za mladost, svi su prolazili kroz to.
Ako se nastavi ta vrsta ponasanja u svakoj sledecoj vezi onda treba obaviti razgovor sa strucnim licem posto se ne radi samo o euforijama i ushihcenju vec i o autodestruktivnom ponasanju.

Psiholog me je prvo pitao da li imam neku poznatu ličnost kojoj se divim,odgovorio sam joj da imam onda me je upitala kako ja tu poznatu ličnost doživljavam,odgovorio sam joj ''doživljavam je kao Boga''.
Onda mi je objasnila da ja bivšu doživljavam kao neku vrstu idola,obožavam je a ne mogu da budem sa njom.Isto kao npr.ovi bolesni fanovi prema nekoj pevaljki...Pokušavam da rešim to ali javlja mi se ta opsesija periodično a onda uzmem lekić i spavam kao bejbi ...

Лекић ти неће решити проблем, него сруши тај мит о њој. Што се пре разочараш у њу, то ћеш пре оздравити.

Lepo ti psiholog kaze, ti si od nje stvorio idola, kojeg obozavas i kome se klanjas. U neku ruku, mozda je i to i normalno kada se zaljubis i taj neko ti je pa skoro pa opsesija, ali to izbledi vremenom.
Sto pre prestanes da je gledas kao idola, pre ces videti sve treznim ocima.

A devojka izgleda nije znala sta hoce, malkice proradile emocije kod nje, ali daleko od ociju, daleko od srca kako kazu.
Niko nije vredan da ga smatras kao idola, ili nekog ko vredi vise od tebe, pa cak i to voljena osoba. Ne zeli te, koliko god to bolno zvucalo, stoga ne vredi misliti i trositi trenutak vremena na nju. Mislim da ce to izbledeti vremenom ako krenes da se fokusiras na druge stvari, pa i druge devojke, makar kroz pricu.

Back