Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penzioneri se ne najedoše. Kad bude neka akcija 10 posto samo vidiš starije ljude sa punim kolicima. Kupe za dvesta evra svega i svačega i uštede 20 za ceo mesec.kad uđem u supemarket i vidim kako rulja frenetično grabi, guraju ona natrpana kolica tamo-amo,
zveraju nervozno okolo dal' nisu nešto propustili da ugrabe od akcije
izlazim istog momenta, nek se nažderu... dabogda im......
ko god da je, onaj prizor mi je gnusan, bedan, nimalo dostojanstvenPenzioneri se ne najedoše. Kad bude neka akcija 10 posto samo vidiš starije ljude sa punim kolicima. Kupe za dvesta evra svega i svačega i uštede 20 za ceo mesec.
Sa vecinom sam na distanci - koliko god mogu.Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Zavisi koga pitas, “krpa trazi zakrpu”, kao sto pcele lete na cvet, a muve na balegu- tako i ljudi vise obracaju paznju na ono sto im je u fokusu, pa zavist mozemo gledati samo kao zavist, a mozemo je gledati kao neciju zelju za jednakosti, a na zajedljivost mozemo gledati na ironican iskaz istine.Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Čovek ne može birati ko će mu biti kolega na poslu, komšija, rođak...Zavisi koga pitas, “krpa trazi zakrpu”, kao sto pcele lete na cvet, a muve na balegu- tako i ljudi vise obracaju paznju na ono sto im je u fokusu, pa zavist mozemo gledati samo kao zavist, a mozemo je gledati kao neciju zelju za jednakosti, a na zajedljivost mozemo gledati na ironican iskaz istine.
Moze da bira vise nego sto se misli, u velikoj meri moze da bira s kim ce da provodi vreme, sta ce da gleda i slusa, u vezi s poslom- moze traziti drugi posao, prekvalifikovati itd.Čovek ne može birati ko će mu biti kolega na poslu, komšija, rođak...
Ne menja se posao kao čarape. Na odmoru mi ništa ne smeta, to je stanje duha.Moze da bira vise nego sto se misli, u velikoj meri moze da bira s kim ce da provodi vreme, sta ce da gleda i slusa, u vezi s poslom- moze traziti drugi posao, prekvalifikovati itd.
Najvise primecujemo ono na sta najvise obracamo paznju, npr na godisnjem u Somboru sam imao vrlo pozitivna iskustva u kontaktu s ljudima, ne znam kako je u ostatku Srbije, no ovde su se ljudi pokazali kao posteni, kulturni i obzirni.
Zasto ti na odmoru ne smeta nista?Ne menja se posao kao čarape. Na odmoru mi ništa ne smeta, to je stanje duha.
Tako razmišljau hipici a ne ozbiljni ljudi. Ozbiljni ljudi moraji da rešavaju svakodnevne probleme.To jeste stanje duha.
Kako zračiš, tako i privlačiš. Vedrina uma je sama sebi najveća nagrada.
E, sad postoji mali problem, što se pritom troši dosta energije (one iz oblasti emotivne akumulacije).
Inače ja sam i birao posao i hobi sa što manje posla sa ljudima. .. deca i biljke.
Deca mogu da iscrpe ali nisu kvarna. Nema toksičnog, mnogo je manje licemerna.
A svakodnevni problemi se resavaju, kako?Tako razmišljau hipici a ne ozbiljni ljudi. Ozbiljni ljudi moraji da rešavaju svakodnevne probleme.
Nema ništa džabe pa ni internet nije. Svaka čast za kraj rata u Vijetnamu ali toliko od njih.A svakodnevni problemi se resavaju, kako?
Kukanjem na krstarici i sirenjem loseg raspolozenja?
Inace, hipici su intelektualno bili na poprilicno visokom nivou, npr hipici su jedni od glavnih kreatora interneta- i upravo zahvaljujuci njima je internet besplatan.
Pomogli su da se zaustavi rat u Vijetnamu, prosirili ekolosku svest i kulturoloski pomogli napredak covecanstva.
kad uđem u supemarket i vidim kako rulja frenetično grabi, guraju ona natrpana kolica tamo-amo,
zveraju nervozno okolo dal' nisu nešto propustili da ugrabe od akcije
izlazim istog momenta, nek se nažderu... dabogda im......
Internet je besplatan, pristup internetu se placa, kao i odrzavanje servera za npr krstaricu- no svako moze postaviti svoj web-sajt besplatno, zahvaljujuci upravo hipicima..Nema ništa džabe pa ni internet nije
De Gol i njegova cuvena izjavaKako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
To "moraju" crpi energiju (emotivaca naročito).Tako razmišljau hipici a ne ozbiljni ljudi. Ozbiljni ljudi moraji da rešavaju svakodnevne probleme.
Nas Alter u bajci zivi.Ужас!!!!
Замисли, уђеш у објекат који служи за куповину, и видиш људе који купују!
то би било као да уђеш на фудбалски стадион и видиш како фудбалери играју фудбал а навијачи навијају. Или, уђеш код фризера, а људи се шишају на макс. Или, уђеш у болницу, а људи болују на макс. Или, уђеш у теретану, а људи вежбају на макс. или, уђеш у аутобус а људи путују на макс. Или, уђеш у АјТи фирму, а људи куцкају кодове на макс.
Ужас модерног света!!!
To je super, imati mogucnost izbora. Sa vecinom nije tako.To "moraju" crpi energiju (emotivaca naročito).
Pristajem da sam neozbiljan (za Hipike sam zakasnio).
Slažem se sa tvojim mišljenjem, ali odgovor je : Može mi se.
Na tri radna mesta na kojima sam radio bio sam jedini kandidat na konkursu za prijem.
Na prva dva sam imao šefa. Nije mi se svidelo.
Ne volim da "moram" ! Može mi se .
Ужас!!!!
Замисли, уђеш у објекат који служи за куповину, и видиш људе који купују!
то би било као да уђеш на фудбалски стадион и видиш како фудбалери играју фудбал а навијачи навијају. Или, уђеш код фризера, а људи се шишају на макс. Или, уђеш у болницу, а људи болују на макс. Или, уђеш у теретану, а људи вежбају на макс. или, уђеш у аутобус а људи путују на макс. Или, уђеш у АјТи фирму, а људи куцкају кодове на макс.
Ужас модерног света!!!