kako izvesti sort

ama ljudi kako je moguce preko tudjeg sajta skinuti streaming video tako se sigurno jos i lakse moze sortirati sadrzaj jednino nekako da poskidam sve te artikle na komp i onda da ih sortiram ali sta mi vredi to kada mi nece sacuvati fb lajkove

treba mi ponovo sort jer sam u medju vremenu izgubio Sd karticu od 64Gb i sve sacuvano na nju a sa tim i lightroom presente!!!
sada mi je mrsko da idem jovo nanovo od strane do strane i gledam po popularnosti koji valja a koji ne valja,

i jos jedno pitanje vezano za temu da li se moze sa nekim programom da uradi u instagramu da se sortiraju slike i prikazuju po broju lajkova od najvise ka najmanje i obrnuto?

zar ne postiji nikakav nacin da se sortiraju stranice na tudjem sajtu ako ne postoji dugme za sort? Mora da bude! je na ovom sajtu
https://freepreset.net/free-lightroom-presets svakodnevno uploaduju
kako napisati java jezik u chromeu developer options ili desni klik inspect element?
Tudji sajt dobijas u vidu html-a sa embedovanim js, jedino sto mozes je da isparsujes taj html, uzmes podatke koji ti trebaju pa sortiras
sa nekim svojim progrmamom.

Ne znma, biko je 400 strana, svu i jednu atranu sam pazljivo bio gledao, snimim na mm karticu ili kako li se zove android kartica, i izgubim i karticu i lightroom presente!!!
sada ima oko 500 strana taj veb sajt!
a ja ne znam kako da znam kako da vidim po broju pregleda ili po broju lajkova ili popularnosti ili rejtingu! ne postoji sort opcija!

Ne znma, biko je 400 strana, svu i jednu atranu sam pazljivo bio gledao, snimim na mm karticu ili kako li se zove android kartica, i izgubim i karticu i lightroom presente!!!
a ja ne znam kako da znam kako da vidim po broju pregleda ili po broju lajkova ili popularnosti ili rejtingu! ne postoji sort opcija!
Najlakse ti je ActiveX kontrola za IE, tako sam radio i onda kao kod JS samo pretrazujes stranu, tako sam uradio skidanje podataka sa berze za jednog lika u C++. Al ne znam jel jos to aktuelno posto sad MS koristi Chrome.

kako mislis snimio?
ti ako imas pretragu, ti imas onda i bazu podataka..ne mozes da svuces njihovu bazu u svoj kompjuter.

dow
kako mislis snimio?
ti ako imas pretragu, ti imas onda i bazu podataka..ne mozes da svuces njihovu bazu u svoj kompjuter.
bavim se u slobodno vreme amaterski fotografijom, pa tako i koristim i adobe lightroom, kako nisam profesionalac da znam da namestim nijanse boje na jednoj fotografiji tako koristim presente koji vec imaju odredjena podesavanja za kvalitet fotografije, moje je samo da ih snimim u lightroom i primenim, i nista vise.
Na tom sajtu https://freepreset.net/free-lightroom-presets
koliko ja znam ima najvise tih presenata za lightroom, svakodnevno bude uplodovano nekoliko, samo sto ja ne pratim tako cesto, i najveci problem mi je sto ne mogu da klasificiram te pressente i odvojim ih od onih losijih i izdvojim dobre, jer nema sortiranja.
Zato sam pre jedno mesec dva, svaku stranu detaljno pregledo i downlodovao ono sto sam nasao, ali na nesrecu snimio prebacio sam sve to na telefon sa memoriskom karticom koju sam izgubio! oko 5-6GB tih presenata (neki presenti imaju po 2-3gb dok su vecinom oko 100-200kb

Back