- Poruka
- 51.779
Brate,pod ''jorgan planinu'',pa sto ti bog da!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate,pod ''jorgan planinu'',pa sto ti bog da!![]()
Ja znam za jednu pecinu gde su se ljudi krili za vreme 2 sv. rata, sve bilo bezbedno, tamo cu ja!
![]()
Svasta .
Mi ne mozemo da uticemo ni nasta .
Mozda da pitamo ove iz Vranja ili Paracina da urade nesto ??????
Ovde se postavlja jedno krupno principijelno pitanje.Da li jedan citav civilizaciski krug od pedesetak drzava treba da bude bez najmocnijeg oruzja?Morate nabrojati argumente za takav stav!Te zemlje bi bile izlozene volji posednicima nuklearnog oruzja odnosno bile zavisne od njihove milosti ili nemilosti.Да се ниси случајно пробудио и грешком помислио да је ово 1962. година?
Треба то учинити тако што треба Ирану забранити нуклеарно оружје да направи, по могућности одузети Пакистану, а ове остале земље га више неће употребљавати, готово сам сигуран.
Osnovno je pitanje kako izbeci nuklearni sukob izmedju SAD tj. Zapada i Rusije sa njenim saveznicima.Bio bi veliki svetski uspeh kada bi se bar to postigloDrugih manje opasnih ratova ce verovatno biti i u buducnostiVrlo je verovatan rat izmedju Izraela i Irana i tu moze da bude svasta.Ne može nikako da se izbegne.Oni koji imaju nuklearno oružje su najjače vojne sile.Najjači uvek misle i da su najpametniji.Do sada su pokazali da nemaju ni trunku mozga,pitanje je kad će rešiti da unište život na planeti.
Kako izgledaju ovi što je sklapaju, kao ludi naučnici iz rtanh.. Osim toga ovo je bilo 60tih, ko zna šta sada postoji...
Ti ni sam sebi nisi smesan,osim kada gledas u ogledalo...
Ja znam za jednu pecinu gde su se ljudi krili za vreme 2 sv. rata, sve bilo bezbedno, tamo cu ja!
![]()
...
Не може се спречити,али мислим да до тога неће доћи бар не у скоријој будућности.Не исплати се великим силама да се упуштају у глобални нуклеарни рат док не исцрпе све ресурсе на земљи.
Гледао сам пре пар година интересантну емисију у којој је тема била насељавање Марса и на томе се ради пуном паром, већ су урађена обимна истраживања и симулације живота на црвеној планети.
Тако да за велике силе нема зиме, када нам униште земљу лепо ће се одселити на Марс док и њега не униште.
Pobeci na Mars ili napraviti bunker nekoliko 100 metara pod zemljom i ziveti tamo!![]()
...
Nuklearno oruzje je vec upotrebljeno 1945.g. u Japanu i svi znamo koliko je sve to bilo strasno.
meni je ova recenica alarmantna
nije nuklearno oruzje upotrebljeno u trecem licu, nego su vojne snage amerike, u ime i za dobrobit amerikanaca, i americkog nacina zivota, bacili dve najstrasnije, ikada, bombe na gradove, sve sa stanovnistvom
velicinu tog zlocina koji je dugo pripreman a odigrao se u sekundama, nista i nikada ne moze da umanji.
na drugoj je strani varsavski pakt, koji je raspolagao hiljadama puta jacom snagom, ali kada je doslo stani-pani, bombe su ostale u magacinima, a varsavskog pakta i sssr-a vise nema. ne glorifikujem nikoga, samo uporedjujem, i prakticno, i na nivou ideologije
Pobeci na Mars ili napraviti bunker nekoliko 100 metara pod zemljom i ziveti tamo!![]()