Kako je SNS unistila Srbiju

1761126776855.png

Ja sam prolazio nekoliko puta ovom trasom ka Kovačici,desno je PKB,tu su im objekti,mašinerija...A pogledajte šta piše na mapi-RIT,znate kakva je to zemlja...

Глогоњски Рит је приградско насеље и поднасеље Падинске Скеле. Припада београдској општини Палилула и налази се у банатском делу општине, тј. на левој обали Дунава, 3 км источно од зрењанинског пута, 16 км од центра Београда.

Након Другог светског рата на простору ПКБ подручја налазиле су се мочваре и густе неискрчене шуме. Одмах након оснивања ПКБа 27. децембра 1945, почео је прилив људи из свих крајева Југославије у потрази за послом. Први и најтежи задатак беше исушивање мочваре и крчење растиња, како би се створила поља за развој пољопривреде.
Inače sve sam John Deere stoji ispred.Uloženo je dosta u posrnuli PKB,nemojte pričati svašta.

Predlazem da damo predloge za najvecu ekonomsku stetu koju je ova vlast uradila drzavi I narodu.
Moj predlog: Prodaja PKB i 19 000 hektara najplodnije zemlje nadomak BG za 100 miliona eu:

https://www.facebook.com/share/r/1CeU8J57tQ/
Šta god da se dešavalo znam samo jedno - Svetski Lopov MMF nije morao nikad da interveniše kod SNS-a da oladi malo sa brzinom obrta kapitala u jedinici vremena kao kad je reagovao 2003-će

Od toliko zemalja baš kod nas morao MMF da povuče ručnu, zbog koga pitam ja vas?

Back