Kako izgleda osoba na slikama u vasim licnim dokumentima?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam kao zalizani Toni Soprana na slici.

Isla sam po ledenom vremenu,sal,kapa,fascikla,setala se tri dana msm a treceg me slikali i sve to.
Nisam pustila kosu da ne izgleda naelektrisano.

Ukucani su mi ili isti ili lepi na slikama u dokumentima.Mozda me je to negde bas...
Ne znam.
Zasto ja ne izgledam tako dobro tu?

Prvo sam dobila komentar eto kad nisi osisana kratko a drugo ma svi tako izgledaju...I to mesecima posle kad sam se usudila da dam da se vidi slika.

Kazu da suocavanje sa strahom ponistava strah.

Ljudi obicno ne lice na sebe - na koga licite vi,opisite,docarajte to.

Zasto je vecina ljudi toliko lose fotkana?
Ne razumem prvu rečenicu u kontekstu teme..?
Volim da se fotkam, ali fotke za pasoš& l.k su mi šou :rotf:
nadam se kad pandrkenm jednog dana, da mi neće baš tu na umrlicu staviti, delujem nekako zrikavo (da oproste zrikavi, ako ih ima) :zcepanje:
Naravno da kretenski većina ljudi izgleda na tim fotkama, kada te nabiju u onu kabinu plus te fotka neka baba nadrk jer treba i to da radi i da tipka na kompu, a 50 njih uđe u 5min samo nešto da pita...
Ranije sam izgledala normalno na fotkama za lična dokumenta, dok sam se fotkala kod fotografa.

Ne razumem prvu rečenicu u kontekstu teme..?
Volim da se fotkam, ali fotke za pasoš& l.k su mi šou :rotf:
nadam se kad pandrkenm jednog dana, da mi neće baš tu na umrlicu staviti, delujem nekako zrikavo (da oproste zrikavi, ako ih ima) :zcepanje:
Naravno da kretenski većina ljudi izgleda na tim fotkama, kada te nabiju u onu kabinu plus te fotka neka baba nadrk jer treba i to da radi i da tipka na kompu, a 50 njih uđe u 5min samo nešto da pita...
Ranije sam izgledala normalno na fotkama za lična dokumenta, dok sam se fotkala kod fotografa.

па јес код фотографа си могла да пућиш уста, а код надрк бабе мало курц :D

Msm...šta tu nije loše :sad2:? Ispao si onda gore od mene.

многи су испали као психопате, када смо се хвалили ко је грђи :D
један колега је изгледао као неки серијски убица по новинама што стављају слике, а човек у природи уопште није такав.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back