Kako je prosao susret posle raskida?

dadap:
Lepo se ispricam sa bivsima kad ih sretnem i drago mi je ako su uspeli da ostvare nesto sto su zeleli, ako imaju devojke, poneki i zene. Razisli smo se jer smo to hteli, bili smo zajedno dok smo funkcionisali.
Po meni je jako ruzno pljuvati po nekom s' kim si bio u vezi. Pa sta tebi fali ako si bio u vezi sa "debilom, kretenom..." kako se vec nazivaju bivsi?

poštovanje dadapice , delimo mišljenje . :wink:

civilizovano...
pola mojih bivsih su mi sad jako dobri prijatelji...jer smo raskinuli kao ljudi...
i tu se nekako i pokaze osoba...ako je neko u stanju samo da je fin prema vama dok ga "volite" a posle histerise i prica sve najgore, onda nesto nije u redu sa tom osobom...
ja ne bih mogla da zamislim sebe da recimo vidim bivseg decka sa novom devojkom i da pravim neke zvrcke ili da tupim kako mi je zivot predivan bez njega i da se foliram...
ja kakva sam, verovatno bi ih pozvala na rucak... :lol:
posle veze, ja mogu nekog ili da cenim i volim kao osobu ili ne...
ako je ovo prvo, bicemo prijatelji...ako je ovo drugo, onda me prosto ne interesuje...tad sam valjda normalna kad se sretnemo...ko sa poznanikom...

Blaupunkt:
E, nemam reci za Tiju i Nedu BG!!! Taman sam pomislio kako ce da se pojavi neko sa "... ja znam da raskidam i uvek uspemo da ostanemo prijatelji..." kad ono najgori primer hranjenja sopstvene sujete glupostima...

Je li momak, jesi li ti beše onaj lik koga je riba ostavila, pa si jurio na gajbu nje i njenog novog tipa da ne-znam-šta radiš? :D :D :D
Ako jesi, mislim da bi trebalo da povučeš ovaj post, duboko se nakloniš ovim devojkama i tiho nestaneš... :lol: :lol: :lol:

P.S. Ako nisi taj, sorry 4 mix-up... :roll:

Blaupunkt:
Naturaly, ja sam trenutno u istoj fazi! Ljut i besan i mrzim je, a u stvari mi je sve to tesko palo zato sto je jos uvek volim i to bas. Proci ce mene to, i nikada joj se (posle onakvog njasra) vratiti, a 1000 ideja sam imao kako cu da reagujem kad se ipak budemo sreli... Videcu. Kada sam uspeo da iskuliram ono iz mog posta "Napravio sam SHOW", mislim da cu i dalje da budem cool... :wink:
Pazi,ne mozes da mrzis ono sto volis(sto si voleo) ako si covek, mozes samo o nekome da promenis misljenje u pogledu ljudsko-kvalitativnih vrednosti ako se ispostavi da sustinski ti zapravo nisi ni poznavao tu osobu jer nisi razmisljao mozgom vec...samim tim kada je na kraju sretnes videces potpunog stranca i shvatiti da je tvoja skorasnja percepcija vase stvarnosti zapravo bila samo plod tvoje maste unakazene bolnom frustracijom...dakle pruzices joj ruku/poljubiti u obraz,produziti dalje i duboko u sebi sacuvati ono lepo sto vas je jednom i nikad vise vezivalo... :)

Ja sam obično u tim situacijama nasmejana. Pridjem i pozdravim se kao da mi nije ništa. A kad se okrenem i krenem svojim putem - dolazi do još jednog raspada sistema (ovo je slučaj kada sam jako volela nekog) ... i onda mi je teško .... i onda se time opteretim ... i onda sanjam .... i tako u krug danima.

Blaupunkt:
Dobro, bilo vam je lepo, voleli ste se i sve tako redom... E, onda je sve puklo i raskinuli ste. Doslo je do potpunog raspada sistema i nema vise prijateljstva, o ljubavi i da ne govorimo. Na kraju, ispraceni ste sa "Necu vise nikada da te cujem i vidim!" A svet je mali i morate se sresti jednog dana. Kako vam je prosao takav susret ako ste ga vec imali? Svadja, suze, kuliranje...? :shock:

Hm...
pa imala sam par puta takve susrete.
Uglavnom su se svi zavrsavali u krevetu i ponovnom nekom pokusaju, ali uvek bezuspesno.
Tada shvatis da nema potrebe da zalis ni za cim.
A pogotovo ne za muskarcima, koji nikada ne umeju da odrastu. :D

U susretu posle raskida je cilj krevet!? :shock:
Iliti, ako nije bio planiran susret, svrha mu je sex! Da prevedem ono 'krevet' za neupućene. :wink:
Znači, cela moja 'veza' se bazirala na sex-u (krevetu), pa joj je to svrha?
E, da sam juče umrla ne bih danas bila 'vako osvešćena. Klara Cetkin nije umrla uzalud.
:lol: :lol: :lol:
Sifražestkinja

Back