C
CaLiMeRo
Gost
Mit Don Juana ili Kazanove?
Random ima poentu.
Šta god radiš, radi do kraja.

Random ima poentu.
Šta god radiš, radi do kraja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svidja mi se ovo tvoje razmisljanje...znam na sta mislis...samo ponekad se desi greska u programu...niko nije od kamena...a sa druge strane,ponekad je neizdrzivo glumiti osecanja koja ne postoje...random_cloud_form:aleks, kao da te malo muci osecanje krivice sto ostavljas svoje obozavateljke i ides dalje... ali ako vec zivis taj mit don zuana, onda igraj ga, majku mu, do kraja. ali dobro, jos si mlad i zelen, neiskvaren, na pocetku si karijere....
menjao sam gumu na kolima pre neki dan kod jednog cige vulkanizera, i sve mi nesto sumnjivo te ga naivno pitah - a je l dobra ova guma sto mi prodajes? a on duhovito rece - "dobra je, ne brini, ja da ne znam da lazem ne bih ni krao."
kao da je tvoj problem u vezi sa ovim (nazvah ga) Ciginim zakonom. Ako se vec bavis kradjom moras da umes i da lazes, stisni zube, ma zaplaci i ti, i nekako odvali preko usta da moras hitno u Rio....
Vremenom ce ti biti sve lakse, uigraces se, na kraju ces toliko odrveniti da ces morati i da glumis placljiv glas i kako ti je tesko a nece te doticati uopste....
?:e ale patetichan si malo :? pa nemoj da raskidash nego ih gomilaj, pa kad provale, otici ce same, a nece ni biti vishe ljupke, pa ces i ti moci da ih ostavish
Александар-80:...ponekad je neizdrzivo glumiti osecanja koja ne postoje...
ti znas da budes i duhovitraindog:Александар-80:...ponekad je neizdrzivo glumiti osecanja koja ne postoje...
da da "ponekad"![]()
![]()
![]()
inache je svakodnevno sasvim izdrzhivo uzhivljavati se u ulogu divnog osecajnog mladica koji eto samo tako malo traga za ljubavlju![]()
jesus
reci joj da si najzad postao svestan svoje sklonosti ka mushkarcima i da jednostavno ne mozhesh vishe da je lazhesh![]()
izvini...greska u kucanju...evo ti tvoje a...znam da si dama...malo sam promenio nick...dosadio mi je stari...nisam toliko nov ovde da ne znam ko je ko...a tebi bi boplje bilo da si rain doga...cisto radi boljeg snalazenja...a i bolje ti stoji...raindog::? grrrrrrrrrrr
ostanem li josh malo na ovoj krstarici imam neki utisak da ce mi svaki drugi post biti![]()
"sreco obracash mi se u pogreshnom rodu" :?
yebo vas dog![]()
?:kako si pogodio click uvek me odash :IIIII kacemo na fudbal