shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
draganago:Dakle SHADDOW je genijalac zajedno sa slikama.......
Hvala, hvala.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draganago:Dakle SHADDOW je genijalac zajedno sa slikama.......
Pih, što nesi svratio na na kafu kod mene, sram da te bude!shaddow:Ako na putu do Zlatibora prolazite kroz Gornji Milanovac, obavezno svratite u ovaj restoran. To je valjda neki restoran Srpsko-Norveškog prijateljstva, ili tako nešto. Sve u svemu vidi se sa puta, a klopa je zaista ODLIČNA i uopšte nije SKUPO.
Ručak za četvoro (ražnjići, pomfrit, šopska salata, piće, tople pogače i na kraju kafica) košta samo 2000 din.
![]()
I ja sam to cuo !!! :?VictorySun:moja prijateljica se pre 10-tak dana vratila i kaze da cene deru.
madellene:Moze li neko da mi preporuci neki dobar privatan smestaj? Tipa cisto, uredno, nista lux samo da je ok. I ako ima neki pansion ili nesto slicno da se uplati klopa.
Prihvatam sugestije...
Molim nekog ko je bio u ovom smestaju Tomba ili negde drugde u Kraljevim Konacima da mi napise kako jeshaddow:
joki0401:Zlatibor je nesto najlepse sto Srbija ima i gluposti su price da je skupo ,kafa u kaficima je 100 din,topla cokolada 120,sok od 110-200,pizza 350 velika,pljeskavica 120 ,porcija palacinki u kafeu Adago 160 din koje su fenomenalne izmedu ostalog i cela porcija je mnogo tako da vam preporucujem da slobodno uzmete pola pocije bice vam dovoljno..Ja mislim da su cene u Beogradu mnogo vece na pojedinim mestima pa se niko ne buni.Uostalom na Zlatibor idete na odmor da setate ,uzivate u prirodi i da se odmarete a ne da vreme provodite po kaficima i restoranima.Parice koje bi potrosili po kaficima idite na neki izlet ili do Mokre gore ili do Sirogojnog ,necete se pokajati.Sarganska osmica je na mene ostavila utisak tako da ja ni danas nemam reci da opisem kako je fenomenalno.Inace ja na Zlatibor idem po tri ,cetiri puta godisnje ,leti najmanje budem 20 dana jer se tamo jedino stvarno odmorim.Ako imate mogucnosti otidite u bilo koje doba godine ,budite gost ove lepotice bar nekoliko dana i verujte mi da cete se vratiti preporodeni.