Kako izgleda

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
vasa idealna veza nevezana drustvenim ocekivanjima..
tipa da imate dve zene da zeni kazete da je debea ili da mrzite njenu kevu..da volite svingeraj..u sv sl kontate pitanje kako bi se vi ponasali prema voljenima da znate da nema posledica da bi vas voleli takve da vas ne bi ostavili itd...sta je to sto ne smete da kazete a taaako bi zarko zeleli?:mrgreen::lol:

tipa da imate dve zene da zeni kazete da je debea ili da mrzite njenu kevu..da volite svingeraj..u sv sl kontate pitanje kako bi se vi ponasali prema voljenima da znate da nema posledica da bi vas voleli takve da vas ne bi ostavili itd...sta je to sto ne smete da kazete a taaako bi zarko zeleli?:mrgreen::lol:

Не волим свингерај.
Не волим жене.
Никада нећу имати идеалну везу :rida:

Idealna veza na kraće staze bi definitivno bila neka sa dve ili više žene, to mi je baš zanimljivo, a poznajem i neke ljude koji su bili u takvim vezama (ne mislim na klasičnu švaleraciju, već na poliginiju). Pretpostavljam da na to misliš (neki tip veze koji bi odudarao od većine ili bio društveno neprihvatljiv/nemoralan većini). :)

pod jedan je da se ponašam zbog sebe - ne zbog drugih :whistling:
i da nema sankcija i posledica isto bih se ponašao

ne mrzim i ne vređam druge
ne volim svingeraj i slične rabote
nemam potrebu za dokazivanjem
malo sam i dosadan po tom pitanju
pa treba i naći onu koja će me istrpeti po tom pitanju

znači:
moja bi veza isto izgledala
jer mene više privlači da svoje vreme provodim
sa dragom osobom i pozitivnim ljudima
nego da rušim tabue i prkosim očekivanjima drugih
šta ću - taki sam ti ja :lol:

Не волим свингерај.
Не волим жене.
Никада нећу имати идеалну везу :rida:
pa to onda tebi ni nije ideLNa idealnaje ono st volis ironijo moja..
Ох, па садо мазо геј полиандрија. Дакле да имам харем мушких робова прописаних димензија, појава и владања. :)
xaxaxaxaxax
nije losa idejA:rotf:

Mnogo od ovoga bih.al jbg nemoguce je idiote mali.:p

Nemam takve sumanute potrebe.;)

Poslednja izmena:
treba dima malu guzu vece sesi,a sve joj kazem cak i da cuti i pusi<3

Da lepo mogu ceo dan da zezam komp, da ne idem da upoznajem njene prijatelje, roditelje, da ne moram sa njom da idem po letovanjima i sl., da izlazim, zovem 10 puta na dan i da radim ono sto mi se ne radi.
Lepo da kuliramo, da se zezamo, seksamo i igramo Diablo 3, vodimo filozofske rasprave.

e ne znam dal da pisem svoje nezrele psihoze:
e ovako htela bi da budem s nekim ko ce da mi kaze e ja te volem ali te ne vezujem al sam se vezao za tebe,u smislu da ja mogu da radim sta hocu(msm ne bi ja varala to mi glupo)al da imam onaj osecaj slobode a u isto vreme da imam onaj osecaj ubavi i da mi veruje uvek i da je samo moj..

- - - - - - - - - -

koja sam ja buuuudala:lol:

e ne znam dal da pisem svoje nezrele psihoze:
e ovako htela bi da budem s nekim ko ce da mi kaze e ja te volem ali te ne vezujem al sam se vezao za tebe,u smislu da ja mogu da radim sta hocu(msm ne bi ja varala to mi glupo)al da imam onaj osecaj slobode a u isto vreme da imam onaj osecaj ubavi i da mi veruje uvek i da je samo moj..

- - - - - - - - - -

koja sam ja buuuudala:lol:

Udji opusteno u vezicu ako ti se neko svidja i ne budali se.;)
Ako ti neko u tvojim godinama kaze "Volim te", znaj da tu ne moze da bude samo ljubakanja.;)

- - - - - - - - - -

Sama odredjujes vrstu i tempo veze tako da se sve moze prilagoditi. Neces se useljavati kod njega odmah, zar ne?:roll:

- - - - - - - - - -

Taj trip je tipicno muski zbog mogucih zenskih zahteva sumanutog kova i nezrelog doba koje nemamo nameru da ispunjavamo.:zelenko:

- - - - - - - - - -

Posle se cude sto muskarce privlace starije i zrelije zene, a otpisuju klinke.:roll:

Back