Друже... Ми Срби данас говоримо како имамо сличности између Руса, они су наша браћа... Био сам једне године на летовању у Анталији, где има доста Руса због јефтиних некретнина. Мене је ово жао што морам написати, али Руси су толико некултурни, мене је било стид због њихове нектултуре . Турци су за њих господа.
Ако желимо реално, не треба гледати шта се дешавало у прошлости. Наша хаплогрупа доказује да ми немамо никакве сличности са Труцима, што јасно говори да је само био мит да су Турци силовали жене на нашим просторима. Постоји толико књига (наравно ко жели да чита, а не да верује жутој штампи) који доказују да нама Турци нису правили толико проблема. Док труски зулумћари јесу... То су ти они лажни муслимани... Као што код нас постоји толико лажни православаца ... Срби су већи сами себи били непријатељи него Турци. Шта је Зеко Мали урадио ? То је већа срамота, него било шта... Више је манастира су Албанци, Аустроугари срушили. Наши српски дивљаци (које наравно не можемо да рачунамо у Србе) су више срушили џамија у Босни, него што су Турци срусли манастира на овом простору за 375 година окупације. Постоје турски списи кад су они само рушили манастире, цркве... Они су рушили манастире само кад се из њих правио план за напад на Турке.