- Poruka
- 8.271
ja ne mogu da budem ostavljena...tuzna ti percepcija..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je ono ljubav je slepa...Devilishgirl:pa to zato sto ne zna da je kreten dok ne progleda ..
Aleksej_BASO:Mozda ako si ostavljena, ali ako ti ostavis onda je glupo truditi se da 'budes pobednik' i sl. Zar ne?
nemam pojma, mene nisu ostavljali..dadap:A to je ono ljubav je slepa...Devilishgirl:pa to zato sto ne zna da je kreten dok ne progleda ..![]()
![]()
![]()
Ma vazi...Posle godinu dana joj se naprasno otvore oci (citaj decko je ostavi) i onda tek postane ssvesna kakav je on u stvar...
![]()
dadap:Lepo se ispricam sa bivsima kad ih sretnem i drago mi je ako su uspeli da ostvare nesto sto su zeleli, ako imaju devojke, poneki i zene. Razisli smo se jer smo to hteli, bili smo zajedno dok smo funkcionisali.
Po meni je jako ruzno pljuvati po nekom s' kim si bio u vezi. Pa sta tebi fali ako si bio u vezi sa "debilom, kretenom..." kako se vec nazivaju bivsi?
Blaupunkt:E, nemam reci za Tiju i Nedu BG!!! Taman sam pomislio kako ce da se pojavi neko sa "... ja znam da raskidam i uvek uspemo da ostanemo prijatelji..." kad ono najgori primer hranjenja sopstvene sujete glupostima...
Pazi,ne mozes da mrzis ono sto volis(sto si voleo) ako si covek, mozes samo o nekome da promenis misljenje u pogledu ljudsko-kvalitativnih vrednosti ako se ispostavi da sustinski ti zapravo nisi ni poznavao tu osobu jer nisi razmisljao mozgom vec...samim tim kada je na kraju sretnes videces potpunog stranca i shvatiti da je tvoja skorasnja percepcija vase stvarnosti zapravo bila samo plod tvoje maste unakazene bolnom frustracijom...dakle pruzices joj ruku/poljubiti u obraz,produziti dalje i duboko u sebi sacuvati ono lepo sto vas je jednom i nikad vise vezivalo...Blaupunkt:Naturaly, ja sam trenutno u istoj fazi! Ljut i besan i mrzim je, a u stvari mi je sve to tesko palo zato sto je jos uvek volim i to bas. Proci ce mene to, i nikada joj se (posle onakvog njasra) vratiti, a 1000 ideja sam imao kako cu da reagujem kad se ipak budemo sreli... Videcu. Kada sam uspeo da iskuliram ono iz mog posta "Napravio sam SHOW", mislim da cu i dalje da budem cool... :wink:
Blaupunkt:Dobro, bilo vam je lepo, voleli ste se i sve tako redom... E, onda je sve puklo i raskinuli ste. Doslo je do potpunog raspada sistema i nema vise prijateljstva, o ljubavi i da ne govorimo. Na kraju, ispraceni ste sa "Necu vise nikada da te cujem i vidim!" A svet je mali i morate se sresti jednog dana. Kako vam je prosao takav susret ako ste ga vec imali? Svadja, suze, kuliranje...? :shock: