Kako izgleda auto koji je dizajnirala žena?

погледај на нету ако не можеш да пробаш уживо.
Ево ти на енглеском овде
https://www.asburyauto.com/compare/2020-acura-nsx-vs-2020-audi-r8/179893

ако не знаш енглески, користи преводиоца. Гугл је ту да помогне.

r8 v10 masina, nsx v6.

r8 >600 konja nsx 500 nesto.

r8 bolje ubrzava do 40, do 50, do 80, do 100, do 130, do 160, do 180, do 200, do 250, do 280, na osminu milje, na cetvrtinu, na polovinu, na milju, na km.

r8 maks brzina 330, nsx 311.

r8 brzi na hokenhajmu 3 sekunde, na eurospidveju 2 sekunde, na saksenringu takodje dve, jelte, sekunde.

audi r8 je aposolutno superioran automobil u odnosu na nsx, sto izmedju ostalog i prodaja pokazuje.

sve ovo si mogao i sam da nadjes na netu i da mi ne smaras notifikacije svojim tupavim 'honda ima bolju vucu' komentarima

r8 v10 masina, nsx v6.
r8 >600 konja nsx 500 nesto.
r8 bolje ubrzava do 40, do 50, do 80, do 100, do 130, do 160, do 180, do 200, do 250, do 280, na osminu milje, na cetvrtinu, na polovinu, na milju, na km.
r8 maks brzina 330, nsx 311.
r8 brzi na hokenhajmu 3 sekunde, na eurospidveju 2 sekunde, na saksenringu takodje dve, jelte, sekunde.
audi r8 je aposolutno superioran automobil u odnosu na nsx, sto izmedju ostalog i prodaja pokazuje.
sve ovo si mogao i sam da nadjes na netu i da mi ne smaras notifikacije svojim tupavim 'honda ima bolju vucu' komentarima
pre bih kupio Acura nego Audi. Honda je 3.5 litaraV6 motorom izvukla 573 konjskih snaga a Audi je iz svojih 5.2 litara V10 ,motorom izvuko "samo" 562 konja u standardnom modelu (i jedan i drugi). Tu bi trebao da se zapitaš o dizajnu, pameću i umeću.

Ja čitam da Acura ubzava od 0-60 milja (0-100 km) za 2.7 sekunde a Audiju treba 3.2 sekunde.
Audi zvanično kaže da je ubrzanje 0-100 za 3.9 sec, od 97-200 km za 8.1 sec i maksimalna brzina 316 km na sat. Acura zvanično kaže da ubrzava od-100 za 3.6 sekunde i da je maksimalna brzina 307 km na sat. E sad, gde ćeš ti da voziš više od 200 na sat, to se samo pitam.

pre bih kupio Acura nego Audi. Honda je 3.5 litaraV6 motorom izvukla 573 konjskih snaga a Audi je iz svojih 5.2 litara V10 ,motorom izvuko "samo" 562 konja u standardnom modelu (i jedan i drugi). Tu bi trebao da se zapitaš o dizajnu, pameću i umeću.

audijev v10 vazi za jedan od najboljih motora ikad. plemenita visokoturazna atmosferska masina sa vrhunskim zvukom i preko 600 konja. potencijalno kolekcionarski materijal obzirom na izumiranje visokolitraznih atmosferskih masina.

hondin v6 je usisivac sa dve turbine i tri elektricna motora. tu nema nista plemenito, ni zvucno.

komon je nolidz da je nsx generalno inferioran automobil u odnosu na ne samo audi r8, vec i na ostatak konkurencije. zato se i lose prodaje

ne mitke, ne bi pre kupio nsx da mozes. to ti samo mislis da bi jer bele veze imas jos manje nego para.

ne mitke, ne bi pre kupio nsx da mozes. to ti samo mislis da bi jer bele veze imas jos manje nego para.
претпостављаш многе ствари... По писању видим да те ложи сирова снага. Укуси су различити .
komon je nolidz da je nsx generalno inferioran automobil u odnosu na ne samo audi r8, vec i na ostatak konkurencije. zato se i lose prodaje
можда у Европи где се народ ложи на мечке, бенџе и ауди. ЕУ, Немци нарочито, штите своје произвођаче тако што их кују у звезде а јапанце и американце шутирају у зачеље. Дај боже да имаш шансу да провериш та два аута лично.

ajde da vidimo tih 20 modela koji lice

2017-acura-nsx-gets-bashed-by-2016-audi-r8-v10-plus-again-in-a-track-battle-113867_1.jpg
Ламборгини Гаљардо па на даље.
Нећу се бавити обарањем погрешних претпоставки, имам паметнијег посла.

Verovali ili ne - ovako:

Pogledajte prilog 700971
Pogledajte prilog 700972

O, da, skroz sam ozbiljan, Hondu NSX je dizajnirala Mišel Kristensen, dama na ovoj slici:

Christensen-honda-nsx-red-2016.jpg

Znači posle svih Bertonea, Pininfarina i ostalih lep i moćan auto može da stvori i žena. Da li vam se sviđa? Mislim auto. A i ona. Ili oboje? :D

sace da ti kaze dule i da kaze da je auto ruzan jer je to japanac.

Back