blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
jok bre, to zato sto sam glupaKing 7:Blondie - da li je to "umetnicko" ime ili te tako samo kuci zovu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok bre, to zato sto sam glupaKing 7:Blondie - da li je to "umetnicko" ime ili te tako samo kuci zovu?
Nisam se utronjo a nisam ni popio nikakav nokdaun. rekose mi da je ovde zezanje, pokusah da ga prihvatim ali vam prica nije bas kako treba. pozdravljam vas.veKsla:pa sta si se utronjo
popio si dva tri nokdauna
meni je tako stalno
kad mi dopizdi
posaljem marlona
da proseta kera al
sad moram biti oprezan
sjebali su most a nemaju
peraje
King 7:Blondie - da li je to "umetnicko" ime ili te tako samo kuci zovu?
jao kako su bezobrazni... ajd ostani... nisu ti rekli scenario na PP? e bas su neki...King 7:Nisam se utronjo a nisam ni popio nikakav nokdaun. rekose mi da je ovde zezanje, pokusah da ga prihvatim ali vam prica nije bas kako treba. pozdravljam vas.
veKsla:pa sta si se utronjo
popio si dva tri nokdauna
meni je tako stalno
kad mi dopizdi
posaljem marlona
da proseta kera al
sad moram biti oprezan
sjebali su most a nemaju
peraje
eh marlone pa sto mu nisi sapnuo scenarij na PP - eto ode decko :?marlon:e moj King Kong nisi ti dugo ovde. nasli vi da zezate profesionalca blondi, znate vi bre ko je to....Wickipedia za zezanje![]()
Jedino ti da mi posaljes PP. Vidis da se brzo izgubim bez scenarija. Proradi mi plavusa u glavi, zablondira mi mozak...blondi:jao kako su bezobrazni... ajd ostani... nisu ti rekli scenario na PP? e bas su neki...
i ne moras da prihvatis samo se uzivi nismo mi tako losi ko sto izgleda 8)
blondi:eh marlone pa sto mu nisi sapnuo scenarij na PP - eto ode decko :?
elem stojimo ovako (doduse ja sedim) a ko stoji nisam bas sigurna
ja sam mala plava inace dezurno glupa (dobro i onako sam glupa al pustimo sitnice) a marlon i veksla imaju ker (doduse imaju oni jos nesto sta ih veze ali nece nijedan da prizna) e onda marlon ima probleme sa zenama a veksla sa kerom i tako zene setaju marlona a ker vekslu - jel sad jasnije? 8)
nije to strasno... veksli se desilo jos gore zablokirala mu tastatura zbog sisaKing 7:Jedino ti da mi posaljes PP. Vidis da se brzo izgubim bez scenarija. Proradi mi plavusa u glavi, zablondira mi mozak...
jok bre... king je vec unovcio kupon sa izvinjenjem, ne pusim ja istu foru dva putamarlon:Auuu sad ce da krene osveta. Ovo ne spasava ni vecera u Slonu, samo izvinjenje na pp, inace odoh sa ovog foruma zauvek![]()
![]()
![]()
Pusis, pusis. Vise puta ako treba. Izvinjenje je mom drugu Marlonu zbog niskog starta i iz cistog vaspitanja. kapiras? Tesko.blondi:jok bre... king je vec unovcio kupon sa izvinjenjem, ne pusim ja istu foru dva puta![]()
pa samo jedna vrsta muskarca moze da nareduje zeni - dominantan Master ili balkanacKing 7:Pusis, pusis. Vise puta ako treba. Izvinjenje je mom drugu Marlonu zbog niskog starta i iz cistog vaspitanja. kapiras? Tesko.
kakve barze?veKsla:e nije zajebancija mislim
ozbiljno je pitanje
da li je tacno da su
se dve barze od mosta
otkacile i plutaju prema
bgd
mislim to je frka ovde
u bgd boje se ljudi da
ne zvekne u pancevac
veKsla:e nije zajebancija mislim
ozbiljno je pitanje
da li je tacno da su
se dve barze od mosta
otkacile i plutaju prema
bgd
mislim to je frka ovde
u bgd boje se ljudi da
ne zvekne u pancevac
osla pakna?veKsla:e molim vas tajmaut
nesto mi se sjebalo
ok placam turu moram na servismarlon:mozda mu oso dihtung od kera.![]()
veKsla:ok placam turu moram na servis
a ti zjakane kad budes plivao
pazi imas radar u slankamenu
blondi:lepi moji odoh ja pod jorgan - bez radara![]()