KAKO JE OVO DOBRO RECENO:::

Odlicna metafora!
Nazalost, potpuno tacna!

Ko radi, sigurno je imao priliku da sretne bas takve ljude- koji te posmatraju dok ne uoce tvoju slabu tacku, pa te onda progutaju sa zadovoljstvom...

Srecom, u privatnom zivotu nemam takvih iskustava, pa se ravnoteza odrzava...

Seca li se neko Mikelandjelovog detalja iz Sikst. kapele: Bog koji udahnjuje zivot Adamu... Inace (nevezano za Mikelandj.) ponekad se i udarac moze doziveti kao milovanje, a milovanje kao udarac. Mozda je bitna iskrenost.........
A i svaki put kada se dodirnem sa devojkom, primetim da me nekako cudno gleda. Sad znam... GLADNA JE :shock:

ariela:
Citiracu jednog pisca, sramota da se sad bas ne mogu setiti njegovog imena ali je rekao nesto sto me je odusevilo...kaze ovako: Kad mislite da vas ljudi dodiruju zato sto vas vole, niste u pravu...oni to cine da vide koliko ste meki da bi mogli zivog da vas pojedu"...Mislite li da je to oduvek bilo tako ili je ovo vreme ucinilo da je ovaj covek u pravu?

Pojeo me on ili ne, meni je dodir neophodan...:-)
I kad sam ljuta i kad sam razmazena...to je precica do dobrog raspolozenja, do boljeg razumevanja, do potpunije bliskosti, do potpunog opustanja...

Tuzni_patak:
Animalno gledano ljudi se dodiruju jer se tako leče...

pesnički gledano ljudi se dodiruju jer tako materijalizuju ljubav koja je do tada samo duhovna energija koja je neusmerena i kad je dugo neusmerena razara u svom lutanju.

fizički gledano ljudi se dodiruju , jer su sastavni deo materjalnog sveta i kroz takav svet opstaju samo pomoću akcije i reakcije , a kod obe je potreban i oslonac i (polje dejstva) (smer) cilj dejstva

duhovno gledano ljudi se i ne dodiruju , dodiruju se njihove duše ili se i ne dodiruju

evoluciono gledano ljudi se dodiruju jer se na taj način razmenjuje genetički materjal (zaraze, virusi, bakterije , ne seks) i tako ojačava vrsta.

marfijevski gledano , ljudi se dodiruju jer je to idealan način da ih oboje strefi isti maler o jednom trošku....

zlobno(patološki) gledano ljudi se dodiruju samo kad baš mora, kad se ne može izbeći upotreba oružja , pojedinca i nesrećne okolnosti da završi posao.

fobijski gledano ljudi se dodiruju da bi im otkrili slabe tačke, bolesti, tajne, istine....

a zasto je pile preslo ulicu?

Back