Vrh
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
Moram i da upisem neki kurs za pravljenje nes kafe onda.Gde se to uci?
![]()
Ma, ne moras. Ja upravo zavrsila. Ja cu da nam pravim kafu.
Vazno da si ti meni prebildovan i 2m visok.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram i da upisem neki kurs za pravljenje nes kafe onda.Gde se to uci?
![]()
Ma, ne moras. Ja upravo zavrsila. Ja cu da nam pravim kafu.
Vazno da si ti meni prebildovan i 2m visok.![]()
Moracu na stiklice, damn.![]()
Pa aj ti pravi kafu a ja cu da ti virkam preko ramena kako to radis.![]()
Pa, jes!Meni bitno da je meni prijatno sa curom i da lepo izgleda,![]()
ostalo sve moze "u hodu" da se definise.
Zamalo!*******, imam fax i 196 cm, nisam u top 10.
![]()
U vukojebini mislis?![]()
Sta da radim kad sam uska.
da nije dzukela prvo i najvaznije !!! Jer njima ne oprastam niti zelim da imam ikakva ozbiljna posla !!!
iskrena da ima obzire na moje prohteve ,
strpljenje i razumevanje u svetu kome zivimo realne da ne leti mnogo
fleksibilnost da ne lize svima boolju a mene ostavlja po strani
Da nije retard u glavi![]()
i soc. slucaj kome treba Kluni koji ima vitke prste tachnije daddy ,da prihvati sebe mene i zivot da gleda bar malo mojim ocima realnije , jer ne verujem u ljubav svakoj ljubavi dodje kraj ! Verujem u sex al sa osobom koja se meni dopadne ,a osobu koju volim dokazujem joj time sto sam veran i sto cu podneti zrtvu onoliko koliko zaista mogu ,nisam kriv sto sam takav chak sam vise puta dizao ruku na sebe !!!!!
Ne volim devojke koje igraju igre sa mnom a da to nije sastavni deo sex-a,niti da budem neciji otirac ....
da nije dzukela prvo i najvaznije !!! Jer njima ne oprastam niti zelim da imam ikakva ozbiljna posla !!!
iskrena da ima obzire na moje prohteve ,
strpljenje i razumevanje u svetu kome zivimo realne da ne leti mnogo
fleksibilnost da ne lize svima boolju a mene ostavlja po strani
Da nije retard u glavi![]()
i soc. slucaj kome treba Kluni koji ima vitke prste tachnije daddy ,da prihvati sebe mene i zivot da gleda bar malo mojim ocima realnije , jer ne verujem u ljubav svakoj ljubavi dodje kraj ! Verujem u sex al sa osobom koja se meni dopadne ,a osobu koju volim dokazujem joj time sto sam veran i sto cu podneti zrtvu onoliko koliko zaista mogu ,nisam kriv sto sam takav chak sam vise puta dizao ruku na sebe !!!!!
Ne volim devojke koje igraju igre sa mnom a da to nije sastavni deo sex-a,niti da budem neciji otirac ....
Kako treba da izgleda savrsena osoba s kojom biste htjeli da budete, mislim, u fizickom i psihickom smislu
a šta nudiš za uzvrat!?
...sebe!?
... malo je to
Kako treba da izgleda savrsena osoba s kojom biste htjeli da budete, mislim, u fizickom i psihickom smislu
A sta je to tebi pa malo ?
Mene ne moze da ima svaka ,ja imam sve po difoltu dobar posten zgodan neiskvaren devojke se ogledaju preko mene ne ja .Mene briga za rodjenu sestru a kamoli za zenu da je dobra ne bi bila sa mnom ili neka luda koja voli zivot umesto umerenije da zivi kao ja nego bes,blud pa to nista lakse ...8)::rolleyes:
ja vidim osobe ovde koje se ne ponasaju dalje od stolice mislim na zenske
oces zabavu pa klinkice mene to ne interesuje ja sam poluozbiljan : ozbiljan kad je porodica jer sam glava kuce + posao a sloboda je da se praznim da ne bih pukao. gluposti me ne interesuju jer sve je prolazno nazalost otislo je meni dosta toga lepo u zivotu i pojavljuje se nesto novo sad ili da odem se sklonim od sveta kao pustinjak ili da budem kao vi. Na meni je izbor,rodjena majka ne zna a ni ostali osecam muku i gadjenje od prihvatanja zivota ,ne zelim biti u ocevoj senci ni sa trosadzijama i qma !
Uf tebra, koji komplex, zene su bash *enjale po tebi...
Prije svega da me cini sretnom, da brine o meni , da me voli, da me postuje i cijeni i da saslusa i moje misljenje...Ajde ti nama reci kakvu bi osobu ti htela?