bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ma neko mora da zasuce rukave i isparsuje stranu. Nije to bas trivijalno, daleko od toga?? Ti bi kopao po bazi podataka FB-servera? Tipični hakerski posao!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neko mora da zasuce rukave i isparsuje stranu. Nije to bas trivijalno, daleko od toga?? Ti bi kopao po bazi podataka FB-servera? Tipični hakerski posao!![]()
Ono što ti nazivaš 'fb-strana' je samo MALI DEO iz baze podataka FB-servera. Skroluj do dna pa vidi šta će ti dole napisati, ili će se dogoditi 'apdejt' stranice ili slično?Ma neko mora da zasuce rukave i isparsuje stranu. Nije to bas trivijalno, daleko od toga![]()
Ma ne treba ti baza, sve je u straniOno što ti nazivaš 'fb-strana' je samo MALI DEO iz baze podataka FB-servera. Skroluj do dna pa vidi šta će ti dole napisati, ili će se dogoditi 'apdejt' stranice ili slično?
da ali kako tu da vidim koji artikl ima najvise lajkova?
nije problem svaku stranu ucitati i gledati fb lajkove, tako sma naisao najvise 90 lajkova za jedan artikl.e jbg sad.. plati nekome da ti isprogramira
Tudji sajt dobijas u vidu html-a sa embedovanim js, jedino sto mozes je da isparsujes taj html, uzmes podatke koji ti trebaju pa sortiraszar ne postiji nikakav nacin da se sortiraju stranice na tudjem sajtu ako ne postoji dugme za sort? Mora da bude! je na ovom sajtu
https://freepreset.net/free-lightroom-presets svakodnevno uploaduju
kako napisati java jezik u chromeu developer options ili desni klik inspect element?
Treba ti programski jezik. Program moraš sam da napišešsa kojim programom i kako da uzmem podatke?
Najlakse ti je ActiveX kontrola za IE, tako sam radio i onda kao kod JS samo pretrazujes stranu, tako sam uradio skidanje podataka sa berze za jednog lika u C++. Al ne znam jel jos to aktuelno posto sad MS koristi Chrome.Ne znma, biko je 400 strana, svu i jednu atranu sam pazljivo bio gledao, snimim na mm karticu ili kako li se zove android kartica, i izgubim i karticu i lightroom presente!!!
sada ima oko 500 strana taj veb sajt!
a ja ne znam kako da znam kako da vidim po broju pregleda ili po broju lajkova ili popularnosti ili rejtingu! ne postoji sort opcija!
Pazi, ja ne znam od onog metoda preko IE kako lakse skinuti podatke. Jel tu nije samo HTML, nego treba pokretnuti i JS da bi dobio stranicu.Ja znam osnovni programski jezik, znam u cmd da kada ukucas dir prelistati direktorijume, moras mi reci tutorijal neki da znam ja sta da trazim na yt
kako mislis snimio?Ne znma, biko je 400 strana, svu i jednu atranu sam pazljivo bio gledao, snimim na mm karticu ili kako li se zove android kartica, i izgubim i karticu i lightroom presente!!!
sada ima oko 500 strana taj veb sajt!
a ja ne znam kako da znam kako da vidim po broju pregleda ili po broju lajkova ili popularnosti ili rejtingu! ne postoji sort opcija!
bavim se u slobodno vreme amaterski fotografijom, pa tako i koristim i adobe lightroom, kako nisam profesionalac da znam da namestim nijanse boje na jednoj fotografiji tako koristim presente koji vec imaju odredjena podesavanja za kvalitet fotografije, moje je samo da ih snimim u lightroom i primenim, i nista vise.kako mislis snimio?
ti ako imas pretragu, ti imas onda i bazu podataka..ne mozes da svuces njihovu bazu u svoj kompjuter.