Kako je nastala pop muzika

Ako neko prosipa pamet svima nama po celom forumu onda si to ti

:roll::roll::roll:

Guraš nos u svaku rupu i samo provociraš one koje nemaju mišljenje kao ti.

Zanimljivo. Samo pre objasnjenja rupe kao metafore za teme na ovom podforumu zeleo bih da mi nadjes neki post u kome sam ja nekoga provocirao,hejtovao ili ne daj boze licno vredjao ;)

Ne trebaš meni da se pravdaš ali bi trebao ove ljude koji ovde dolaze da podele mišljenje o onome šta vole sa drugima da ostaviš više na miru da ne izigravaš mirođiju u svakoj čorbi koja se kuva.

Forumu sluze za razmenu misljenja, da svi misle jednoobrazno ne bi bilo potrebe za forumima a i svet bi bio daleko dosadniji ;)
Internet kao javno dobro je dostupno svima koji zele da uz definisana ili formalna pravila diskusiej razmene misljenja.;)

A na temi o 80-im sam u blagu ruku ispao fer,prevashodno prema onim ljudima koji su tamo često i barem,za razliku od tebe se ne glupiraju...tamo si tražio od mene da ne nastavljamo dalje tu diskusiju i iako sam imao da ti odgovorim na taj tvoj zadnji post,nisam hteo iz gore navedenog razloga.

Nisam ja ni rekao ili necim pokazao da si ispao nefer. Radilo se o prostoj razmeni misljenja.Ja tebe jako postujem i smatram da si duhovit i pametan sagovornik.Nisam se ni libio da te upitam neke stvari koje nisam znao i ovom prilikom ti se zahvaljujem na odgovorima.
Ali o nekim stvarima a propo muzike si totalni laik ili nemas znanje, a ticu se muzicke teorije i prakse, muzicke produkcije i audiotehnike. Nije dovoljno samo slusati muziku pa i 50 godina ako ne poznajes i njenu anatomiju. Zato je tvoj stav iako iskren jedna povrsna generalizacija.
Za razliku od tebe koji si i tad u toj temi krajnje tendenciozno i na lican nacin dozivljavao temu, u ovoj ides dalje pa me nazivas i mirodjijom, pises cinicno i mrsko na moj racun, pa i indirektno me nazivas glupakom. Ali nema veze, oprastam ti.;)
Sto se tice mog muzickog pedigrea, poznavanja i interesovanja za isto dovoljno je otvoriti stiki temu Note i ... i pogledati brojne knjige i muzicki materijal za ucenej koje sam aploudovao i podelio sa drugima.;)

Ignore lista - pa kada sam već počeo da prosipam pamet,gde ti je ta ignore lista,odakle ti da pročitaš ove moje postove?

Nisam ja tako napisao. Ne prosipas ti pamet nego ego. ;)
Nemam obicaj da stavljam ljude na ignoe listu osim ako me bas licno uvrede i ne izvine mi se , ili ako su spameri ili slicno. Ali ako nastavis besmisleno prepucavanje sa mnom nema mi drugog izbora.
I zaista red je da se malo opustis i popijes pivo.
Pozz...

hahaha
vidi ovog lika
vidi mu avatar i natpis

Besmisleno je da ljudima ponavljam da su moji avatari sarkasticni i zezencija, oni koji citaju moje postove o narodnjaciam znaju najbolje.;)

@wujaymarkoff
Sa ovim tvojim izvlačenjem reči iz konteksta više mi ličiš na recimo nekog novinara Kurira,Skandala...no dobro,to je verovatno tvoj stil komunikacije preko foruma ;)
Takođe i ovde nemam nameru dalje da zajedno sa tobom "trujem" temu,jer nismo ti i ja osnovali Krstaricu.
Da ti nabrajam tvoje postove u vezi muzike koji su bili pod.ebački trebalo bi mi dosta vremena...za mnoge stvari treba negde i naći pauzu u glavi i malo se zaustaviti bilo da je reč o narodnjcima,disko ili pop muzici.Ni ja ne slušam narodnjke ali mi to ne daje za pravo da idem na njihovu temu i da im se podsmevam.
Pozdrav i kad rešiš da napraviš pauzu sa ovim tvojim stilom komunikcije,popi jedno pivo i u moje ime.
:pivce: :bye:

Back