Како је, по Вашој процени, Вучић прошао на овогодишњем заседању Генералне скупштине УН?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
91.167
Приметио сам да се на друштвеним мрежама Вучић похвалио како једе сендвич у паузи дешавања, а онда ће да настави да се бори за Србију.

Ваљда тако што ће да салиће светске државнике по ходницима и испред тоалета, да као разговара са њима, а Сузи да га фотографише и објави на друштвеним мержама, па да се прича по Ћациленду како се сусрео са силним виђенијим људима у седишту УН.

360582_screenshot-2025-09-24-202921-copy_s.jpg

Оно што јесте проблем са овом сликом је то што је он изопштен са ових конференција. Он једе сам у седишту УН брзу храну.

А нормални лидери имају радне ручкове и радне вечере, тако да не једу ништа с ногу, на брзину, већ време ручка искористе за још неки састанак, због густог распореда.

Дакле, имамо увођење санкција НИС-у, имамо да је министар финансија САД отказао састанак са Вучићем. Имамо радну вечеру коју је организовао Марко Рубио, где су присустовали земље НАТО, ЕУ, и позване земље (земље партнери САД), А Србија није позвана (нпр. позвани су Азербејџан и Јерменија). Чак је и лажна држава Косово имала своју представницу. Сви су дошли, само је он шетао по Њујорку и гледао књижаре или тумарао пустим ходницима зграде УН док су сви остали били на партију и причали о високој политици.

Састао се са Кајом Калас.

А Каја Калас воли да га шамара.

Погледајмо те тужне фаце које нам говоре да ове особе не желе да буду ту где су сада.

904z509_Tan2025-09-2518252549_8.jpg

Poslednja izmena:
Све у свему, мислим да је Србија доживела тешку катастрофу на овогодишњем заседању Генералне скупштине,

а Вучића су сви избегавали као да је губав (што, реално, и јесте).

Све у свему, мислим да је Србија доживела тешку катастрофу на овогодишњем заседању Генералне скупштине,

а Вучића су сви избегавали као да је губав (што, реално, и јесте).
Niko ne zeli da bude sa buducim zatvorenikom.

Prosao je odlicno . Primio ga i podrzava ga Bibi Netanjahu
Биби Нетањаху је, попут Вучића, тренутно у светским оквирима губавац са којим нико не жели да се састане. Ма, не желе да буду виђени са њим.

И тако, њих двојица губаваца, које нико не жели, нашли се да се друже у мрачном ћошку, док су сви остали на подијуму за игру.

Niko ne zeli da bude sa buducim zatvorenikom.

Sastao se sa Rubiom iz USa, Bibi Netanjahuom i Kajom Kalas sad u UN

To su jedni od najuticajnijih ljudi sveta.

Onomad bio u Kini video se sa Putinom i Sijem u direktnim bilateralnim razgovorima.

Na koga mislis kad kazes niko? Ja koliko vidim Vucica primaju najmocniji ljudi sveta.

Rubio, Kaja Kalas, Bibi Netanjahu, Si, Putin...

G1wDnUDXoAAh3CF

Tripujete vi blokaderi opasno z:D

Поставља се и питање шта је радио у ДОСовском друштву у Њујорку.

Ни једног радикала или патриоте није било у Њујорку, већ отпораш Марко Ђурић, Шунатовац и екс дојебилка Татјана Мацура.

duric_i_ostali.jpg

Како ово да тумачимо?

Onomad bio u Kini video se sa Putinom i Sijem u direktnim bilateralnim razgovorima.

Na koga mislis kad kazes niko? Ja koliko vidim Vucica primaju najmocniji ljudi sveta.

G1wDnUDXoAAh3CF

Рубио и Каја Калас га ишамарали на састанцима.

Буквално су га шамарали.

Рубио и Каја Калас га ишамарали на састанцима.

Буквално су га шамарали.

kako su ga isamarali tako sto su ga primili?

vas blokadere nece da primi ni cistacica u EU parlamentu a kamoli da vas samaraju Rubio i Kalas u bilateralnim razgovorima :cepanje:

Ни једног радикала или патриоте није било у Њујорку, већ отпораш Марко Ђурић, Шунатовац и екс дојебилка Татјана Мацура.

duric_i_ostali.jpg

Како ово да тумачимо?
Pa njihovi clanovi su suvise retardirani i nepismeni.
Koga da posalju onu Stojanovicku xD

duric_i_ostali.jpg

Како ово да тумачимо?

vi blokaderi ste prepaid revolucionari

radite za onoga ko vas bolje plati

Tako i bivsi otporas Djuric i bivsi predsednik DS-a Sutanovac :lol:

kako su ga isamarali tako sto su ga primili?

vas blokadere nece da primi ni cistacica u EU parlamentu a kamoli da vas samaraju Rubio i Kalas u bilateralnim razgovorima :cepanje:

Проблем вас сендвичара је што се палите само на репрезентацију.

Само на оно што се види. Оно што Вучић објави на Инста.

Пишете како се "састао".

А не пишете о резултатима тих састанака. Прошао је као бос по трњу. Пристали су да се виде са њим да га булингују.

Шта је направио на стастанку са Рубиом? Царине остају 35 %, уводе се од 1. октобра санцкије НИСу. Није позван на догађај који је Рубио организовао, а сви остали дошли. Који је РЕЗУЛТАТ САСТАНКА?

Каја Калас, има само једну тему у глави. Нису причали о томе како им је прошло летовање.

vi blokaderi ste prepaid revolucionari

radite za onoga ko vas bolje plati

Tako i bivsi otporas Djuric i bivsi predsednik DS-a Sutanovac :lol:
Ne postoje blokaderi.
Postoji samo gnevan, ogorčen i očajan narod Srbije. A to se nikada nije dobro završilo za one koji ga dovedu u sličnu situaciju.

Проблем вас сендвичара је што се палите само на репрезентацију.

Само на оно што се види. Оно што Вучић објави на Инста.

Пишете како се "састао".

А не пишете о резултатима тих састанака. Прошао је као бос по трњу. Пристали су да се виде са њим да га булингују.

Шта је направио на стастанку са Рубиом? Царине остају 35 %, уводе се од 1. октобра санцкије НИСу. Није позван на догађај који је Рубио организовао, а сви остали дошли. Који је РЕЗУЛТАТ САСТАНКА?

Каја Калас, има само једну тему у глави. Нису причали о томе како им је прошло летовање.

pa sta si ocekivao?

Ostale carine americkom "savezniku" Kanadi i svaki dan se uvode nove, kao danas recimo sto su im uveli carine 50% na namestaj - a mislio si da ce da nama ukinu iste?

Amerika ide u totalnu samoizolaciju i to je dobro, a mi i onako nista u Americi skoro i da nismo prodavali.

Ne postoje blokaderi.
Postoji samo gnevan, ogorčen i očajan narod Srbije. A to se nikada nije dobro završilo za one koji ga dovedu u sličnu situaciju.

Naravno da postoje blokaderi

placenici na platnom spisku Sorosa i duboke drzave.

Prepaid revolucionari.

jel primio ko blokadersku delegaciju na zasedanju UN?
Ne znam šta me tačno pitaš.
Kako ti kao autentični srpski heroj, miriš u sebi činjenicu da su udarne pesnice mafijaško-kriminalne hobotnice na vlasti, pripadnici Otpora, LDP i DS, koje je čak i jedan Čedomir Jovanović nazivao ekstremistima i ozbiljnim autošovinistima.
Nedostaju vam samo na ministarskim mestima Nataša Kandić i Sonja Biserko. Mada su se i one ozbiljno zaćutale već desetak godina.
Za vreme DOS nisu silazile sa beogradskih ulica, kosu čupale sa glave da ubede Srbe da su genocidni i najgori na svetu. Već duže vremena su sasvim zadovoljne dešavanjima u Srbiji.

G1wDnUDXoAAh3CF

Jel ovo plako?:(

pa sta si ocekivao?

Ostale carine americkom "savezniku" Kanadi i svaki dan se uvode nove, kao danas recimo sto su im uveli carine 50% na namestaj - a mislio si da ce da nama ukinu iste?

Amerika ide u totalnu samoizolaciju i to je dobro, a mi i onako nista u Americi skoro i da nismo prodavali.

Очекивао сам да ће од постојећих састанака Непоменик извући неку корист за земљу. Ако са њима не може, да се састане са другима, и направи корист за земљу.

Нико није с њим хтео, осим ово двоје који су дошли да га киње и ништа више.

И Биби, јер га сви избегавају, па ни он није имао с ким.

Где су резултати?

Резултати ће се видети наредних месеци, кад му крене додатно ебање мира и стабилности.

Долази му на наплату све што је лагао, крао и варао више од деценије. Кола су убрзано кренула низбрдо.

Naravno da postoje blokaderi

placenici na platnom spisku Sorosa i duboke drzave.

Prepaid revolucionari.
Soroš ti je platio dolazak Ane Brnabić na mesto premijera, kao i svih ovih teletabisa što ih jedač sendviča vucara sa sobom. Kako je nandžarasti malo pogasio te fondove, tako su malo na unutrašnjem planu stavljeni u stranu.
Ustupili mesto nekim Macutima, Bratinama, Botinama, onom rošavom kretenu. Zajedničko svima im je da bi rođenu majku prodali trgovcima robljem, za šaku bakrenjaka.
Mi, Soroševi neprijatelji u Srbiji, nalazimo se među studentima, uz srpski narod i Srbiju.
Znaš da ćete sutra svi biti izdajnici?

Очекивао сам да ће од постојећих састанака Непоменик извући неку корист за земљу. Ако са њима не може, да се састане са другима, и направи корист за земљу.

Нико није с њим хтео, осим ово двоје који су дошли да га киње и ништа више.

И Биби, јер га сви избегавају, па ни он није имао с ким.

Где су резултати?

Резултати ће се видети наредних месеци, кад му крене додатно ебање мира и стабилности.

Долази му на наплату све што је лагао, крао и варао више од деценије. Кола су убрзано кренула низбрдо.

pa izvukao je sa Izraelom

Sa Amerikom ne moze nikakvu korist da izvuce niko od njihovih tradicionalnih saveznika poput Japana, Kanade , EU a ti ocekujes da mi zivucemo nesto?

Dal si lud il ti noge smrde?

Back