skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Megalomamski ili tugaljivo svesno ili nesvesno, odlazete ili ko dobar dan saopstavate odluku slavite ili povucenije analizarate jer da je valjalo trajalo bi ili ma moglo je jos da se gura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izazivas patnju jer imas dzanu zlatnuIzlazim iz veze tako sto slamam srca suprotnom polu, aka momku
Veoma smesno, bas sam se ismejala (ovo je sarkazam, za one koji ne provaljuju)Izazivas patnju jer imas dzanu zlatnu
Nisi ti kao druge sve pa zato pate i pate i nemogu se napatitiVeoma smesno, bas sam se ismejala (ovo je sarkazam, za one koji ne provaljuju)
Kao sa bojnog polja... isključivo kao pobednik!Megalomamski ili tugaljivo svesno ili nesvesno, odlazete ili ko dobar dan saopstavate odluku slavite ili povucenije analizarate jer da je valjalo trajalo bi ili ma moglo je jos da se gura
Izlazim iz veze tako sto slamam srca suprotnom polu, aka momku
Kao sa bojnog polja... isključivo kao pobednik!![]()
Aka sa devojkama uvek najlepsi raskidiа.... са истим полом.. акка девојком .. ?!
Aka sa devojkama uvek najlepsi raskidi
Salim se, nisam lezbejka
Izlazim iz veze tako sto slamam srca suprotnom polu, aka momku
Šta reći,...o tome ste trebali misliti mnogo ranije!Nisam neki "local" patriota, u tom smislu.ПУна је Србија иклеберених побиједница ... али зато бела куга ... је та која се најслаже и задЊа кези... ...
....... Ko.....je......njih.......pomenuo.......?.......... а из 'везА' са муЖевима ... туђим ... акакака НЕмомцима ( швалерима ) ?
....... Ko.....je......njih.......pomenuo.......?......
Možda si bi?Salim se, nisam lezbejka
Ali puna rana kao Nikac od Rovinah.Kao sa bojnog polja... isključivo kao pobednik!![]()
Ni bi, cisto strejt. Ono je sala bila, napomenula sam da ne bi doslo do ovakvih porukaMožda si bi?
Nije važno...obično znači da je vredelo!Ali puna rana kao Nikac od Rovin