Kako izaci na kraj sa babama?

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja baba ima 84 godine...
Ona je malo freaky... stalno kuka kako nishta ne widi... kako ce sutra da odapne... a jednom kada me je terala da brishem wrata frizhidera... ja sam sluchajno jednu mrwicu izostawila... ali to je bilo tako sitno da nisam ni widela... dodje ona meni: "Widi, widi, izbegla si tu tachku"

Swejedno ja je obozhawam

lol meni obe babe zive daleko, na svojim imanjima.... retko ih vidjam, jedni u cacku jedna kod kopaonika...a do skoro sam imala i prababu :D ona je bila carica stalno kad nesto treba da uradi ona ne cuje a kad zovu na rucak ili dosli gosti ona dojuri i bez stapa :D

Jao moja baba jednom izwodila kao da ona sutra umire... i sada ja sedela pored nje... a moj tata (debeo chowek) sa druge strane... iznela moja kewa neko meso... ja jedwa dwa parcheta, tata jedwa tri a baba 5... Jadna moja baka... dosadno joj bilo...

A jedna koja zhiwi u Moskwi... nju ne mogu da smislim... stalno mi namece da pijem mleko!

Meni su obe babe umrle,ali zato imam dosta baba-tetaka,baba-strina,baba-ujni.....Mojna najbolja drugarica ima babu koja je stalno nesto gnjavi,zena je neobrazovana,tako da vecito crkavam od smeha kad pricam s njom.Juce sam bila kod nje,i pricam ja sad nesto o Kosovu i Evropi i odjednom kaze njena baba: "A gde je ta drzava (misli na Evropu)?"....Mislim sta reci....zena misli da je Evropa drzava....

Vecina vas nema pojma,kako ste srecni sto imate baku.:roll:

Ja sam imala dve bake,jedna je umrla pre 9 godina,a stvarno sam je obozavala,bila je stvarno mnogo dobra,i danas mi se place kad je se setim:-(.

Druga,sa kojom nisam bila mnogo bliska,umrla je isto.Sad shvatam koliki sam debil sto nisam vise vremena provodila sa njom.:-( Sve bih dala da se vratim u vreme dok je bila ziva.

I nikada nijednu nisam zvala baba,to mi je onako bas grubo:|.Kao da je ne postujem.

Sad imam samo jednog deku,koji je baas star,i ne znam kako cu podneti kad bude umro...

Ljudi, kako vi izlazite na kraj sa svojom babama?jel se slazete sa njima? ja ne mogu nikako na kraj da izadjem s mojom...ua babe. nista gore od njih...:(

Ne znam kakve su vase babe ali moja je extra,ok dodouse ne konta sad te teme mladih ali opet uvek mogu da pricam sa njom i da ima situacija kad odvali nesto pred ljudima zbog cega pocrvenim,ali sve u svemu dobra je.
I kad matorci smaraju ona uvek stane na moju stranu,pa cak i ako nisam u pravu,a onda posle kad ostanemo same ona odvali neki savet koji me nasmeje do suza,nije od onih koje smaraju i koje drze predavanja
Secam se jednom kako je moja keva vukla zvaku kao metalci su svi narkomani i nja nja i onda rekla da pokazem babi postere nekih bendova,i kada sam joj pokazala ona je rekla da su bas slatki,i naravno skinula je kevi pobedonosni osmeh sa lica :lol::lol::lol:
Moja baba je zakon!

Back