sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
osetio kad mi cura ima pms?
Jel vi to mozete osetiti? Jel to znaci da nisam pazljiv?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego si imao normalne cure.
Ne nego ne drame i ne histerišu dok je u toku.
Vjeruj mi da mi se nikad neka zenska nije zalila na PMS .osetio kad mi cura ima pms?
znam zene koje dozivljavaju uzasne bolove i imaju problem zaista, ostalo su foliraze i prenemaganja, da mogu nekom da skacu po lobanji a da imaju opravdanje
Mislila sam na to, i te druge su većina.
znam zene koje dozivljavaju uzasne bolove i imaju problem zaista, ostalo su foliraze i prenemaganja, da mogu nekom da skacu po lobanji a da imaju opravdanje
Sad cemo doci do toga da se zena oseca isto svih 30 dana u mesecu, a to nije tacno.
nije poenta u tome, naravno da se svima nama menja raspolozenje, i zenama i muskarcima, i da zene jesu osetljivije tada zbog hormona, ali mislim da je dizanje galame oko toga, kao da im neko kida glavu cista nebuloza i foliraza.
nije poenta u tome, naravno da se svima nama menja raspolozenje, i zenama i muskarcima, i da zene jesu osetljivije tada zbog hormona, ali mislim da je dizanje galame oko toga, kao da im neko kida glavu cista nebuloza i foliraza.
ako ti i ja nemamo problema, ne znaci da one foliraju...
sit gladnome ne veruje, to stoji...
Foliraju. Stap i po grbi, da vidis kako bi se sredile.
Ti si toliko toplo draga da tebi bojler u stanu ne treba, ti imas stalno tople vode.
osetio kad mi cura ima pms?