- Poruka
- 89.439
Kakva je to pesma od 40 minuta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle dolazi ideja?
Zašto se kaže ''dobio sam ideju'' ili ''imam ideju''
Jel smislio nekada neko ideju? Kao, sad bi mi baš trebala neke ideja, hajde da nešto
smislim.
Ova tema se odnosi na kreativnost u umetnosti.
Ako ne, onda sam omašila...![]()
Kreativnost ili stvaralastvo je sposobnost coveka da stvori nesto ni iz cega..uopste nije vezano to za umetnost..kreativan je I covek koji iznadje novi nacin za uzgajanje npr psenice kojim udvostrucava prinos sa hektara..lupam..
Kreativnost ili stvaralastvo je sposobnost coveka da stvori nesto ni iz cega..uopste nije vezano to za umetnost..kreativan je I covek koji iznadje novi nacin za uzgajanje npr psenice kojim udvostrucava prinos sa hektara..lupam..
uf..Jeste, naravno, ali sasvim drugačija vrsta kreativnosti.
Ona ima određen cilj - da pomogne u uslovima života itd.
Isčitah sad sve od početka - svi su pisali o nekim performansima, profesionalnim umetnicima i sl...
Ova druga mi je bila interesantnija jer se kod nje ne vidi ni cilj ni svrha.
Kod primenjene kreativnosti je očigledna - nešto ili radi i poboljša uslove života ili ne.
ju, ružna reč![]()
Dve su vrste pristojnosti: nepovredjivanje drugih ljudi, i druga, nepovredjivanje pravila sistema.
Na tome se prepoznaju junaci.
Niste shvatili....Martial je sam za sebe kazao da lupa...a ja sam mu odgovorila da on ne lupa, već da je u pravu...
Izvukli ste iz konteksta i tvrdite neki drugi smisao....
Svi treba pažljivije da čitamo tuđe napisano...
Pozzz![]()
Odakle dolazi ideja?
Zašto se kaže ''dobio sam ideju'' ili ''imam ideju''
Jel smislio nekada neko ideju? Kao, sad bi mi baš trebala neke ideja, hajde da nešto
smislim.