Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Ako neko prosipa pamet svima nama po celom forumu onda si to ti

Guraš nos u svaku rupu i samo provociraš one koje nemaju mišljenje kao ti.
Zanimljivo. Samo pre objasnjenja rupe kao metafore za teme na ovom podforumu zeleo bih da mi nadjes neki post u kome sam ja nekoga provocirao,hejtovao ili ne daj boze licno vredjao

Ne trebaš meni da se pravdaš ali bi trebao ove ljude koji ovde dolaze da podele mišljenje o onome šta vole sa drugima da ostaviš više na miru da ne izigravaš mirođiju u svakoj čorbi koja se kuva.
Forumu sluze za razmenu misljenja, da svi misle jednoobrazno ne bi bilo potrebe za forumima a i svet bi bio daleko dosadniji

Internet kao javno dobro je dostupno svima koji zele da uz definisana ili formalna pravila diskusiej razmene misljenja.

A na temi o 80-im sam u blagu ruku ispao fer,prevashodno prema onim ljudima koji su tamo često i barem,za razliku od tebe se ne glupiraju...tamo si tražio od mene da ne nastavljamo dalje tu diskusiju i iako sam imao da ti odgovorim na taj tvoj zadnji post,nisam hteo iz gore navedenog razloga.
Nisam ja ni rekao ili necim pokazao da si ispao nefer. Radilo se o prostoj razmeni misljenja.Ja tebe jako postujem i smatram da si duhovit i pametan sagovornik.Nisam se ni libio da te upitam neke stvari koje nisam znao i ovom prilikom ti se zahvaljujem na odgovorima.
Ali o nekim stvarima a propo muzike si totalni laik ili nemas znanje, a ticu se muzicke teorije i prakse, muzicke produkcije i audiotehnike. Nije dovoljno samo slusati muziku pa i 50 godina ako ne poznajes i njenu anatomiju. Zato je tvoj stav iako iskren jedna povrsna generalizacija.
Za razliku od tebe koji si i tad u toj temi krajnje tendenciozno i na lican nacin dozivljavao temu, u ovoj ides dalje pa me nazivas i mirodjijom, pises cinicno i mrsko na moj racun, pa i indirektno me nazivas glupakom. Ali nema veze, oprastam ti.

Sto se tice mog muzickog pedigrea, poznavanja i interesovanja za isto dovoljno je otvoriti stiki temu Note i ... i pogledati brojne knjige i muzicki materijal za ucenej koje sam aploudovao i podelio sa drugima.

Ignore lista - pa kada sam već počeo da prosipam pamet,gde ti je ta ignore lista,odakle ti da pročitaš ove moje postove?
Nisam ja tako napisao. Ne prosipas ti pamet nego ego.

Nemam obicaj da stavljam ljude na ignoe listu osim ako me bas licno uvrede i ne izvine mi se , ili ako su spameri ili slicno. Ali ako nastavis besmisleno prepucavanje sa mnom nema mi drugog izbora.
I zaista red je da se malo opustis i popijes pivo.
Pozz...
hahaha
vidi ovog lika
vidi mu avatar i natpis
Besmisleno je da ljudima ponavljam da su moji avatari sarkasticni i zezencija, oni koji citaju moje postove o narodnjaciam znaju najbolje.