__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Eto, sam kažeš da imaš kiflicu, šta tu ima da se dijeli? A osim što imaš kiflicu jako si i duhovit, sve u paketu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa me ne zadovolji od beletristike - sve mi je smor. Knjige smatram zastarelom tehnologijom. Daleko više volim serije.Kako izabrati knjigu po svom ukusu?
Da li ste dugo sarali i citali svasta dok niste otkrili jednog pisca ili zanr koji vam se dopada?
Ili menjate shodno raspolozenju/godinama/zivotu?
Da li ste posle svake knjige ispunjeniji ili vam od deset jedna ostavi trag?
Cesto pomislim kako znam sta zelim da citam, ali ne nadjem uvek bas to sto zelim.
Retko se desi da me neka knjiga iznenadi ali desava se, da danima posle razmisljam o njoj.
Ipak, ma koliko cesto se iznerviram sto knjiga nije ispunila moja ocekivanja, kad malo bolje razmislim, mozda je put taj koji se zaista mora preci dok ne dodjes do onog pravog.
Ili su pak moje zelje previse...
Bilo kako bilo, na osnovu cega birate knjigu koju cete procitati?
Ми те и дан данас узмемо на бувљаку, па када купимо исту али лепше издање ту однесем у свратиште или проследим некоме. А да су грозне- јесуNe citam nikakve recenzije,ni preporuke..Uzmem knjigu,prelistam malo,pogledam par recenica o njoj i kupim.
Pretpostavim otprilike o cemu je i sta je.
Naravno,ima i nekih pisaca koje volim i sve njihove knjige su mi dobre i ne sumnjam u njih,odmah kupim.
Dok sam bila clan biblioteke,takodje..prelistam malo knjigu,pogledam korice,povez.
Nekad promasim,nekad pogodim i dopadne mi se.
Inace,iako to nema veze,ni sa sadrzajem,ni sa kvalitetom knjige,odbijaju me tehnicki lose odradjene knjige...sa losim povezom,bezlicnim koricama, stampane nekim glupim fontom...Volim da je knjiga i estetski lijepa.
Ne znam da li se neko sjeca one edicije "Rec i misao",crvene dzepne knjige...One su mi toliko odbojne zbog izgleda da nikad nijednu nisam uzela da procitam...A ima tu sigurno dobrih knjiga.
Јој, а ја серије не могу. Поготово не као већина да цео дан одвојим за то. Пундравци би ми појели дупе, да простиш.Ništa me ne zadovolji od beletristike - sve mi je smor. Knjige smatram zastarelom tehnologijom. Daleko više volim serije.
Ako nešto čitam to je stručna literatura.
I ja uglavnom vise volim stare knjige i stara izdanja,nego nove.Ми те и дан данас узмемо на бувљаку, па када купимо исту али лепше издање ту однесем у свратиште или проследим некоме. А да су грозне- јесу
Баш јуче на паузи нађем књигу на интернету коју читам, остало ми још једно поглавље па као хајде да наставим на послу. Хрватски превод нисам могла, никако ми није легао.
Док знам доста њих, и млађих генерација који су научили ћирилицу јер су им те књиге повољније.
А највише волим на неким распродајама или у кутијама међу старим књигама да ископам нешто, привуче ме ко зна зашто и испостави се да ми је баш легло!
Serija je serija,knjige su knjige.Nema mi nikakvih dodirnih tacaka izmedju to dvoje.Јој, а ја серије не могу. Поготово не као већина да цео дан одвојим за то. Пундравци би ми појели дупе, да простиш.
Примећујем код доста људи на факултету и након њега да се окрену само стручној литератури и некако се заглаве. Буду фокусирани само на посао а остала интересовања запоставе и не шире знања ван њега.
Meni su moderne serije bolje od filmova zbog šire radnje i dobre drame i dijaloga. Filmovi su mi mnogo zbrzani.Јој, а ја серије не могу. Поготово не као већина да цео дан одвојим за то. Пундравци би ми појели дупе, да простиш.
Примећујем код доста људи на факултету и након њега да се окрену само стручној литератури и некако се заглаве. Буду фокусирани само на посао а остала интересовања запоставе и не шире знања ван њега.
A ja bukvalno samo elektronske knjige.Serija je serija,knjige su knjige.Nema mi nikakvih dodirnih tacaka izmedju to dvoje.
Takodje mi i elektronske knjige nista ne znace.
Takođe, serije i filmovi skroz nešto drugo u odnosu na knjige... a kindle da mi daju za dz ne bih koristila..Serija je serija,knjige su knjige.Nema mi nikakvih dodirnih tacaka izmedju to dvoje.
Takodje mi i elektronske knjige nista ne znace.