Kako je Beograd postao prestonica seks-turizma?

BLAJBI - Tacno je da je beograd postao evropska prestonica seks turizma. Samo to nije slobodno javno reci.Beogradska Knez Mihajlova ulica,to nije tajna,postala je
pista za pokazivanje tela slobodnih devojaka,koje cine okosnicu turizma ovog vida.Potpuno se slazem,sa najvecim clanom koji je ovaj Forum ikada imao.Sa veoma cenjenim
BLAJBIJEM.Potpuno je u pravu genijalni BLAJBI,kada kaze da su kod bogradskih "lepotica noci",veoma,veoma cenjeni obrezani penisi Muslimana.Kazu da je osecaj koji
doticni imaju na tretirane devojke,ravan Rajskim nasladama,koje je Adam imao sa seksi Evom.:ok:

Novi Sad će biti prestonica kulture Europe 2021-BeGe nema šanse -ostaje izjebani grad...Turski turisti turaju ybg...:mrgreen:

Od exita nista ne ostaje, jel tako?
Ma kakvi , pa klinke su vam postale trpacice samo takve....ni traga starog NS gde je bilo podele na one iz pokrajine i dodjose...
Pare i kita upravljaju polovinom NS, a druga polovina papucari ovoj prvoj polovini.

Ali je jednostavniji taj seks baustelaj u NS.
U BG imas jako puno devojaka koje jesu tutke ali ih mrzi da mrdaju u toku godine nego cekaju evente..
Znaci tutke su za novu godinu, tutke su za neke festivale, tutke su i za poneki vikend, ako su srednjoskolke onda se zna, kraj maja i svaka ima svog sponzora i jahta ili kuca na moru za sledeca tri meseca ili isto to samo inostranstvo..
Postoji jako organizovana berza u BG, znaci sve se one lepo izdogovore koja ce sa kojim i da li 1 na 1 ili ce njih 2 ici sa jednim ima i toga...
One slike iz filmova gde neko na jahti ima gomilu devojaka ne znam kako nastaju u Los Angelesu, ali znam kako nastaju u BG...
Vlasnik dotira njih 2 ili 1 i one su tu za zabavu, nemaju troskove, uzivaju , bleje i kreshu se iz svoje potrebe sa njim.
Njih tri drugara tako imaju ceo komplet od jahte , kuce , novca i dovoljno za grupu da svima bude zanimljivo celo leto..
Totalno je nebitno godiste...osim da su one srednjoskolke...
Ne znam sta pricaju roditeljima, stvarno ne znam....Neke kazu da putuju sa drugaricom, pa im i roditelji daju po kilo dva evra...druge kazu da idu na studentsku razmenu ili sta vec..

Ali one sto ostaju su bas lenje ali daju doprinos seks turizmu, koji ja ne vidim kao dobro.
Jer nije dzabe HPV preko 70% sad vec, hepatitis je u porastu , hiva ima i kod nevinih, jer su klinke umislile da je pusenje dobro za drustveni polozaj klinke a nije seks...

Najveca steta je u multiple licnostima...jer ponizna u seks turizmu postaje nakaradna dominatorka prema muskarcu koji joj je kao partner...
Ako prodje prodje...

- - - - - - - - - -

Zanimljive su mudrosti tih devojaka..
Npr nisam ja promiskuitetna, imam najvise njih 4 5 godisnje, i sve su to fini momci.
Sa svakim je devojka, makar to bilo i posle jedne noci a trajalo 20 snoski.
Dakle daleko od toga da su neke teske ebacice sve medju njima ali mentalitet seksualnog potrosnog je tu....

1459780214-beyonce-money-1426610645.gif

продају се и мушкарци , не само жене ..

чак , што више ..мушкарци су на цени .српски дечаци се продају за мобилни телефон ..на то сам упозоравала 10 гоодина на овом форуму али узалудно ..не вереди..

жене више нису ни занимљиве ткз туристима ..они долазе због српских мушкараца , младића и дечака .

имамо по инстаграму дечаке од 18 и 19 година ..из родитељске беде изашли а проводе се по Емиратима ..слике ..сачувај Боже ..гузе се у песку и позирају .

цвета секс туризам и педофилија и золофија ..Србија је тржиште .наша деца су поново постала РОБЉЕ !

Back