Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 5.793
Autorska
Kako je to Kosovo sveta srpska zemlja a Makedonija nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametne.Koje još fore Milana St. Protića popularišeš?
ako se ne varam to je teta Nevenka.... jaguarka zvana i Džegi....najkontraverznija ličnost foruma Politika...zbog izuzetno britkog jezika banovana milion puta...ja lično volim njene oštre napade...ima stila...za razliku od botovaKo si ti inace prvi put ti vidim nick? Botina ili sluzba?
Zasto bi Dzeg napadala mene liberala, demokratu i anti sns lika?ako se ne varam to je teta Nevenka.... jaguarka zvana i Džegi....najkontraverznija ličnost foruma Politika...zbog izuzetno britkog jezika banovana milion puta...ja lično volim njene oštre napade...ima stila...za razliku od botova
friendly fireZasto bi Dzeg napadala mene liberala, demokratu i anti sns lika?
pa el znas cokalijski i sve pripadajuce slengove?Autorska
Spamuješ..Ko si ti inace prvi put ti vidim nick? Botina ili sluzba?
najbolja fora milana je bila kada je u amfiteatru zapoceo neko predavanje pred punom salom gde su cak studenti sedeli na prolazima, a seselj poslao nekog svog majmuna koji ga je sve vreme psovao i vredjaoKoje još fore Milana St. Protića popularišeš?
nisam ekspert za istoriju ali mislim da smo Makedoniju izgubili onda kad knez Lazar i Vuk Branković nisu poslali svoje vojske da pomognu zakonitim naslednicima srspke krune Makedoncima Mrnjavčevićima u bitci na Marici...od tad se makedonski identitet počinje polako razdvajati od srpskogAutorska
Zasto bi Dzeg napadala mene liberala, demokratu i anti sns lika?
Пећка патријаршија плус највећа концентрација манастира.Kao da u Makedoniji ne postoje srpske bogomolje.
Zasto ste to otpisali a zapeli za Kosovo?
To si cuo od St tralalala salonskog kvazi politicara Protica.Takvi kao on su i menjali prezimena srbima u Makedoniji i priznavali makedonsku crkvu,onda su presli na KiM,a koja im je naredna stanica,ostaje da se vidiKao da u Makedoniji ne postoje srpske bogomolje.
Zasto ste to otpisali a zapeli za Kosovo?
Makedonija je izgubljena odmah po oslobodjenju,jer je srba nestalo u Prvom svetskom ratu,a na njihovo mesto su dosli ljudi nesvesni bilo cega sto sa Srbijom veze ima.Tamo su slati najgori komesari i administrativci tipa Vjekoslav Seselj sa ciljem da ogade ljudima Srbijunisam ekspert za istoriju ali mislim da smo Makedoniju izgubili onda kad knez Lazar i Vuk Branković nisu poslali svoje vojske da pomognu zakonitim naslednicima srspke krune Makedoncima Mrnjavčevićima u bitci na Marici...od tad se makedonski identitet počinje polako razdvajati od srpskog
Zato što je to sveta grčka zemljaAutorska
Pre svega zbog kosovskog mita kao utemeljujućeg osnova srpske nacije.Autorska
Kakvi glupo pitanje!Autorska
A nema mi ni to nekog smisla, ako popušiš bitku, kako je ta zemlja sveta, prije prokletaPre svega zbog kosovskog mita kao utemeljujućeg osnova srpske nacije.
I vi ste izgubili bitku u Vukovaru ali od toga ste stvorili mit koji je doveo do veće kohezivnosti . Zašto posle izgubljene bitke niste tu teritoriju proglasili prokletom ?A nema mi ni to nekog smisla, ako popušiš bitku, kako je ta zemlja sveta, prije prokleta![]()
Kad je riječ o Vukovaru, nikad mi nismo nešto posebno isticali teritorij kao svetinju, uvijek smo veličali ljude, branitelje grada a ne teritorij.I vi ste izgubili bitku u Vukovaru ali od toga ste stvorili mit koji je doveo do veće kohezivnosti . Zašto posle izgubljene bitke niste tu teritoriju proglasili prokletom ?
Pa zašto onda niste odustali od teritorije a ljude i hrabre branitelje nosili u vašim srcima.Kad je riječ o Vukovaru, nikad mi nismo nešto posebno isticali teritorij kao svetinju, uvijek smo veličali ljude, branitelje grada a ne teritorij.