- Poruka
- 91.909
и онда се чудиш што си сам?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и онда се чудиш што си сам?
погледај на нету ако не можеш да пробаш уживо.
Ево ти на енглеском овде
https://www.asburyauto.com/compare/2020-acura-nsx-vs-2020-audi-r8/179893
ако не знаш енглески, користи преводиоца. Гугл је ту да помогне.
Ne to vi mislite a mene zabavlja kad su u vezi mene u zabludiи онда се чудиш што си сам?
pre bih kupio Acura nego Audi. Honda je 3.5 litaraV6 motorom izvukla 573 konjskih snaga a Audi je iz svojih 5.2 litara V10 ,motorom izvuko "samo" 562 konja u standardnom modelu (i jedan i drugi). Tu bi trebao da se zapitaš o dizajnu, pameću i umeću.r8 v10 masina, nsx v6.
r8 >600 konja nsx 500 nesto.
r8 bolje ubrzava do 40, do 50, do 80, do 100, do 130, do 160, do 180, do 200, do 250, do 280, na osminu milje, na cetvrtinu, na polovinu, na milju, na km.
r8 maks brzina 330, nsx 311.
r8 brzi na hokenhajmu 3 sekunde, na eurospidveju 2 sekunde, na saksenringu takodje dve, jelte, sekunde.
audi r8 je aposolutno superioran automobil u odnosu na nsx, sto izmedju ostalog i prodaja pokazuje.
sve ovo si mogao i sam da nadjes na netu i da mi ne smaras notifikacije svojim tupavim 'honda ima bolju vucu' komentarima
šta, našao si neku koju možeš da šikaniraš a da te ona i dalje opslužuje? Sigurno dobro plaćaš.Ne to vi mislite a mene zabavlja kad su u vezi mene u zabludi
Jok sikaniram samo vas dokone nolajferešta, našao si neku koju možeš da šikaniraš a da te ona i dalje opslužuje? Sigurno dobro plaćaš.
Pa što onda o ženama tako loše pričaš?Jok sikaniram samo vas dokone nolajfere
pre bih kupio Acura nego Audi. Honda je 3.5 litaraV6 motorom izvukla 573 konjskih snaga a Audi je iz svojih 5.2 litara V10 ,motorom izvuko "samo" 562 konja u standardnom modelu (i jedan i drugi). Tu bi trebao da se zapitaš o dizajnu, pameću i umeću.
претпостављаш многе ствари... По писању видим да те ложи сирова снага. Укуси су различити .ne mitke, ne bi pre kupio nsx da mozes. to ti samo mislis da bi jer bele veze imas jos manje nego para.
можда у Европи где се народ ложи на мечке, бенџе и ауди. ЕУ, Немци нарочито, штите своје произвођаче тако што их кују у звезде а јапанце и американце шутирају у зачеље. Дај боже да имаш шансу да провериш та два аута лично.komon je nolidz da je nsx generalno inferioran automobil u odnosu na ne samo audi r8, vec i na ostatak konkurencije. zato se i lose prodaje
Zbog eurus i sanje marinkovicPa što onda o ženama tako loše pričaš?
Не познајем ни једну ни другу али ценим да имаш разлог зашто си тако специфичан.Zbog eurus i sanje marinkovic
Ламборгини Гаљардо па на даље.ajde da vidimo tih 20 modela koji lice
![]()
Ламборгини Гаљардо па на даље.
Нећу се бавити обарањем погрешних претпоставки, имам паметнијег посла.
Jeste, svi imaju po 4 tockaja to ne vidim.. ima dosta razlika u linijama, prednja resetka nema cak ni slicnosti itd...
a sad moderni automobili i lice jedni na druge..
Verovali ili ne - ovako:
Pogledajte prilog 700971
Pogledajte prilog 700972
O, da, skroz sam ozbiljan, Hondu NSX je dizajnirala Mišel Kristensen, dama na ovoj slici:
![]()
Znači posle svih Bertonea, Pininfarina i ostalih lep i moćan auto može da stvori i žena. Da li vam se sviđa? Mislim auto. A i ona. Ili oboje?![]()