KAKO IZGLEDA PROSECNA GRADJANKA SRBIJE !

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Pokusavao sam dugo,da proniknem u specificnost,prosecne gradjanke,ove zemlje.Mogu reci,da ono sto sam opservirao,
nije bas mnogo pozitivno.Prvo sto nisam mogao da uvidim,to je autenticni format,koji bi mogao da se prikaze,kao tipican,
za ovu sredinu.Mogu reci,da nasa zenska populacija,strasno kopira,sve sto dolazi iz Severne Amerike.To svesno kopiranje
tudjeg imidza,nedvosmisleno govori,da kod nasih dama,postoji velika doza iskompleksiranosti,u odnosu,na zapadnu
hemisferu.Prvo sto mi smeta,to je jedna uniformisanost,koja se na ulicama,vidi do bola.Nema ni malo maste u oblacenju.
Nema nicega licnog,u izboru odece.Nosi se bez pogovora,bez kritickog duha,sve ono,sto diktiraju modne revije Londona i
Njujorka.Sve devojke,ali apsolutno sve,moraju da imaju dugu kosu.Farmerke...to vecito ludilo,ne skidaju.One ekstremne
devojke,koje nemaju sta da istaknu,nose duboko iscepane farmerke,jer smatraju,da je to jedino,sto moze da istakne njihovu licnost.Kada se uvece,ili pogotovu nedeljom pre podne,krene Knez Mihajlovom ulicom,vidi se jedna totalna
uniformisanost.Baletanke,to mora da ima svaka devojka.!Nigde mastovitost u oblacenju,ni traga od kreativnosti.Kada god
mi dodje u posetu,neki prijatelj,iz nekog zapdnog velegrada,prvo sto kaze:Imate prelepe devojke,ali sve obucene isto,
kao u KIni,za vreme Mao Ce Tunga.

Lorde,da ja tebe nesto pitam.
Da li ti pratis u realnom zivotu stajling sa svog avatara?

Inace, sjajna opservacija za uniformisanost zenske populacije. Da su im rekli da obuku uniforme, nastala bi revolucija.
Ovako podmuklo trasirajuci trend sa zapada opet su sve obucene isto, ali su zadovoljnje jer su trendovski ispratile svoj nastup
mene to istinski zabavlja lol

pa sve su iste: dugi nokti,torbica neka oko lakata i sa telefonom u ruci. neke cak nose i UGG cizme na neku trenerku,a napolju je +25... Baletanke,naravno kako neko rece.. pa onda kilo sminke i primitivizam... To ih krasi...

A slazem se sa prvim postom,gde kaze da niko nema svoje misljenje o tome sta treba da nosi i kako... totalno dno...

Sa pista Londona i Njujorka? Možda sa prezentacija novih kolekcija Guzi i Barmani iz Šangaja. Mislim ne znam šta se očekuje mi smo sirotinjsko-neotranciziono društvo, dakle izbor su Kina i jeftini street brendovi. Uostalom glimi se život pa što se ne bi glumio i stil i imidž i pojava. Muškarci su isto uniformisani. Još se ako slučajno odu zapadno u Bajakova groze kao su Nemice ili Francuskinje zapuštene i bez stila.

Mislim da žene u Srbiji previše ozbiljno shvataju odeću.
Bio sam nedavno malo na trulom Zapadu i još sam pod utiscima. Žene tamo prema odevanju imaju neki "umetničkiji" stav, nekako više individualni pristup. Odevanje koriste da iskazu neki svoj kreativni ili estetski talenat i kreaciju ( sto nije uvek lepo ali uvek ostavlja utisak za postovanje ) a ne toliko da se dopadnu, ostave "wow" utisak ili posalju poruku kako su pune kesa ( ili bar da zadnju pozajmljenu paricu daju na krpicu ) i istog takvog traze.

Kad bi na slepo izabrali 5 Srpkinja i 5 Švabica - Srpkinje bi uglavnom pobeđivale...ako bi prevideli jednu "sitnicu". Problem je kad se pogleda celina, žene na ulici i uporede sa onih "5 izabranih".
Kod Švabica - svaka je priča za sebe, kod Srpkinja - sve su iste i njihova odeca uopste ne odrazava njih nego sposobnost kopiranja drugih!

Ima par osnovnih tipova oblačenja - japijevka , fuxon sa grand show šljokicama, fuxon u sportskoj varijanti i "obučem šta dohvatim". Sve Srpkinje ( maltene) mogu da se svrstaju u neku od ovih kategorija.

Srpkinje su previše gole , previše površne i previše iste da bi mogle da budu "lepo obučene".

Meni su ok.nije da ih baš volim ali mi ne ne smetaju
štos je jedino u tome da treba da ih nose visoke devojke
jer niske čine još nizim,a za dugu kosu sam uvek da je
vidim na ženi.

ne znam....po meni bas i nije zdravo za celo telo nositi tako ravne cipele, kao sto nije zdravo nositi svaki dan stikletine od 15 cm. s tim sto zene uglavnom i ne nose 15 cm, nego baletanke, fazon odmaraju nogu, pogodne su za hodanje...

a i vezujem ih za devojcice, a ne zene. jednostavno nisu obuca za zene.

Istina,ne misle forumašice uzalud da si ženomrzac.

nije on zenomrzac, vec dusa zeljna ljubavi :aha:

- - - - - - - - - -

Hm, misle tako a ?
Pa i nisam generic ljubitelj žena, pojma nemam šta to znači "voleti žene" ? Mogu da volim ženU , ali ženE ... ? Čemu to služi uopšte ?

ne misle sve...ne uzbudjuj se :cmok2:

Pokusavao sam dugo,da proniknem u specificnost,prosecne gradjanke,ove zemlje.Mogu reci,da ono sto sam opservirao,
nije bas mnogo pozitivno.Prvo sto nisam mogao da uvidim,to je autenticni format,koji bi mogao da se prikaze,kao tipican,
za ovu sredinu.Mogu reci,da nasa zenska populacija,strasno kopira,sve sto dolazi iz Severne Amerike.To svesno kopiranje
tudjeg imidza,nedvosmisleno govori,da kod nasih dama,postoji velika doza iskompleksiranosti,u odnosu,na zapadnu
hemisferu.
Prvo sto mi smeta,to je jedna uniformisanost,koja se na ulicama,vidi do bola.Nema ni malo maste u oblacenju.
Nema nicega licnog,u izboru odece.Nosi se bez pogovora,bez kritickog duha,sve ono,sto diktiraju modne revije Londona i
Njujorka.Sve devojke,ali apsolutno sve,moraju da imaju dugu kosu.Farmerke...to vecito ludilo,ne skidaju.One ekstremne
devojke,koje nemaju sta da istaknu,nose duboko iscepane farmerke,jer smatraju,da je to jedino,sto moze da istakne njihovu licnost.Kada se uvece,ili pogotovu nedeljom pre podne,krene Knez Mihajlovom ulicom,vidi se jedna totalna
uniformisanost.Baletanke,to mora da ima svaka devojka.!Nigde mastovitost u oblacenju,ni traga od kreativnosti.Kada god
mi dodje u posetu,neki prijatelj,iz nekog zapdnog velegrada,prvo sto kaze:Imate prelepe devojke,ali sve obucene isto,
kao u KIni,za vreme Mao Ce Tunga.

Nisi ti nista bolji od tih prosecnih gradjanki Srbije koje kritikujes. Pljujes sto kopiraju sve sto dolazi iz Severne Amerike i sa zapada a pored prelepog srpskog jezika koristis rec uvezenu iz tebi omrazene Severne Amerike.

Dalje nisam ciato.

ne znam....po meni bas i nije zdravo za celo telo nositi tako ravne cipele, kao sto nije zdravo nositi svaki dan stikletine od 15 cm. s tim sto zene uglavnom i ne nose 15 cm, nego baletanke, fazon odmaraju nogu, pogodne su za hodanje...

a i vezujem ih za devojcice, a ne zene. jednostavno nisu obuca za zene.

Baletanke meni nisu ni sexi..al danas sto sam video promoterku u marketu ..leleee. Haljinica iz jednog dela ( bele boje) strukirana , neke sjajne čarape boje kože a dole baletanke. Skroz obično ali uz njen hod i lomnu figuru doslo mi da je gurnem bre na raf i oplodim na licu mesta...na prasku za ves :lol:

Uz sve to, jos je i kobila od 185 ali stvarno riba ima figuru izvajanu kao da je 170 a ne žirafa.Retkost ali dešava se...

Ali šta ako bude ćerka ? :think: Neću ćerku - Knindžu - specijalca :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back