Kako izbeći stopera?

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Da li ste nekad stopirali?
Da li ste nekad primili stopera?
Sta mislite o stoperima?

... pre par dana sam primio jednog stopera, koji je iz istog grada kao i ja i sad ga stalno vidjam da stopira a smor mi je da mu stanem jer me smara njegova prica i malo smrducka... fora je to da nema alternativnog puta nego moram proci bas tuda... sad svaki dan bleji u isto vrijeme kad i ja prolazim tuda... kao za inat

Kako da ga izbegnem a da ne ispadnem ***** jer necu da mu stanem? Lik bukvalno visi na stopu non stop..
Stao sam par puta ali mi nekad treba mir dok vozim a ne da slusam gluposti

Stopirao sam i stajao stoperima, samo nikad ne idem istim putevima u isto vreme...Koliko sam puta samo stopirao do NS i brze stizao nego autobusom....ili na posao u vreme kada nisam imao auto jedno godinu dana, a nije bilo ni autobusa osim bas u odredjeno vreme, na koje ne stizem...a zapamtio sam biser...."ne znam sto sam stao, jer nikad ne stajem" i jos kada to cujes tri od pet puta...
inace, kad me neko nervira brzo shvati da nisam raspolozen :)
Jedna koleginica je pocela da planira moje vreme odlazaka s posla i sad ide autobusom....

Poslednja izmena:
Prvo i osnovno pravilo - u zivotu ne bi i nisam stao zenskoj osobi.
Nikada.
Mozda bi nekoj babi.

OK, ima jos iznimki...

Moj stari jednom je ispricao da je stao zenskoj maloljetnici, tu je pokazao svoje pravo lice, za mene je on manijak za vijeke vijekova, a to sam mu i rekao.

ooooo.gif

Sve da i nije ista napravio, a vjerujem da nije, manijak je svejedno.

Nego, na stranu stari...
Stopirao sam bezbroj puta kao klinac, ljudi bi me uvijek pokupili.
Osobno u pravilu kupim iskljucivo muske studente pred gradskim veleucilistem, ili muske u muci.
Zadnja osoba kojoj sam stao bio je neki deda na medjugradskoj pun cicaka, kojem je crkla freza u polju.
Takvim ljudima bi uvijek stao.

Sto se tice zena, to bi morao viditi da ima trbuh do zuba i da je lokva ispod nje, e tu bi stao, kada bi vidio da je vodenjak puknuo.

Poslednja izmena:
hehe setih se situacije, ima 20 god

stopiraju uvece 2 devojke , stajem kad izlecu i 2 momka , fini i kulturni ali uvatili foru

nista , povezem ih ja , ali nisam isao dokle su oni nego malo vise od pola puta

istovarim ih , odem svojim poslom , posle jedno 45 min se vracam , devojke stopiraju

stanem * sta je niko ne staje * - * niko* - * ajd upadajte * naravno i momci dodjose

i odvezem ih , nije to daleko jedno 7-8 km

zvali na pice al nisam hteo , pozeleo sam im lep provod i da se lepo vrate

inace sam stajao nekoliko puta , jednom devojka zaboravila neke cipele

srecom smo pricali gde cu pa me je nasla i uzela ih

dal ima nesto da mi se nije desilo?

Par puta sam sa par koleginica sa faksa stopirala.
Nismo bile bez para, ali kao... biće za pljuge, biće za izlazak....
Taktika nam je bila da stopiramo samo kad vidimo da su vozači sami, je l'te, da ima mesta za sve tri.
Iskreno, mislim da je to izigravanje sreće prošlo na najbolji način. Jednom nas je povezao profesor sa našeg fakulteta, i to je bilo ono... propadanje u zemlju, pravdanje, slušanje dodatne lekcije za kroz život, a drugi put vozač bio zločest pa nas je ''iskipao'' jer mu se moglo, tik uz brdo koje služi kao deponija za smeće. Do odredišta nas je povezla jedna divna zabrađena gospođa i takođe nas je molila da se ne uvaljujemo u probleme od tad.
Tih par puta je bilo dovoljno da ukapiramo da se avantura sa stopiranjem ne sme nastavljati.

nastupila neka rđava vremena.
stopom sam hodočastila do mora i nazad, ili samo u jednom pravcu.
zavisno od love sa kojom se raspolagalo :lol:
Danas se za svaku sitnicu zavrsi u novinama.
Slucajno sklizne ruka s mjenjaca na zensku nogu, odmah se po medijima dizu baklje, vile, motike i grablje.

U danasnjim godinama, da li bi sve to bila spremna ponoviti?

Danas se za svaku sitnicu zavrsi u novinama.
Slucajno sklizne ruka s mjenjaca na zensku nogu, odmah se po medijima dizu baklje, vile i motike.
nešto danas kliske ruke.ranije nisu bile :lol:
najozbiljnije. ne sećam se da je neko doživeo neprijatnost.
da, i redovno sam na posao, ajmo reći, kasno krenula, pa me je trebalo odvesti.
ne moraš da stopiraš, stanu da pitaju je l treba prevoz, a gle ovo sad :eek:

Da li ste nekad primili stopera?
Sta mislite o stoperima?

... pre par dana sam primio jednog stopera, koji je iz istog grada kao i ja i sad ga stalno vidjam da stopira a smor mi je da mu stanem jer me smara njegova prica i malo smrducka... fora je to da nema alternativnog puta nego moram proci bas tuda... sad svaki dan bleji u isto vrijeme kad i ja prolazim tuda... kao za inat

Kako da ga izbegnem a da ne ispadnem ***** jer necu da mu stanem? Lik bukvalno visi na stopu non stop..
Stao sam par puta ali mi nekad treba mir dok vozim a ne da slusam gluposti
Ја не возим,али никад не бих стао стоперу,нити бих стопирао.

Back