Kako izgleda

Nezrelost se u svakom zivotnom dobu skupo placa.

- - - - - - - - - -

Na primer odaberes zgodnog tipa koji ce da te vara i koji nece da vodi racuna o maloj deci ko jedna moja drugarica i eto ti belaja.:ceka:

Sta ce mi veza ako nesto ne smem da kazem.prokomentarisem,obznanim...ili jos gore,ako neki svoj naum ne smem da ostvarim zbog mogutjeg nerazumevanja....
msm ko pita mene kad nesto pozeli?Ako bih bio u nekoj takvoj konekciji,od*ebao bih to s mesta.To je veslanje po fekalijama,foliranje,silovanje,jad...cuvajte se toga!

Sta ce mi veza ako nesto ne smem da kazem.prokomentarisem,obznanim...ili jos gore,ako neki svoj naum ne smem da ostvarim zbog mogutjeg nerazumevanja....
msm ko pita mene kad nesto pozeli?Ako bih bio u nekoj takvoj konekciji,od*ebao bih to s mesta.To je veslanje po fekalijama,foliranje,silovanje,jad...cuvajte se toga!

a sta ka nikad nisi precutao zeni da mislis da joj nemati kokoska nevidjena,ili dajoj jemama milf...msm svi nesto pisu ja radim sta ocu a sto posto su se kontrolisali tu i tamo..

e ne znam dal da pisem svoje nezrele psihoze:
e ovako htela bi da budem s nekim ko ce da mi kaze e ja te volem ali te ne vezujem al sam se vezao za tebe,u smislu da ja mogu da radim sta hocu(msm ne bi ja varala to mi glupo)al da imam onaj osecaj slobode a u isto vreme da imam onaj osecaj ubavi i da mi veruje uvek i da je samo moj..

- - - - - - - - - -

koja sam ja buuuudala:lol:
Jesii :lol:
To ti dodje da..
Zelim da se eb** al da mi ne udje :D

Back