Kako izbeci placanje RTS-a?

Pozdrav ljudi, da li neko zna kako izbeci placanje RTS-a? Znam da je ranije moglo ako se popuni racun za struju rucno
?

kako mislis popunis racun rucno?

ti svaki racun za struju popunjavas rucno.

ako mislis da ne platis deo za pretplatu, to ti nece pomoci jer ce se to racunati kao dug za struju.

jedini nacin je da pises zahtev i dokazes da nemas televizor.

?

kako mislis popunis racun rucno?

ti svaki racun za struju popunjavas rucno.

ako mislis da ne platis deo za pretplatu, to ti nece pomoci jer ce se to racunati kao dug za struju.

jedini nacin je da pises zahtev i dokazes da nemas televizor.
pa lepo, umesto uplatnice koju ti dostavi postar, popunis je sam u posti bez tog dela za pretplatu

zanima me da li moze da se sada uradi nesto po tom pitanju

pa lepo, umesto uplatnice koju ti dostavi postar, popunis je sam u posti bez tog dela za pretplatu

zanima me da li moze da se sada uradi nesto po tom pitanju

Ti sam popunjavas uplatnicu koju ti donese postar na racunu za struju.
Mozes da platis manje za RTS, al ices dobiti izvrsitelja za koji mesec + izvrsiteljske troskove.
Nece mnogo da se bakcu sa tobom u smislu da ti iskljucuju struju zbog tog duga, al isvaka tri meseca tras izvrsitelj 15.000 din. Pa ti vid ida l iti se isplati.

Нема шансе,код нас у РС чак није услов ни ТВ већ ако имаш радио тј. довољно да слушаш РТРС мораш плаћати.
Било је авантуриста који нису у почетку, сви су завршили на суду.
На крају плаћам кабловску гдје такође има РТРС плус РТРС посебно а у принципу најмање га гледам.
Против државе слабо ко је изашао као побједник у судском спору. :kafa:

https://www.rts.rs/page/rts/sr/javn...ni-medijski-servis-i-uslovi-oslobadjanja.html

Evo ti ovde uslovi. Ako si korisnik socijalne pomoci, penzioner sa minimalnom penzijom itd.

Ono sto sam ti ja pricao je korisnik koji ima 2 brojila, a jedno ne koristi. Na primer imas 2 stana, jedan ti je prazan. Ili stan i vikendicu. U tom drugom gde ne koristis struju mozes da odjavis po opisanoj proceduri. Ali pazi ako krenes da trosis struju i tu ima neka merka tipa 100-150 kilovata za godinu dana ili tako nesto. Nije bas ono kilovat dva, ali nije ni mnogo. I cim to predjes oni ce automatski da ti vrate taksu na racun.

nema sanse da se izbegne
cula sam da grdni, koji su ispunjavali uslove koji su propisani za oslobadjanje pretplate, i uredno predali zahtev za oslobadjanje - nikom nista...kao i da nisu.
a nemas kome da se zalis...kadija te tuzi, kadija ti sudi
devedesetih je uveden ovaj genijalni pronalazak tadasnjeg ministra informisanja, da se tv pretplata vezuje za racun za struju...a evo ti isti `voze`i dalje

Back